2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
binlerce kez anlattım ben oldum olalı anlattım ama yok olmuyor artık bende kenara çekiliyorum olmuyor böyle çok kırıldım son yaptıklarını bu yüzden yalnız hissediyorum
kuzumm Allahım yardmcın olsun dua et bol bol inşallah düzelir toparlar inşallah bi an önce

:KK19:eleme heycanına da ortak olicim :KK17:

Ol canım birlikten kuvvet doğar nuru birinci yapalım beraber pozitif enerji yollayalım:KK70:
Banttan yayına biz burdan şimdi enerji yollayıp sonucu etkilicez bu düşünceye sahip beynimi mide rahatsızlığıma fazla mesai harcadığından ötürü affediyorum:KK48:
:KK70::KK70::KK70: demedim demedim :KK70::KK70::KK70:
yiyemedin yani elinde olsa yicektin öyle mi :KK67: bide
buzdolabının kapağındaki çikileta ve sakatat :KK57: sen baya baya mideni üşütmüşsün hemen o pattesi ye ve iyileş hemencik :KK19:

Tabi ki de yemezdim tek fark yeme isteğim olurdu direnirdim:KK48:
Yedim patatesimi meğerse ben açmışım midem boş diye bulanıyormuş:KK70::KK70::KK70:
Şaka tabii bildiğin üşütmüşüm ben fena başka belirtileride var üşütmenin:KK70::KK70::KK70:

evet
anaaaaaaaa gördünmü cadı ablasını gülrunun:KK62::KK62: resmen para için kardeşini sattı ya o kıza herşey müstehak

aynen bana da kızkardeşim bulaştırdı bu filmi ama güzelmiş konusu bari standart bi konu değil..

valla şaşırmadım yoncaya
ama şuan beklemiyordum yani bi nefes al dimi ama:KK70:

aynen ama gülfemin konuşma tonu ve netliği çok hoşuma gidiyor bana göre konuşma olarak Gülfem duygusal olarak gülru

zaten gülfemin farklı bi konuşma stili var
hatta bu diziyi izledikten sonra bi süre gülfem gibi konuşuyorum bende sonra özüme dönüyorum:KK70:

Ol canım birlikten kuvvet doğar nuru birinci yapalım beraber pozitif enerji yollayalım:KK70:
Banttan yayına biz burdan şimdi enerji yollayıp sonucu etkilicez bu düşünceye sahip beynimi mide rahatsızlığıma fazla mesai harcadığından ötürü affediyorum:KK48:

Tabi ki de yemezdim tek fark yeme isteğim olurdu direnirdim:KK48:
Yedim patatesimi meğerse ben açmışım midem boş diye bulanıyormuş:KK70::KK70::KK70:
Şaka tabii bildiğin üşütmüşüm ben fena başka belirtileride var üşütmenin:KK70::KK70::KK70:

valla ortaya bi enerji çıkacağı garanti ama nur için pozitif mi olur o konuda söz veremem:63: vermem:KK12:

:KK70::KK70::KK70::KK70:başka belirti derken
benim karnımın çıkardıgı gurrr gurrrr ses yoksa yoksa senin:KK57:

gülfem kendine güvenen emin ee tabi bide paralı yaa o yüzden çan çan ötüyor
gülrunun da alta kalır yanı yok hani para pul yok ama feci cadı bi kız

ama fena lafı soktu zaten gülru gülfeme ahanda bozuldu eşim geldi değişt netteyim diye pufff :(

valla ortaya bi enerji çıkacağı garanti ama nur için pozitif mi olur o konuda söz veremem:63: vermem:KK12:

:KK70::KK70::KK70::KK70:başka belirti derken
benim karnımın çıkardıgı gurrr gurrrr ses yoksa yoksa senin:KK57:

Yok canım benim ki sesli değil sessiz ama etkili:KK70::KK70::KK70:
5 duyu organımızdan senin ki kulağa benim ki buruna hitap ediyor:KK70::KK70::KK70:
Töbeee yok öyle bir şey :KK23::KK48:

zaten gülfemin farklı bi konuşma stili var
hatta bu diziyi izledikten sonra bi süre gülfem gibi konuşuyorum bende sonra özüme dönüyorum:KK70:

ayyy inanamayorum canım ya bayılıyoum o kadına ben olsm saç baş dalardı diye brde konuşmamda argoca olurdu diye düşüüyorum

Evet ilk açtığımda beyaz bir köpüş gördüm çok datlu amaaaaa...
Sanırım köpüşün adı sakine:rolleyes::rolleyes::KK48:

Back