- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
ayyy süper tespit kızz mine nin yolu bellliayy isabet olur ,yani eskisi gibi olmasın bi zahmet olursa izlemem zaten
mine de küçük gülfem![]()
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy süper tespit kızz mine nin yolu bellliayy isabet olur ,yani eskisi gibi olmasın bi zahmet olursa izlemem zaten
mine de küçük gülfem![]()
Biraz yattım ama fenalardayım hala sanırsın gebeyimde midem bulanıyor
Dip not olamam ya gebeysen gibi cümlelerle gelmeyin bana
Patates haşlıyorum kendime onu yicem iyi gelir belki...
Bugün haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,2 havuç,1 minnak kuruhasanyiyebildim az sonrada haşlanmış patates yicem hasta da olsam diyete devam
![]()
ayyy süper tespit kızz mine nin yolu bellli![]()
Sağol canım hamileysen dememiş kadar oldunbgn sende bişey yememişsin gerçekten
bende 2 büyük kase salata yedim ama şuan açım yani
bu patates umarım iyi gelir bulantına canım
( dip not ya hamileysendemedim )
![]()
Millet dizi izliyor ben spor programı..
Malum derbiyi gc kazandı evin beyi gs li olunca o spor programı senin bu spor programı benim dolanıyoruz...
Neyseki ben bir spor izlerim bir de bu tarz benim
23.30 da da duble Nur lu programım başlicak.Eleme heyecanı yaşicam![]()
Sağol canım hamileysen dememiş kadar oldun
Bugün bişi yememişsin değil yiyemedim yaw
Bulantıdan herşey fazla geldi gözüme...
Düşün buzdolabının kapağındaki çikileta bile bana sakatat gibi geldi![]()
Canım sana cevap yazdım fakat yanlış yayınlandı bu yazımın hemen üzerine bak orada yazdığımı göreceksinÖylemi diyorsunn
Hergun yazilanlari okuyorum.sabah gözümü açıp kendime geldigimde ilk isim sayfaya bakmak.
Telefondan girdigim icin yazilanlara uzun cevap yazmak gercekten zor oluyorr.
Hamilelik takvimini ilk zamanlar kendimi kaptırmamak icin yapmamıştîm şimdi kendimi hamile hissedebiliyorum.
Hepinizi seviyor ve merak ediyorumgönlüm aklim dualarim hepimiz icin.
Hamile kalana kadar baya bi sureç gecirdim.birbirimizin dilinden en iyi bizler anlarız.
İnam evde bilgisayarim olsa daha aktif olurdum ama tefon olunca işte zorr.
ayy kuzummm gelmedi mi daha sözde brlkte baslıcaktık sen hasta olmadn ben onumzdeki ay a kaldm olmadı böyleekuzum daha kirmizilari görmedim gelmedi ama belirtileri var migrenim tuttuyatıyorum pazartesiye gelir herhalde
rejim güzeli okudum tam gaz devam
![]()
Kontrolüm oldu bugün 4 tane dedi. 2 tanede küçük varmış. Bu gün baskılayıcıya başladım pazartesi tekrar kontrolüm var canımSağol canım hamileysen dememiş kadar oldun
Bugün bişi yememişsin değil yiyemedim yaw
Bulantıdan herşey fazla geldi gözüme...
Düşün buzdolabının kapağındaki çikileta bile bana sakatat gibi geldi![]()
gülfem de bu hırs varken bakalım daha neler yapar
ama artık gülru da artık eskisi gibi olmayacak bence
kabullendkce sana tutumları düzelcek kuzum tabi sana öyle davranmaya hakkı yok ama işte bi sana nazı geciyo da ondan öyle yapıyo canm düzlcek inşallah hepsi
konus kuzum anlat yaşadıklarını hssettklerini ne bilimkaç zamandır aynı çok bunaldım canım dozu gt gide artıyor![]()
evethihiihhasıl mert nasıl dellencek ben o bölümü merak ediyorum
aynen bana da kızkardeşim bulaştırdı bu filmi ama güzelmiş konusu bari standart bi konu değil..aynen süper film ya çok hoşuma gidiyor
konus kuzum anlat yaşadıklarını hssettklerini ne bilim![]()
evet
anaaaaaaaa gördünmü cadı ablasını gülrununresmen para için kardeşini sattı ya o kıza herşey müstehak
aynen bana da kızkardeşim bulaştırdı bu filmi ama güzelmiş konusu bari standart bi konu değil..
Ne güzel bir haber bu 1 bebiş adayı daha eklendi demek kardeşlerinin yanınaKontrolüm oldu bugün 4 tane dedi. 2 tanede küçük varmış. Bu gün baskılayıcıya başladım pazartesi tekrar kontrolüm var canım
gülfem kendine güvenen emin ee tabi bide paralı yaa o yüzden çan çan ötüyoraynen ama gülfemin konuşma tonu ve netliği çok hoşuma gidiyor bana göre konuşma olarak Gülfem duygusal olarak gülru