2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Biraz yattım ama fenalardayım hala sanırsın gebeyimde midem bulanıyor:KK48:
Dip not olamam ya gebeysen gibi cümlelerle gelmeyin bana:KK48:
Patates haşlıyorum kendime onu yicem iyi gelir belki...
Bugün haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,2 havuç,1 minnak kuruhasan:KK48: yiyebildim az sonrada haşlanmış patates yicem hasta da olsam diyete devam:D:KK48:

Millet dizi izliyor ben spor programı..
Malum derbiyi gc kazandı evin beyi gs li olunca o spor programı senin bu spor programı benim dolanıyoruz...
Neyseki ben bir spor izlerim bir de bu tarz benim :KK48:
23.30 da da duble Nur lu programım başlicak.Eleme heyecanı yaşicam:rolleyes::KK48:

Biraz yattım ama fenalardayım hala sanırsın gebeyimde midem bulanıyor:KK48:
Dip not olamam ya gebeysen gibi cümlelerle gelmeyin bana:KK48:
Patates haşlıyorum kendime onu yicem iyi gelir belki...
Bugün haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,2 havuç,1 minnak kuruhasan:KK48: yiyebildim az sonrada haşlanmış patates yicem hasta da olsam diyete devam:D:KK48:

bgn sende bişey yememişsin gerçekten
bende 2 büyük kase salata yedim ama şuan açım yani :mad:
bu patates umarım iyi gelir bulantına canım
( dip not ya hamileysen:KK64: demedim ) :KK48:

[QUOTE="ozsen8279, post: 37365161, member: 527605":KK50:]Öylemi diyorsunn:confused:
Hergun yazilanlari okuyorum.sabah gözümü açıp kendime geldigimde ilk isim sayfaya bakmak.
Telefondan girdigim icin yazilanlara uzun cevap yazmak gercekten zor oluyorr.
Hamilelik takvimini ilk zamanlar kendimi kaptırmamak icin yapmamıştîm şimdi kendimi hamile hissedebiliyorum.
Hepinizi seviyor ve merak ediyorumgönlüm aklim dualarim hepimiz icin.:KK36:
Hamile kalana kadar baya bi sureç gecirdim.birbirimizin dilinden en iyi bizler anlarız.
İnam evde bilgisayarim olsa daha aktif olurdum ama tefon olunca işte zorr.[/QUOTE]
şimdi daha iyi anladım ve ilk defa bu kadar uzun yazdın:cool:Bir günaydın derdin kaçardım ama hep yanımızdaydın. Senin hakkında çok şey bilmiyorum burada da çok fazla konuşmadık ama kalbinin bizimle olduğunu bildğim için seni kendime şok yakın hissediyorum

bgn sende bişey yememişsin gerçekten
bende 2 büyük kase salata yedim ama şuan açım yani :mad:
bu patates umarım iyi gelir bulantına canım
( dip not ya hamileysen:KK64: demedim ) :KK48:
Sağol canım hamileysen dememiş kadar oldun:KK48:
Bugün bişi yememişsin değil yiyemedim yaw:KK48:
Bulantıdan herşey fazla geldi gözüme...
Düşün buzdolabının kapağındaki çikileta bile bana sakatat gibi geldi:KK48:

Millet dizi izliyor ben spor programı..
Malum derbiyi gc kazandı evin beyi gs li olunca o spor programı senin bu spor programı benim dolanıyoruz...
Neyseki ben bir spor izlerim bir de bu tarz benim :KK48:
23.30 da da duble Nur lu programım başlicak.Eleme heyecanı yaşicam:rolleyes::KK48:

:KK19:eleme heycanına da ortak olicim :KK17:

:KK70::KK70::KK70: demedim demedim :KK70::KK70::KK70:
yiyemedin yani elinde olsa yicektin öyle mi :KK67: bide
buzdolabının kapağındaki çikileta ve sakatat :KK57: sen baya baya mideni üşütmüşsün hemen o pattesi ye ve iyileş hemencik :KK19:

Öylemi diyorsunn:confused:
Hergun yazilanlari okuyorum.sabah gözümü açıp kendime geldigimde ilk isim sayfaya bakmak.
Telefondan girdigim icin yazilanlara uzun cevap yazmak gercekten zor oluyorr.
Hamilelik takvimini ilk zamanlar kendimi kaptırmamak icin yapmamıştîm şimdi kendimi hamile hissedebiliyorum.
Hepinizi seviyor ve merak ediyorumgönlüm aklim dualarim hepimiz icin.:KK36:
Hamile kalana kadar baya bi sureç gecirdim.birbirimizin dilinden en iyi bizler anlarız.
İnam evde bilgisayarim olsa daha aktif olurdum ama tefon olunca işte zorr.
Canım sana cevap yazdım fakat yanlış yayınlandı bu yazımın hemen üzerine bak orada yazdığımı göreceksin

kuzum daha kirmizilari görmedim gelmedi ama belirtileri var migrenim tuttu:KK14: yatıyorum pazartesiye gelir herhalde:KK51:rejim güzeli okudum tam gaz devam:KK55:
ayy kuzummm gelmedi mi daha sözde brlkte baslıcaktık sen hasta olmadn ben onumzdeki ay a kaldm olmadı böylee:KK51::KK48:

Kontrolüm oldu bugün 4 tane dedi. 2 tanede küçük varmış. Bu gün baskılayıcıya başladım pazartesi tekrar kontrolüm var canım

kabullendkce sana tutumları düzelcek kuzum tabi sana öyle davranmaya hakkı yok ama işte bi sana nazı geciyo da ondan öyle yapıyo canm düzlcek inşallah hepsi

kaç zamandır aynı çok bunaldım canım dozu gt gide artıyor :(

konus kuzum anlat yaşadıklarını hssettklerini ne bilim:KK51:

binlerce kez anlattım ben oldum olalı anlattım ama yok olmuyor artık bende kenara çekiliyorum olmuyor böyle çok kırıldım son yaptıklarını bu yüzden yalnız hissediyorum

evet
anaaaaaaaa gördünmü cadı ablasını gülrunun:KK62::KK62: resmen para için kardeşini sattı ya o kıza herşey müstehak

aynen bana da kızkardeşim bulaştırdı bu filmi ama güzelmiş konusu bari standart bi konu değil..

aynen ama gülfemin konuşma tonu ve netliği çok hoşuma gidiyor bana göre konuşma olarak Gülfem duygusal olarak gülru

Kontrolüm oldu bugün 4 tane dedi. 2 tanede küçük varmış. Bu gün baskılayıcıya başladım pazartesi tekrar kontrolüm var canım
Ne güzel bir haber bu 1 bebiş adayı daha eklendi demek kardeşlerinin yanına:nazar:
Az kaldı azzzz:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

aynen ama gülfemin konuşma tonu ve netliği çok hoşuma gidiyor bana göre konuşma olarak Gülfem duygusal olarak gülru
gülfem kendine güvenen emin ee tabi bide paralı yaa o yüzden çan çan ötüyor
gülrunun da alta kalır yanı yok hani para pul yok ama feci cadı bi kız

Back