Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gelemedi bitanem merakla bekliyorumkasim ayı senin ayın olacakayy kuzummm gelmedi mi daha sözde brlkte baslıcaktık sen hasta olmadn ben onumzdeki ay a kaldm olmadı böylee
ayy kuzummm gelmedi mi daha sözde brlkte baslıcaktık sen hasta olmadn ben onumzdeki ay a kaldm olmadı böylee
herkese iyi pazarlar..
Güüünnnaaayyydddııınnnnn
Musmutlu pazarlarınız olsun inşallah
Günaydınnn.
Iyi pazarlar herkesee
günaydın iyi pazarlar
günaydın girls
ben miyim o yabancı topikteki yabancı!tünaydın kızlar
aramızdaki yabancı içinde good afternoon kığızzzzzzzzz
Ne kadar da sıkıcı bir pazar bu böyle
yabancı derken sende bizden birisin ama girls yazınca dedim bende kuzuma amerikan aksanımla cevap veriyimben miyim o yabancı topikteki yabancı!
şimdi anladı ben доброе утро diyorum o zaman sana şimdi tam yabancı oldu dimiyabancı derken sende bizden birisin ama girls yazınca dedim bende kuzuma amerikan aksanımla cevap veriyim
havalı olsun azcık dedim (( ahh şu elit smileyimiz olsaydı tam yeriydi kullanırdım senin için de yok)
başına neler gelmiş elit smileyin bi bilsen
şuan bi elit smileyim olmadıgı için paylaşamıyorum (düşün ki paylaştım)
bizden çıkan sesler bile elit dermişim yok artık
Ahhh ah elit smile miz en çok onu özlüyorum acaba şimdi nerelerde
elit smileyimiz şimdi yaban ellerde
elit smilemizi kaçıran bu pala smile diyollarEki Görüntüle 1273882
pala smiley kız kaçıran mı bu
MAGAZİN SMİLEY
şoook şokk şooookkkk
ayyyyyyyyyyyy bunu duyan ailesi vay bu başıma gelenler smileyi ile ağlamaklı olmuş
kaçırılmayla ilgili bazı bilgilere sahip oldugu düşünülen yakın arkadaş çok şüpheli açıklamalarda bulunmuş
olayın peşini bırakmayan polis elit smileyi aramaya devam ediyor
olayın müge anlıya taşnması üzerine kız yaka paça evine döndürülmüş
Ve eve dönen smile nin son hali saç baş dağınık nerde o bakımlı elit smile Eki Görüntüle 1273891
Olayı namus meselesi olarak gören eli sopalı abi intikam planları peşindedirEki Görüntüle 1273892
Bu senaryo oscar alır ki
kızına kıyamayan annesi feryat koparır etme oglummmm yapma oglum
şimdi anladı ben доброе утро diyorum o zaman sana şimdi tam yabancı oldu dimi
sen patlıcan koyuyo musun derin dondurucuya? evetse nasıl? hayırsa sorumu unut gitsin.
elit smileyin başına gelmiş kığıız, yoksa ona da mı
ben ikinci çizgiyi gördüm canımEki Görüntüle 1274483 8. Gün testim
yalnız bizim elit hatun Rusmuş, zira pala remzi Larisa İvanovna adında birini istediğini söylüyor telefondapatlıcanı közleyip kilitli poşetlerde koyuyorum buzluga
elit smileyin başına gelenler de yukarda
ben de gördüm ama 8. gün erken değil mi?Eki Görüntüle 1274483 8. Gün testim
yalnız bizim elit hatun Rusmuş, zira pala remzi Larisa İvanovna adında birini istediğini söylüyor telefonda
(Patlıcanı fırında mı ocakta mı közlüyosun?)
Eki Görüntüle 1274483 8. Gün testim
sen bilirsin bende ne kabugunu soydum nede bişeyevet çiçeem yazılar çıkıyor ya 3 kere "Larissa İvanovna'yı istiyorum!" diyo orda amca
(kabuğunu soyarsan kararıp sulanıyormuş evet soymadan birkaç delik açıp atarsan bişey olmuyomuş diyollaa, ilk defa deniycem de çok heyecanlıyım irdeliyom konuyu parça pinçik ettim günlerdir patlıcanlar bozulmaya başladı ben irdelerken)
tamam sağol çiçem, seni iyi gördüm :) bu topik yarıyo sana.sen bilirsin bende ne kabugunu soydum nede bişey
bi kaç delik atıp attım fırına hemnde 7 8 tane birden
hepside aynı şekilde içi haşlanmış gibi köz kokosu yok
bide simsiyah kararmış şekilde çıktı
daha da koymadım o gün bugündür
tabi sen bilirsin fırın daha pratik ama iyi düşün
Gunaydin kızlar hava yagmurlu buralarda sel olmus ama benim havam iyi arkadaslarima gezmeye gidiyorum