kuzumm Allahım yardmcın olsun dua et bol bol inşallah düzelir toparlar inşallah bi an öncebinlerce kez anlattım ben oldum olalı anlattım ama yok olmuyor artık bende kenara çekiliyorum olmuyor böyle çok kırıldım son yaptıklarını bu yüzden yalnız hissediyorum
eleme heycanına da ortak olicim
demedim demedim
yiyemedin yani elinde olsa yicektin öyle mibide
buzdolabının kapağındaki çikileta ve sakatatsen baya baya mideni üşütmüşsün hemen o pattesi ye ve iyileş hemencik
evet
anaaaaaaaa gördünmü cadı ablasını gülrununresmen para için kardeşini sattı ya o kıza herşey müstehak
aynen bana da kızkardeşim bulaştırdı bu filmi ama güzelmiş konusu bari standart bi konu değil..
aynen ama gülfemin konuşma tonu ve netliği çok hoşuma gidiyor bana göre konuşma olarak Gülfem duygusal olarak gülru
Ol canım birlikten kuvvet doğar nuru birinci yapalım beraber pozitif enerji yollayalım
Banttan yayına biz burdan şimdi enerji yollayıp sonucu etkilicez bu düşünceye sahip beynimi mide rahatsızlığıma fazla mesai harcadığından ötürü affediyorum
Tabi ki de yemezdim tek fark yeme isteğim olurdu direnirdim
Yedim patatesimi meğerse ben açmışım midem boş diye bulanıyormuş
Şaka tabii bildiğin üşütmüşüm ben fena başka belirtileride var üşütmenin
gülfem kendine güvenen emin ee tabi bide paralı yaa o yüzden çan çan ötüyor
gülrunun da alta kalır yanı yok hani para pul yok ama feci cadı bi kız
valla ortaya bi enerji çıkacağı garanti ama nur için pozitif mi olur o konuda söz verememvermem
başka belirti derken
benim karnımın çıkardıgı gurrr gurrrr ses yoksa yoksa senin
kuzumm Allahım yardmcın olsun dua et bol bol inşallah düzelir toparlar inşallah bi an önce
zaten gülfemin farklı bi konuşma stili var
hatta bu diziyi izledikten sonra bi süre gülfem gibi konuşuyorum bende sonra özüme dönüyorum
Ayyy beni de diziye baktırcanız sonunda
Yok canım benim ki sesli değil sessiz ama etkili
5 duyu organımızdan senin ki kulağa benim ki buruna hitap ediyor
Töbeee yok öyle bir şey
bakan bir pişman bakmayan bin pişman şuan bakamıyorum yaa sinir oluyorum yarın gündüz özetini vercek
Ayyy beni de diziye baktırcanız sonunda
hiç bi dizi izlemiyormusun senÜşeniyorum dizi izlemeye ama o kadar yazdınız ki bakasım geldi
Elit kişiliğimiz bedenimizden çıkanlar sebebiyle çok itibar kaybetti çok
Bu replik tam benlikizlenebilir bence ama benim favori dizim o hayat benim ordaki nuran ve sakineye hastayım
çay döktünmü püskevit varmı püskevitt(replik =)
hiç bi dizi izlemiyormusun sen?
kızzz o replik o hayat benim dizisindenBu replik tam benlik
İzlenesi ifadeler hıımmm bi bakayım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?