2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
günaydın

benim dün transferimin 7. günüydü heyecanıma yenildim akşam 6,30 da bi test yaptım ikinci çizgi çok açık pembe çıktı sabah tekrar yaptım yine aynısı çıktı gebelik olabilirmi

rabbim sen nasip et
cnm hamilesin ebnce de inşlh kan değerlerin yüksek çıkar...
kızlarrrrrrr
sonunda netimiz olduuuuuuu :) hergün artık size bakabileceğim yazabileceğimmmmm :)
perşembe dra gittim şükür iyi imiş oğlum büyüyor :) 2-3 hafta sonra detaylıya gideceğiz bakacağız bebişe :) 4 hafta sonrada korktuğum seker testi var :KK43: geçen sefer seker testinden sonra iyi giden hersey tersine dönmüştü ne olur dua edin bu sefer sağlıkla olsun :KK43:
cnm umarım şekerle ilgili korkuların geride kalır
kzlar hastanedn cktım yumiler irili ufaklyms. 5mm, 9mm, 14mm civarndaymslar 8 9ar tane varms ama boyutlr farklı oldugndan ilac verdi baskılamak icinmis 21gun onu kullancam 4gun ara snra 11kasım randvu insallah o zaman tedavye baslyoruz:KK51:
aaa bak kısmet işte olsun cnm kasımda başalrsın önemli olan sağlıkla ilerde tedavide...
bende kasımda başlıyorum ilk denemem umarım pozitif olur çok umutsuzdum ama
merhaba cnm inşlh bebeğne kavusurdun ilk denemen de ..bende aralıkta başlıcam tedaviye inşlh hepimiz burda hamileyiz diye yazarız...
senin adına çok sevindim canım bende özledi seni merak ettiğimden girdim iyi diyelim iyi olsun eve hapis kaldım düştüm dizimim lifleri kopmuş evde yatıyorum bunalıma girdim kafamı toplayamıyorum kafayı yememe ramak kaldı
geçmiş olsun tatlım en kısa zamanda iiileşrisin inşlh.

tamam canım adetin 2. günü de başlanıyor bende senin gibi başladım adetin 2.günü
ters olan bişey yok dogum k. hapı olarak çeşitli markalar var ben sadece bu yazdıgını bilmiyorum 7 kasımda bitiyo sanırım ilaç bitince regl oluyorsun ya doktor ona göre hesaplamıştır
olmazsan yada hemen bırakınca bi gün sonra gelirse reglin doktorunu bilgilendirirsin canım:KK66:
oyy saol kuzum degisik durum olunca sıkıntı mı var diye endişelendm de sıkıntı olmamasına sevndm ki kasımda ask başkadır bende bebişime kavuscam inşallah kasımda:oops:

oyy saol kuzum degisik durum olunca sıkıntı mı var diye endişelendm de sıkıntı olmamasına sevndm ki kasımda ask başkadır bende bebişime kavuscam inşallah kasımda:oops:
yok yok endişelicek bi durum yok
benimde tedavi öncsi reglisinde d.kontrol hapı kullnmamı ıstedi doktor ki muayene bile etmemişti
yani kist vs gibi bi durumda yoktu o nedenle herşey normal dogru yoldasın:KK66:
inşallah canım kasım ayı senin içinde bambaşka bi ay olup bebeğine kavuştugun ay olsun :KK68:

canm bana ilaca bugun basla dediler ama bak ilacın adı bu microgynon tab DIB canm. bugunden itibaren 21 gun kullan 4gun ara ver 11kasımda gel dedi:s

saol kuzummm ne güzel dua etmişssin öle Allah razı olsun daha fazlası senin olsun inşallah:)

hayırlısıyla inş. canım benim :) kasım ay ı sabırsızlıkla bekliyorum :)

aaa bak kısmet işte olsun cnm kasımda başalrsın önemli olan sağlıkla ilerde tedavide...

merhaba cnm inşlh bebeğne kavusurdun ilk denemen de ..bende aralıkta başlıcam tedaviye inşlh hepimiz burda hamileyiz diye yazarız...

evet canm kasıma kısmetmiş olsun geç olsun da güç olmasın inşallah:KK68:

yok yok endişelicek bi durum yok
benimde tedavi öncsi reglisinde d.kontrol hapı kullnmamı ıstedi doktor ki muayene bile etmemişti
yani kist vs gibi bi durumda yoktu o nedenle herşey normal dogru yoldasın:KK66:
inşallah canım kasım ayı senin içinde bambaşka bi ay olup bebeğine kavuştugun ay olsun :KK68:
saol canm benm kasım dogum günü ayım inşallah bebegimin de geleceği ay olur:KK68:

sağollasın tatlım inş. tez vakitte iyileşirim de mutlu olurum:)

ayy canm yaa gel bi sarılıyım sana:KK19::KK19: sen naptın eşin nasıl oldu iyidir inşallah siz naptınız tedavi canm

tedavi beklemede canım eşim normal hayatına devam ediyor ama tabi şu var sürekli kavgalıyız o kadar beni uyuz ediyor boğasım geliyor soğudum desem yeridir.

tedavi beklemede canım eşim normal hayatına devam ediyor ama tabi şu var sürekli kavgalıyız o kadar beni uyuz ediyor boğasım geliyor soğudum desem yeridir.
oy niye canm ya toparlayamadı mı daha kabullenemedi mi durumu:KK51:

beni fıtık ediyor yapma dediğimi inadına yapıyor olabilir canım kabullenemedi ama bu yüzden beni mahvetmeyi haketmiyor
kabullendkce sana tutumları düzelcek kuzum tabi sana öyle davranmaya hakkı yok ama işte bi sana nazı geciyo da ondan öyle yapıyo canm düzlcek inşallah hepsi

cemremmmm :KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:
güllerin savaşını izliyomusun sonunda gülrü açıldı zorlada olsa :KK9:

kuzum daha kirmizilari görmedim gelmedi ama belirtileri var migrenim tuttu:KK14: yatıyorum pazartesiye gelir herhalde:KK51:rejim güzeli okudum tam gaz devam:KK55:

hımm gelmedi dememk o_O migren belirtilerine işaretse eli kulagında desene
geçmiş olsun canım :KK19:
evet ya çok pis hırslandım :KK62: o yağlar gidicek :KK62:
tşk ederim canım durmak yok tabi tam gaz devam :KK55:

evet canım umarım hedefime ulaşırım :KK28:
bende izliyorum :rolleyes: devamını merak ediyorum hoş birazdan gülfem kesin ayırır onları:KK48:
gülfem de bu hırs varken bakalım daha neler yapar
ama artık gülru da artık eskisi gibi olmayacak bence

Back