2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ay benm yumiler kafayı yems o zaman canm braz geriden cvplyorm teldn gryom kafayı yememe az kaldı cıldırttı beni
Yavrucum adetin 2.günü 14mm yumi var yazmışsın:KK57::KK57::KK57:
Biraz fazla çabuk büyümüş arsız yumi:KK48:
2-3 güne çatlama kıvamına gelir o yumi..
adetbitiminde hamile kalmış olabilirim diyenleri anlayabiliyorum şimdi..
bir de ayda bir gün yumurtlıyoruz tezine katılmıyorum ben kaç kişide gördüm yumi takibinde olanlardan biliyorum..
hatta o zamanlar tüm bilgilerim alt üst oldu format attırmam lazım kendime demiştim:KK48::KK48::KK48:
o sebeple adet biter bitmez gün aşırı ilişki şart doğal bebek için..
evet canm

:KK5: yesssss :KK39:
3 harfli diyince aklıma biş geldi dur yazım
benim yegenim var 9 yaşında
şimdi eşim ona '' sen çok cinsin'' demiş uyanık anlamında
yeğenimde annesine şikayet ediyor
anne bana 3 harfli dedi diye
anneside diyor ki yok üçkağatçı demiştir sen yanlış anlamışsındır
yok illa hayır 3 harfli dedi diyo ısrarla
sonra eşime sordum dedim sen çocuga ne dedin öyle
bişey demedim çok cinsin dedim diyor hile yapmış oyun oynuyorlarken
meğer benim yegen cin dememek için 3 harfli dedi demiş :KK70::KK70::KK70::KK70:
almanyada yaşıyorlar o yüzden o kelimenin o anlamda kullanıldıgını bilememiş
öyle işte anlatim dedim:KK48:
Oyyyy yerim onuuu yemelik çağdamı küçük dimi kocaman bişiyse yemicem de:KK70::KK70:
Haklı çocukceğiz nerden bilsin 3 harfli olarak algılamış işte:KK48:

canım hoşgeldin ben bgn dışarı çıktım eşimle birascık kahvaltıya gittik
eve geldim o işe gitti sonra bende iş güç derken anca toparlandım işte
senden ne haber?
bizde bu gün bıdıkın okulda gösterdiği performans için avm ye gitti bıdık ve arkadaşlarıyla tabiki cimcimede vardı yorucu ama çok güzel bir gün oldu

Bence de bizimkiler ilk icat zamanlarından kalmadır kesin şimdi sokaklar caddeler değişti yeni yollar yapıldı ondan karıştırıyorlar..Gerçi leylek uçarak geliyordu dimi sokak cadde ne alaka benim leylek sanırım yürüyerek geliyor:KK48:

tepeden kuşbakışı yapınca bizim ev görünüyomu denemem lazım:cool:
olmadı ıssız bi arazide ev tutalım görüş açısı netleşsin :KK48:

evet bebişimo_Ozeten devlette istemiyor bizim anne olmamızı :KK70::KK70::KK70:leylekler neden istesinki :KK70::KK70::KK70::KK70:

Ben 3.raporumu kullanabilirim hava atmak gibi olmasın:KK48::KK48:
Leyleklerimizin uçuş takımlarında sorun var şekerim artık eminim bunca yıl niye gelmesin ki yani:KK48:

Ben 3.raporumu kullanabilirim hava atmak gibi olmasın:KK48::KK48:
Leyleklerimizin uçuş takımlarında sorun var şekerim artık eminim bunca yıl niye gelmesin ki yani:KK48:
o zaman devletin sıkıntısı benimle :KK70::KK70::KK70::KK70:yaaaa acaba bizim bebişler leylek yerine karabatağa falanmı teslim edildi

Verilen doğum kontrol hapı 21 günlük..
Adet bitince başlayacaksın 21.gün ilaç bitince 2-3 gün içinde kırmızılar gelir erken gelir yani ondan erken çağırmış..
Adetin 2.günü 14mm yumi varsa kist oluşumuna müsait bir durumdasın bu ay ondan doğum kontrol hapı vermiş adetle atılsın diye muhtemel kist..İşini garantiye almış doktor...
canm bana ilaca bugun basla dediler ama bak ilacın adı bu microgynon tab DIB canm. bugunden itibaren 21 gun kullan 4gun ara ver 11kasımda gel dedi:s

HAYIRLIsIYLA TRANSFERİNİ OLURDA BİR PROBLEM ÇKMAZ İNŞ. CANIM BENİM :) dualarım seninle ALLAHIN izn. gönlüne göre nasip eder inş. olacağı varmış kuzum napalım :) sende musmutlu hayırlı temiz bir soy rabbim nasip eder inş. ALLAHIM SENİ YANLIZ BIRAKMASIN inş. :):):):)
saol kuzummm ne güzel dua etmişssin öle Allah razı olsun daha fazlası senin olsun inşallah:)

canm bana ilaca bugun basla dediler ama bak ilacın adı bu microgynon tab DIB canm. bugunden itibaren 21 gun kullan 4gun ara ver 11kasımda gel dedi:s

saol kuzummm ne güzel dua etmişssin öle Allah razı olsun daha fazlası senin olsun inşallah:)

tamam canım adetin 2. günü de başlanıyor bende senin gibi başladım adetin 2.günü
ters olan bişey yok dogum k. hapı olarak çeşitli markalar var ben sadece bu yazdıgını bilmiyorum 7 kasımda bitiyo sanırım ilaç bitince regl oluyorsun ya doktor ona göre hesaplamıştır
olmazsan yada hemen bırakınca bi gün sonra gelirse reglin doktorunu bilgilendirirsin canım:KK66:

Back