2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
asagdan dvam edemedm burdn yazyom bdaha ben kasmda gttgmde adet olmams olcam nasl olcak tedavi
Sen adet mi oldun ben anlamadım şimdi ne muayenesi bu :KK64:
Adetin kaçıncı günü muayene oldun seno_O
evet canm dun adet oldum bugun gttmdoktora ama yumiler irili ufaklyms dogum kntrlhapıverdi basklamak icn dedi 11kasımda tekrar cagrdı o zman muayene eder ona gore baslarz ded

oy kuzum kyamam ya nasl dusmussun oyle aman dkkat et tatlm. cok saol kuzum ya Allahm utandrmasn insallah
senin adına çok sevindim canım bende özledi seni merak ettiğimden girdim iyi diyelim iyi olsun eve hapis kaldım düştüm dizimim lifleri kopmuş evde yatıyorum bunalıma girdim kafamı toplayamıyorum kafayı yememe ramak kaldı

Naptın...
Ben bugün bildiğin hasta oldum..
Bir mide bulantısı anlatamam..
Baş ağrısıda vardı..
Ama diyetle ilgisi yok biliyorum dün üşüttüm ben azcık üşüteyim mideme vurur..
Haliyle bir şey yiyemiyorum şimdi..
Sabah haşlanmış yumurta,zeytin peynir domates yedim
o saaten beri minicik poşetlerde kuruhasan :KK48:var ya işte onlardan ağzıma attım bir şey yiyebilsem keşke ama yiyemiyorum...

geçmiş olsun canım okuyunca bende hemen diyetten mi dedim ama değilmiş diyorsun
bu havalar üşütmek için şuan çok müsait sıcak soğuk bi tuhaf yani dikkat et
kuruhasan :KK70: yedin demek bide :KK70:afiyet olsun
bişi dicim şimdi tartıldım 56.4 çıktım tam 57 değildim zaten 57.2 57.3 gidip geliyordu
ee iyi gidiyorum sayılır :KK64:dimi daha bgn 2.gün yarına Allah kerim

asagdan dvam edemedm burdn yazyom bdaha ben kasmda gttgmde adet olmams olcam nasl olcak tedavi
evet canm dun adet oldum bugun gttmdoktora ama yumiler irili ufaklyms dogum kntrlhapıverdi basklamak icn dedi 11kasımda tekrar cagrdı o zman muayene eder ona gore baslarz ded

Verilen doğum kontrol hapı 21 günlük..
Adet bitince başlayacaksın 21.gün ilaç bitince 2-3 gün içinde kırmızılar gelir erken gelir yani ondan erken çağırmış..
Adetin 2.günü 14mm yumi varsa kist oluşumuna müsait bir durumdasın bu ay ondan doğum kontrol hapı vermiş adetle atılsın diye muhtemel kist..İşini garantiye almış doktor...

oy kuzum kyamam ya nasl dusmussun oyle aman dkkat et tatlm. cok saol kuzum ya Allahm utandrmasn insallah

HAYIRLIsIYLA TRANSFERİNİ OLURDA BİR PROBLEM ÇKMAZ İNŞ. CANIM BENİM :) dualarım seninle ALLAHIN izn. gönlüne göre nasip eder inş. olacağı varmış kuzum napalım :) sende musmutlu hayırlı temiz bir soy rabbim nasip eder inş. ALLAHIM SENİ YANLIZ BIRAKMASIN inş. :):):):)

geçmiş olsun canım okuyunca bende hemen diyetten mi dedim ama değilmiş diyorsun
bu havalar üşütmek için şuan çok müsait sıcak soğuk bi tuhaf yani dikkat et
kuruhasan :KK70: yedin demek bide :KK70:afiyet olsun
bişi dicim şimdi tartıldım 56.4 çıktım tam 57 değildim zaten 57.2 57.3 gidip geliyordu
ee iyi gidiyorum sayılır :KK64:dimi daha bgn 2.gün yarına Allah kerim
iyi gidiyorsun tabii ben 5.gün tartılcam toptan annemde tartı ben de değil özellikle bakmayacam 5 gün bitsin hele..
ben de kuruvasan olmaz kuruhasan severim..o da ne minnak ya hu hani şu poşetlerde olan var ya U ile başlayan firmanın ki 3 yudumda bitiyo:KK48:

canım hoşgeldin ben bgn dışarı çıktım eşimle birascık kahvaltıya gittik
eve geldim o işe gitti sonra bende iş güç derken anca toparlandım işte
senden ne haber?
birazcık gidilirmi kahvaltıya baya baya diyeti bozdun sen öylemi:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

bence navigasyona bi güncelleme lazım :KK70: sanırım beni hafızadan sildi yanlışlıkla:mad:

Bence de bizimkiler ilk icat zamanlarından kalmadır kesin şimdi sokaklar caddeler değişti yeni yollar yapıldı ondan karıştırıyorlar..Gerçi leylek uçarak geliyordu dimi sokak cadde ne alaka benim leylek sanırım yürüyerek geliyor:KK48:

birazcık gidilirmi kahvaltıya baya baya diyeti bozdun sen öylemi:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
yok kızzzzz sende bende diyeti bozcak göz varmı:KK57:
sabah ben kendime bol yeşilliklli salata yaptım yedim
eşim uyandı dedi ben simit almaya gidim orda yiyim seninde canın cekmesin hem
dedim hç olur mu öyle şey benim canım çekmez gel beraber gidelim sen yersin ben su içerim
hem ben tokum zaten dedim ( yalan ):KK48:
öyle işte ordan kalkıncada bi alışveriş yaptık eve döndük okadar :KK66:

iyi gidiyorsun tabii ben 5.gün tartılcam toptan annemde tartı ben de değil özellikle bakmayacam 5 gün bitsin hele..
ben de kuruvasan olmaz kuruhasan severim..o da ne minnak ya hu hani şu poşetlerde olan var ya U ile başlayan firmanın ki 3 yudumda bitiyo:KK48:
u harfi:KK64: u harfiii :KK64:hehhhh buldum :rolleyes: aynen böyle gelişti olay :KK48:
3 yudumda bitiyo bana kopya oldu 3 harfli ya :KK48: hihiihihihih

yok kızzzzz sende bende diyeti bozcak göz varmı:KK57:
sabah ben kendime bol yeşilliklli salata yaptım yedim
eşim uyandı dedi ben simit almaya gidim orda yiyim seninde canın cekmesin hem
dedim hç olur mu öyle şey benim canım çekmez gel beraber gidelim sen yersin ben su içerim
hem ben tokum zaten dedim ( yalan ):KK48:
öyle işte ordan kalkıncada bi alışveriş yaptık eve döndük okadar :KK66:

Afferin sana..
Simitin dökülen susamlarını parmağını ıslatıp sonra susamları parmağına yapıştırmak suretiyle ağzına götürmedin inşallah malum susam çok kalorili:KK48:

Afferin sana..
Simitin dökülen susamlarını parmağını ıslatıp sonra susamları parmağına yapıştırmak suretiyle ağzına götürmedin inşallah malum susam çok kalorili:KK48:

ıhh ıhhhh götürmedim :KK20:
bol bol su içtim boş mideye karnım gurrrr gurrrrrrrrr :KK70: etti durdu:KK70:

şifreli bile anlaşabiliyoruz artık:KK5::-)

:KK5: yesssss :KK39:
3 harfli diyince aklıma biş geldi dur yazım
benim yegenim var 9 yaşında
şimdi eşim ona '' sen çok cinsin'' demiş uyanık anlamında
yeğenimde annesine şikayet ediyor
anne bana 3 harfli dedi diye
anneside diyor ki yok üçkağatçı demiştir sen yanlış anlamışsındır
yok illa hayır 3 harfli dedi diyo ısrarla
sonra eşime sordum dedim sen çocuga ne dedin öyle
bişey demedim çok cinsin dedim diyor hile yapmış oyun oynuyorlarken
meğer benim yegen cin dememek için 3 harfli dedi demiş :KK70::KK70::KK70::KK70:
almanyada yaşıyorlar o yüzden o kelimenin o anlamda kullanıldıgını bilememiş