bu leylekciklere benim evimide tarif edermisin![]()
Günümüz leyleklerinde navigasyon var mutlaka gelir canım
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu leylekciklere benim evimide tarif edermisin![]()
evet canm dun adet oldum bugun gttmdoktora ama yumiler irili ufaklyms dogum kntrlhapıverdi basklamak icn dedi 11kasımda tekrar cagrdı o zman muayene eder ona gore baslarz dedSen adet mi oldun ben anlamadım şimdi ne muayenesi bu
Adetin kaçıncı günü muayene oldun sen![]()
ne haber kızlar keyifler nasıl
senin adına çok sevindim canım bende özledi seni merak ettiğimden girdim iyi diyelim iyi olsun eve hapis kaldım düştüm dizimim lifleri kopmuş evde yatıyorum bunalıma girdim kafamı toplayamıyorum kafayı yememe ramak kaldı
Naptın...
Ben bugün bildiğin hasta oldum..
Bir mide bulantısı anlatamam..
Baş ağrısıda vardı..
Ama diyetle ilgisi yok biliyorum dün üşüttüm ben azcık üşüteyim mideme vurur..
Haliyle bir şey yiyemiyorum şimdi..
Sabah haşlanmış yumurta,zeytin peynir domates yedim
o saaten beri minicik poşetlerde kuruhasanvar ya işte onlardan ağzıma attım bir şey yiyebilsem keşke ama yiyemiyorum...
asagdan dvam edemedm burdn yazyom bdaha ben kasmda gttgmde adet olmams olcam nasl olcak tedavi
evet canm dun adet oldum bugun gttmdoktora ama yumiler irili ufaklyms dogum kntrlhapıverdi basklamak icn dedi 11kasımda tekrar cagrdı o zman muayene eder ona gore baslarz ded
Günümüz leyleklerinde navigasyon var mutlaka gelir canım![]()
ne haber kızlar keyifler nasıl
oy kuzum kyamam ya nasl dusmussun oyle aman dkkat et tatlm. cok saol kuzum ya Allahm utandrmasn insallah
iyi gidiyorsun tabii ben 5.gün tartılcam toptan annemde tartı ben de değil özellikle bakmayacam 5 gün bitsin hele..geçmiş olsun canım okuyunca bende hemen diyetten mi dedim ama değilmiş diyorsun
bu havalar üşütmek için şuan çok müsait sıcak soğuk bi tuhaf yani dikkat et
kuruhasanyedin demek bide
afiyet olsun
bişi dicim şimdi tartıldım 56.4 çıktım tam 57 değildim zaten 57.2 57.3 gidip geliyordu
ee iyi gidiyorum sayılırdimi daha bgn 2.gün yarına Allah kerim
birazcık gidilirmi kahvaltıya baya baya diyeti bozdun sen öylemicanım hoşgeldin ben bgn dışarı çıktım eşimle birascık kahvaltıya gittik
eve geldim o işe gitti sonra bende iş güç derken anca toparlandım işte
senden ne haber?
bence navigasyona bi güncelleme lazımsanırım beni hafızadan sildi yanlışlıkla
![]()
yok kızzzzz sende bende diyeti bozcak göz varmıbirazcık gidilirmi kahvaltıya baya baya diyeti bozdun sen öylemi![]()
u harfiiyi gidiyorsun tabii ben 5.gün tartılcam toptan annemde tartı ben de değil özellikle bakmayacam 5 gün bitsin hele..
ben de kuruvasan olmaz kuruhasan severim..o da ne minnak ya hu hani şu poşetlerde olan var ya U ile başlayan firmanın ki 3 yudumda bitiyo![]()
yok kızzzzz sende bende diyeti bozcak göz varmı
sabah ben kendime bol yeşilliklli salata yaptım yedim
eşim uyandı dedi ben simit almaya gidim orda yiyim seninde canın cekmesin hem
dedim hç olur mu öyle şey benim canım çekmez gel beraber gidelim sen yersin ben su içerim
hem ben tokum zaten dedim ( yalan )
öyle işte ordan kalkıncada bi alışveriş yaptık eve döndük okadar![]()
u harfiu harfiii
hehhhh buldum
aynen böyle gelişti olay
3 yudumda bitiyo bana kopya oldu 3 harfli yahihiihihihih
Afferin sana..
Simitin dökülen susamlarını parmağını ıslatıp sonra susamları parmağına yapıştırmak suretiyle ağzına götürmedin inşallah malum susam çok kalorili![]()
Olsun o doğal ortamdan çıkan bir ses özellikle yapmıyorsun ya organların dile geliyor tabiatımız gereğiıhh ıhhhh götürmedim
bol bol su içtim boş mideye karnım gurrrr gurrrrrrrrretti durdu
![]()
şifreli bile anlaşabiliyoruz artık![]()