2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ay benm yumiler kafayı yems o zaman canm braz geriden cvplyorm teldn gryom kafayı yememe az kaldı cıldırttı beni evet canm

Oyyyy yerim onuuu yemelik çağdamı küçük dimi kocaman bişiyse yemicem de
Haklı çocukceğiz nerden bilsin 3 harfli olarak algılamış işte

canım hoşgeldin ben bgn dışarı çıktım eşimle birascık kahvaltıya gittik
eve geldim o işe gitti sonra bende iş güç derken anca toparlandım işte
senden ne haber?
bizde bu gün bıdıkın okulda gösterdiği performans için avm ye gitti bıdık ve arkadaşlarıyla tabiki cimcimede vardı yorucu ama çok güzel bir gün oldu

tepeden kuşbakışı yapınca bizim ev görünüyomu denemem lazım
olmadı ıssız bi arazide ev tutalım görüş açısı netleşsin

evet bebişimzeten devlette istemiyor bizim anne olmamızı leylekler neden istesinki

Ben 3.raporumu kullanabilirim hava atmak gibi olmasın
Leyleklerimizin uçuş takımlarında sorun var şekerim artık eminim bunca yıl niye gelmesin ki yani

Bulantım mahvetti beni azcık kendimle ilgilenip geliyorum kızlar..

Ben 3.raporumu kullanabilirim hava atmak gibi olmasın
Leyleklerimizin uçuş takımlarında sorun var şekerim artık eminim bunca yıl niye gelmesin ki yani
o zaman devletin sıkıntısı benimle yaaaa acaba bizim bebişler leylek yerine karabatağa falanmı teslim edildi

canm bana ilaca bugun basla dediler ama bak ilacın adı bu microgynon tab DIB canm. bugunden itibaren 21 gun kullan 4gun ara ver 11kasımda gel dedi:s

saol kuzummm ne güzel dua etmişssin öle Allah razı olsun daha fazlası senin olsun inşallah:)

tamam canım adetin 2. günü de başlanıyor bende senin gibi başladım adetin 2.günü
ters olan bişey yok dogum k. hapı olarak çeşitli markalar var ben sadece bu yazdıgını bilmiyorum 7 kasımda bitiyo sanırım ilaç bitince regl oluyorsun ya doktor ona göre hesaplamıştır
olmazsan yada hemen bırakınca bi gün sonra gelirse reglin doktorunu bilgilendirirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…