- 14 Şubat 2014
- 2.296
- 1.490
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar şimdi doktardan Çıktım e2 degerim 274.24 ultrasonla bakti doktorum pazartesine kadar ayni doz devam dedi yumoş larda hareketlenme var ama kac milim olduklari olculmuyo dedi bu iyimi kotumu bilmiyom kafam karıştı gerci doktor iyi korkma dedi ama iğnelerin besinci gunu bugun biraz buyumeleri gerekirfi dimi Allahım yardımcımız olsun dua edin kızlar
kzlar hastanedn cktım yumiler irili ufaklyms. 5mm, 9mm, 14mm civarndaymslar 8 9ar tane varms ama boyutlr farklı oldugndan ilac verdi baskılamak icinmis 21gun onu kullancam 4gun ara snra 11kasım randvu insallah o zaman tedavye baslyoruz![]()
Canım sanırım azcık yavaş başlamışlar büyümeye ondan öyle demiştir..
Hep söylediğim bir şey var ilk 5 gün ilacı depo ediyor yumiler opuya yakın atağa kalkıyorlar sanki hep öyle görüyorum kendimde de öyle olurdu..
Bir sonraki randevunda artık belirginleşmeleri lazım tabii...
Moralimi bozmalimiyim güldenim yaaaaa ama ignelerden once cetrotide yapti yumoslarimi baskiladi ondanmi yavas buyudu
dimi alsmam lazm ya da sgmdi yokken uyku mu depolasam![]()
Ben cevap vereyim namınacanım merhaba nasılsın transferin oldu mu? merak ettim bayadır giremedim
Ben cevap vereyim namına
11 kasımda başlayacakmış tedaviye..
İnşallahçok teşekkür ederim inş. hayırlısıyla tutar :):):)
canm bugun gttm doktora ilac verdi onu kullancm kasım 11de cagrdi tekraro zman baslcz insallah. sen naslsn yoksun ne zamandr ozledmcanım merhaba nasılsın transferin oldu mu? merak ettim bayadır giremedim
evet canm dun adet oldum bugun gttmdoktora ama yumiler irili ufaklyms dogum kntrlhapıverdi basklamak icn dedi 11kasımda tekrar cagrdı o zman muayene eder ona gore baslarz dedSen adet mi oldun ben anlamadım şimdi ne muayenesi bu
Adetin kaçıncı günü muayene oldun sen![]()
canm bugun gttm doktora ilac verdi onu kullancm kasım 11de cagrdi tekraro zman baslcz insallah. sen naslsn yoksun ne zamandr ozledm
bu leylekciklere benim evimide tarif edermisin
evet canm dun adet oldum bugun gttmdoktora ama yumiler irili ufaklyms dogum kntrlhapıverdi basklamak icn dedi 11kasımda tekrar cagrdı o zman muayene eder ona gore baslarz ded
evet canm dun adet oldum bugun gttmdoktora ama yumiler irili ufaklyms dogum kntrlhapıverdi basklamak icn dedi 11kasımda tekrar cagrdı o zman muayene eder ona gore baslarz ded
napıyorsun diyet çiiiiiiiiiiiiiiiiii :))İnşallah![]()
bu leylekciklere benim evimide tarif edermisin![]()
Yazdım canım fenayım bugün..napıyorsun diyet çiiiiiiiiiiiiiiiiii :))
burda name yaptım simittttt çiiiiiiiiiii gibi :)
ben bugün bol yeşilliklli bol limonlugüzel bi salata yedimo yüzden mutluyum
sen ne yedin çabuk söleee![]()