2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar acil cevap, grip ve boğaz ağrısı beni öldürüyor, neler önerirsinz bide minoset yutsam mı
cnm geçmiş olsun ama bence de ilaç içme bu gece sabret yarın hemen dr.unu ara ondan sonra derim ben...

cnm geçmiş olsun ama bence de ilaç içme bu gece sabret yarın hemen dr.unu ara ondan sonra derim ben...

merhaba cnm ateşin varsa minoset yada parol içebilirsin gebeler içebiliyor doktorum hiç düşünmeden iç demişti bana çok geçmiş olsun..

Çok ilginç birisin biliyor musun:KK24: Çok öz yazıyorsun ama buradasın. Takvim yapmadın bunca zaman şimdi yapmışsın şaşırdım sen epeydir hamilesin.
Öylemi diyorsunn:confused:
Hergun yazilanlari okuyorum.sabah gözümü açıp kendime geldigimde ilk isim sayfaya bakmak.
Telefondan girdigim icin yazilanlara uzun cevap yazmak gercekten zor oluyorr.
Hamilelik takvimini ilk zamanlar kendimi kaptırmamak icin yapmamıştîm şimdi kendimi hamile hissedebiliyorum.
Hepinizi seviyor ve merak ediyorumgönlüm aklim dualarim hepimiz icin.:KK36:
Hamile kalana kadar baya bi sureç gecirdim.birbirimizin dilinden en iyi bizler anlarız.
İnam evde bilgisayarim olsa daha aktif olurdum ama tefon olunca işte zorr.

189.gif

Güüünnnaaayydddııınnnnn
Hafta sonununuz mükemmel geçsin inşallah
Gülümseyiinnnn
photo.gif

siirayrac8547852[1].gif
siirayrac8547852[1].gif
siirayrac8547852[1].gif
siirayrac8547852[1].gif
siirayrac8547852[1].gif
siirayrac8547852[1].gif
siirayrac8547852[1].gif
siirayrac8547852[1].gif
siirayrac8547852[1].gif

günaydın

benim dün transferimin 7. günüydü heyecanıma yenildim akşam 6,30 da bi test yaptım ikinci çizgi çok açık pembe çıktı sabah tekrar yaptım yine aynısı çıktı gebelik olabilirmi

rabbim sen nasip et
inşşşşş hamişsindirr

günaydın

benim dün transferimin 7. günüydü heyecanıma yenildim akşam 6,30 da bi test yaptım ikinci çizgi çok açık pembe çıktı sabah tekrar yaptım yine aynısı çıktı gebelik olabilirmi

rabbim sen nasip et

Evet canım gebesin tebrik ederim..

Kızlar acil cevap, grip ve boğaz ağrısı beni öldürüyor, neler önerirsinz bide minoset yutsam mı

canım kızımda ben çok kötü hasta idim h,ç ilaç kullanmadım azıcık kalmış dayanmaya çalış :) eğer çok kötü isen parolu kullanmamıza izin veriyorlar :)
günaydın

rabbim sen nasip et

canım silik çıkması iyiye işaret :) inşallah kanda da pozitfini alırız :)

kızlarrrrrrr
sonunda netimiz olduuuuuuu :) hergün artık size bakabileceğim yazabileceğimmmmm :)
perşembe dra gittim şükür iyi imiş oğlum büyüyor :) 2-3 hafta sonra detaylıya gideceğiz bakacağız bebişe :) 4 hafta sonrada korktuğum seker testi var :( geçen sefer seker testinden sonra iyi giden hersey tersine dönmüştü ne olur dua edin bu sefer sağlıkla olsun :(

canım kızımda ben çok kötü hasta idim h,ç ilaç kullanmadım azıcık kalmış dayanmaya çalış :) eğer çok kötü isen parolu kullanmamıza izin veriyorlar :)

canım silik çıkması iyiye işaret :) inşallah kanda da pozitfini alırız :)

İNŞALLAH RABBİM NASİP ETMİŞTİR

kzlar hastanedn cktım yumiler irili ufaklyms. 5mm, 9mm, 14mm civarndaymslar 8 9ar tane varms ama boyutlr farklı oldugndan ilac verdi baskılamak icinmis 21gun onu kullancam 4gun ara snra 11kasım randvu insallah o zaman tedavye baslyoruz:KK51:

Back