- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Amin inşallah çok teşekkür ederim canım benimSeninde olsunlar bol bol inşallah![]()
![KK37 :KK37: :KK37:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk37.gif)
![KK60 :KK60: :KK60:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk60.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah çok teşekkür ederim canım benimSeninde olsunlar bol bol inşallah![]()
cnm geçmiş olsun ama bence de ilaç içme bu gece sabret yarın hemen dr.unu ara ondan sonra derim ben...Kızlar acil cevap, grip ve boğaz ağrısı beni öldürüyor, neler önerirsinz bide minoset yutsam mı
cnm geçmiş olsun ama bence de ilaç içme bu gece sabret yarın hemen dr.unu ara ondan sonra derim ben...
Öylemi diyorsunnÇok ilginç birisin biliyor musunÇok öz yazıyorsun ama buradasın. Takvim yapmadın bunca zaman şimdi yapmışsın şaşırdım sen epeydir hamilesin.
inşşşşş hamişsindirrgünaydın
benim dün transferimin 7. günüydü heyecanıma yenildim akşam 6,30 da bi test yaptım ikinci çizgi çok açık pembe çıktı sabah tekrar yaptım yine aynısı çıktı gebelik olabilirmi
rabbim sen nasip et
günaydın
benim dün transferimin 7. günüydü heyecanıma yenildim akşam 6,30 da bi test yaptım ikinci çizgi çok açık pembe çıktı sabah tekrar yaptım yine aynısı çıktı gebelik olabilirmi
rabbim sen nasip et
İNŞALLAH İNŞALLAHinşşşşş hamişsindirr
İNŞALLAH CANIM 4 GÜN SONRA KAN TESTİ YAPACAĞIM RABBİM HAYIRLISINI VERSİN CÜMLEMİZEEvet canım gebesin tebrik ederim..
ekim aynının sonuçalrını almaya başlıyoruz galibaEvet canım gebesin tebrik ederim..
İNŞALLAH İNŞALLAH
İNŞALLAH CANIM 4 GÜN SONRA KAN TESTİ YAPACAĞIM RABBİM HAYIRLISINI VERSİN CÜMLEMİZE
ekim aynının sonuçalrını almaya başlıyoruz galiba
Amin canım..
Güzel bir değerle geleceksin inanıyorum..
Evet Ekim in ilk bebişi ya da bebişleri geldi![]()
Kızlar acil cevap, grip ve boğaz ağrısı beni öldürüyor, neler önerirsinz bide minoset yutsam mı
günaydın
rabbim sen nasip et
canım kızımda ben çok kötü hasta idim h,ç ilaç kullanmadım azıcık kalmış dayanmaya çalış :) eğer çok kötü isen parolu kullanmamıza izin veriyorlar :)
canım silik çıkması iyiye işaret :) inşallah kanda da pozitfini alırız :)