2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kzlar hastanedn cktım yumiler irili ufaklyms. 5mm, 9mm, 14mm civarndaymslar 8 9ar tane varms ama boyutlr farklı oldugndan ilac verdi baskılamak icinmis 21gun onu kullancam 4gun ara snra 11kasım randvu insallah o zaman tedavye baslyoruz

Kızlar şimdi doktardan Çıktım e2 degerim 274.24 ultrasonla bakti doktorum pazartesine kadar ayni doz devam dedi yumoş larda hareketlenme var ama kac milim olduklari olculmuyo dedi bu iyimi kotumu bilmiyom kafam karıştı gerci doktor iyi korkma dedi ama iğnelerin besinci gunu bugun biraz buyumeleri gerekirfi dimi Allahım yardımcımız olsun dua edin kızlar

Canım sanırım azcık yavaş başlamışlar büyümeye ondan öyle demiştir..
Hep söylediğim bir şey var ilk 5 gün ilacı depo ediyor yumiler opuya yakın atağa kalkıyorlar sanki hep öyle görüyorum kendimde de öyle olurdu..
Bir sonraki randevunda artık belirginleşmeleri lazım tabii...

kzlar hastanedn cktım yumiler irili ufaklyms. 5mm, 9mm, 14mm civarndaymslar 8 9ar tane varms ama boyutlr farklı oldugndan ilac verdi baskılamak icinmis 21gun onu kullancam 4gun ara snra 11kasım randvu insallah o zaman tedavye baslyoruz

Sen adet mi oldun ben anlamadım şimdi ne muayenesi bu
Adetin kaçıncı günü muayene oldun sen

Moralimi bozmalimiyim güldenim yaaaaa ama ignelerden once cetrotide yapti yumoslarimi baskiladi ondanmi yavas buyudu

Moralimi bozmalimiyim güldenim yaaaaa ama ignelerden once cetrotide yapti yumoslarimi baskiladi ondanmi yavas buyudu

tabi ki hayıııırrrrr..moral bozacak ne var..görende iğnelerin 8.gününde falan sanır...
canım bir daha ki randevuda belirgin olmaları gerekiyor ölçüm yapabilir hale gelirler merak etme..
belki azcık daha fazla iğne vurursun o kadar...
cetroditede etkili olabilir evet baskılayıcı sonuçta..
ilk 5 gün yanıltıcı olaur değerlendirme için bence beklemeliyiz..

canım merhaba nasılsın transferin oldu mu? merak ettim bayadır giremedim
canm bugun gttm doktora ilac verdi onu kullancm kasım 11de cagrdi tekraro zman baslcz insallah. sen naslsn yoksun ne zamandr ozledm

Sen adet mi oldun ben anlamadım şimdi ne muayenesi bu
Adetin kaçıncı günü muayene oldun sen
evet canm dun adet oldum bugun gttmdoktora ama yumiler irili ufaklyms dogum kntrlhapıverdi basklamak icn dedi 11kasımda tekrar cagrdı o zman muayene eder ona gore baslarz ded

canm bugun gttm doktora ilac verdi onu kullancm kasım 11de cagrdi tekraro zman baslcz insallah. sen naslsn yoksun ne zamandr ozledm

senin adına çok sevindim canım bende özledi seni merak ettiğimden girdim iyi diyelim iyi olsun eve hapis kaldım düştüm dizimim lifleri kopmuş evde yatıyorum bunalıma girdim kafamı toplayamıyorum kafayı yememe ramak kaldı

evet canm dun adet oldum bugun gttmdoktora ama yumiler irili ufaklyms dogum kntrlhapıverdi basklamak icn dedi 11kasımda tekrar cagrdı o zman muayene eder ona gore baslarz ded

hayırlı olsun tatlım geç olsun güç olmasın canım

Yavrucum adetin 2.günü 14mm yumi var yazmışsın
Biraz fazla çabuk büyümüş arsız yumi
2-3 güne çatlama kıvamına gelir o yumi..
adetbitiminde hamile kalmış olabilirim diyenleri anlayabiliyorum şimdi..
bir de ayda bir gün yumurtlıyoruz tezine katılmıyorum ben kaç kişide gördüm yumi takibinde olanlardan biliyorum..
hatta o zamanlar tüm bilgilerim alt üst oldu format attırmam lazım kendime demiştim
o sebeple adet biter bitmez gün aşırı ilişki şart doğal bebek için..

napıyorsun diyet çiiiiiiiiiiiiiiiiii :))
burda name yaptım simittttt çiiiiiiiiiii gibi :)
ben bugün bol yeşilliklli bol limonlugüzel bi salata yedim o yüzden mutluyum
sen ne yedin çabuk söleee

bu leylekciklere benim evimide tarif edermisin

Naptın...
Ben bugün bildiğin hasta oldum..
Bir mide bulantısı anlatamam..
Baş ağrısıda vardı..
Ama diyetle ilgisi yok biliyorum dün üşüttüm ben azcık üşüteyim mideme vurur..
Haliyle bir şey yiyemiyorum şimdi..
Sabah haşlanmış yumurta,zeytin peynir domates yedim
o saaten beri minicik poşetlerde kuruhasan var ya işte onlardan ağzıma attım bir şey yiyebilsem keşke ama yiyemiyorum...

napıyorsun diyet çiiiiiiiiiiiiiiiiii :))
burda name yaptım simittttt çiiiiiiiiiii gibi :)
ben bugün bol yeşilliklli bol limonlugüzel bi salata yedim o yüzden mutluyum
sen ne yedin çabuk söleee
Yazdım canım fenayım bugün..
Ben yiyemiyorum hiç bişi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…