2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canim hatta tedaviden onceki ay
baslatti protein yasagini :) 45-50gun et sut peynir yogurt nohut falan yemedim surekli sebze meyve falan :) diyete baslamissoniz sanirim meyve sebze ile hem tedaviye hazirlik hem de kilolardan kurtulabilirsin :)

Amin canim darisi hepinize :) guzel haberlerinizi bekliyorum :)
Çok mantıklı geldi ilk okuduğumda o yüzden tedavi ayı netleşsin bir önceki aydan başlayacam dikkat etmeye sağol canım..

ya tüp olayına çok bozuldum zatennn :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:yok bu dveletin benimle kesin bir sorunu var ben bebek sahibi olmamayayım diye uğraşıyor :KK70::KK70::KK70:

Ha gizemmmm ha ezgi ikisindeki harfler bir ayıram M harfi yaşlı halimle karıştırdım tabii..
Ben de diyorum ki gizemin neresini beendi bugün bence tarz değildi:KK48:
Ama muhalefet olmayım diye dedim ki gizem zaten hep güzel politik cevap verdim:KK70::KK70:

anladım zaten isim benzerliğinden o M harfinden dolayı karıştırdıgını:KK48:
ben bi tek şapkasını beğendim gizem in
politik cevap verdin bana kimi hatırlattın bil bakalım :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
tabiki nuru:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ya tüp olayına çok bozuldum zatennn :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:yok bu dveletin benimle kesin bir sorunu var ben bebek sahibi olmamayayım diye uğraşıyor :KK70::KK70::KK70:
Herkese 3 doğurun diyorlar sana hiiççççç çok yanlı canım bu devlet:p

anladım zaten isim benzerliğinden o M harfinden dolayı karıştırdıgını:KK48:
ben bi tek şapkasını beğendim gizem in
politik cevap verdin bana kimi hatırlattın bil bakalım :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
tabiki nuru:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Sonunda benzediğimizi anladın:KK73::KK73::KK73::KK48:

Annemden eve geçicem yemek işini halledeyim fırsat bulursam hemencecik gelicem..

Demek bundan sonra seni forumun ruh ve sinir hastalıkları bölümünde ziyaret edeceğiz oradaki topiklere yazmakta varmış kaderde:KK48:
evet sorgusuz sualsiz yazarım artık nede olsa deliyim

Kızlar acil cevap, grip ve boğaz ağrısı beni öldürüyor, neler önerirsinz bide minoset yutsam mı

Kızlar acil cevap, grip ve boğaz ağrısı beni öldürüyor, neler önerirsinz bide minoset yutsam mı
kuzum ben tedvideyken senin gibi olmuştum ağrı kesici bile içme de dr ama allı süt iç dedi boğazına iyi gelir demişti

Back