2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
^^^^^^HAYIRLI CUMALAR ^^^^^^
Rabbim sen bize sana kul, peygamberimize ümmet olacak ,

annesine babasına vatanına hayırlı saygılı sevgili evlat olacak,

anne baba kardeş sevgisi olan, kaderi güzel yazılı, bahtı güzel yazılı,

huyu güzel,kendi güzel,yüzü güzel,vefalı,güzel ahlaklı,terbiyeli,

eli ayagı düzgün hiçbir azası eksik olmayan,aklı yerinde,uzun ömürlü evlatlar ver ya Rabbim,

analı babalı büyütmeyi nasip et Ya Rabbim..

huzurla bereketle mutlulukla sağlıkla sevgiyle büyütmeyi nasip et Allah ım....

bizim için hayırlısıyla hayırlı zamanda ver Yüce Rabbim

Sen duaları kabul edensin yoktan var edensin Dualarımızı kabul et Allah ım... AMİN

NE KADAR GÜZEL BİR DUA AMİN AMİN AMİN...

ay ben adet oldum ki cok mutluyum yarına randvumu da aldm Allahm yuzumuzu kara cıkartmasn insallah hayrlı guzel tedavler nasp etsn:rolleyes::rolleyes:
hadi gözünaydın ozaman canım hayırla sonuçlansın tedavin sonu bebişli olsun inşallah :KK46:

NE KADAR GÜZEL BİR DUA AMİN AMİN AMİN...
tşk ederim canım önceleri çok paylaşıyordum sanırım bi süredir ihmal ettim bu güzel duayı,
bugün cuma mubarek günde yeniden paylaşmak istedim bende.
Amin diyen ağzınıza yüreğinize sağlık sizinde

tşk ederim canım önceleri çok paylaşıyordum sanırım bi süredir ihmal ettim bu güzel duayı,
bugün cuma mubarek günde yeniden paylaşmak istedim bende.
Amin diyen ağzınıza yüreğinize sağlık sizinde

Dua edebilmeyi çok önemsiyorum. Ben mesela namazdan sonra dua ederken kitleniyorum.
O yüzden rabbim dualarınızı kabul görsün, bize de böyle güzel dualar edebilmeyi nasip etsin.
Her şey onun taktirinde.

Sensin günaydın :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: şuna bi gülim sonra döncem ben sana :KK6:
daha ilk günden yan çizmedin ama dimi yok canım sende daha neler:KK64:
:KK57::KK57::KK57::KK57: yedin mi yoksa kızartmayı :KK67:

Tabiki yan çizmedim ama bu diyeti uygulama konusunda kararsızdım bir düşüneyim demiştim ve vazgeçtim..
Ben kendi diyetimi uygulayacam kendi uydurduğum:KK48:
Bugün şu saate kadar yediklerim;

1 domates
kibrit kutusu büyüklüğünde peynir:KK48:
2 zeytin
1 haşlanmış yumurta
sabah evden çıkmadan 2 fındık attım ağzıma:KK48:
az öncede 1 elma yedim...
Çıtır çıtır kızarmış patatesi masada dururken yemedim:D:D:D

Ben de dün oldum.Bugün 15.00 randevum.İlk tedavim başlıyor, son olur inşallllaaaaah:)
Dün akşam seni topikte gördüm ve yazdım başlıyormusun diye ama beni görmedin kiiiii:KK31:
Demek bugün start veriyorsun...
Kaliteli ve bol yumili bir tedavi olsun inşallah..

^^^^^^HAYIRLI CUMALAR ^^^^^^
Rabbim sen bize sana kul, peygamberimize ümmet olacak ,

annesine babasına vatanına hayırlı saygılı sevgili evlat olacak,

anne baba kardeş sevgisi olan, kaderi güzel yazılı, bahtı güzel yazılı,

huyu güzel,kendi güzel,yüzü güzel,vefalı,güzel ahlaklı,terbiyeli,

eli ayagı düzgün hiçbir azası eksik olmayan,aklı yerinde,uzun ömürlü evlatlar ver ya Rabbim,

analı babalı büyütmeyi nasip et Ya Rabbim..

huzurla bereketle mutlulukla sağlıkla sevgiyle büyütmeyi nasip et Allah ım....

bizim için hayırlısıyla hayırlı zamanda ver Yüce Rabbim

Sen duaları kabul edensin yoktan var edensin Dualarımızı kabul et Allah ım... AMİN
ay kuzum amiin bu duanı çok seviyorum ve hep okuyorum Allah razı olsun buna vesile oldugun için :KK68:

amin canm inşallah çok heyecanlandım valla:rolleyes:

hadi gözünaydın ozaman canım hayırla sonuçlansın tedavin sonu bebişli olsun inşallah :KK46:
amin canm inşallah yaa:KK68:

Ben de dün oldum.Bugün 15.00 randevum.İlk tedavim başlıyor, son olur inşallllaaaaah:)
inşallah canm benm de ilk tedavm olcak çok heyecanlıyım valla:KK73: Rabbim hayırlı tedaviler nasip etsin inşallah:KK68:

anadolu sağlık merkezine gidicem öngörüşmeye gittiğim zaman ebru hanm ile görüşmştm onunla başlıcaktık tedaviye ama yurtdısındaymış aydın bey ile baslıyoruz tedaviye Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah dualarımızı emeklerimizi kabul etsin inşallah:KK68: hayatımızda bi aydın dır gidiyo bakalım hayrolsun:KK48: eşimin ameliyatını yapan doktrun adı aydın, imam nikahımızı kıyan hocanın adı aydın, tüp doktorumuzun adı da aydın oluyo:KK48::KK48: galiba oğlan olursa höbek adı aydın olcak:KK48::KK48::KK48:

anadolu sağlık merkezine gidicem öngörüşmeye gittiğim zaman ebru hanm ile görüşmştm onunla başlıcaktık tedaviye ama yurtdısındaymış aydın bey ile baslıyoruz tedaviye Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah dualarımızı emeklerimizi kabul etsin inşallah:KK68: hayatımızda bi aydın dır gidiyo bakalım hayrolsun:KK48: eşimin ameliyatını yapan doktrun adı aydın, imam nikahımızı kıyan hocanın adı aydın, tüp doktorumuzun adı da aydın oluyo:KK48::KK48: galiba oğlan olursa höbek adı aydın olcak:KK48::KK48::KK48:

aaa öyle mi hakkınızda hayırlısı olsun. Bende haftaya 22 sinde atasehir de kendısıyle gorusmeye gidecegim. Ama orda yaptırma konusunda çok emin değilim aklım Bahçeci Güvenç beyde :)

aaa öyle mi hakkınızda hayırlısı olsun. Bende haftaya 22 sinde atasehir de kendısıyle gorusmeye gidecegim. Ama orda yaptırma konusunda çok emin değilim aklım Bahçeci Güvenç beyde :)
saol canm:KK68: aydın bey ile mi görüşme hayırlısı olsun inşallah canm hakkında hayırlısı olsun

evet canım o yüzden sordum. Malesef devlet hastanesinde prosedür öyle.
Dilerim ama tüp bebeğe gerek kalmadan güzel haberler alırsın bu cuma günü hürmetine:)
aminnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhh.başarı oranı çok azmış ama yinede çok azda olsa umut var işte :(

günaydın kuzum :KK37:
bugün kırmızı kart günü ozaman :stop:
bursadayken internetin olcak dimi ama bize yazarsın ordan da :KK5:
Telefonunda Internet var kuzum oyüzden sizi habersiz bırakmam Bugün Karnım ağrıyor yarın gelir Ayy heyecan yaptım kız:KK17:
tesadüfen bu kadarı aydın Günlerimiz olsun:KK70::KK70::KK70:inşallah bitanem ilk ve son tedavin olsun bekle beni geliyorum arkandan:KK55::KK55:

Dua edebilmeyi çok önemsiyorum. Ben mesela namazdan sonra dua ederken kitleniyorum.
O yüzden rabbim dualarınızı kabul görsün, bize de böyle güzel dualar edebilmeyi nasip etsin.
Her şey onun taktirinde.

bende bu duayı not ettim bilgisayara sende begendiysen not al canım
namazın arkasından okursun
amin Allah hepimizin dualrını kabul etsin

aminnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhh.başarı oranı çok azmış ama yinede çok azda olsa umut var işte :KK43:

Her şey Allah'tan canım. Sen bunları düşünme olursa ne mutlu olmazsa da hayırlı olmadığı içindir. O yüzden rabbim tez vakit sana hayırlı kılsın.

Tabiki yan çizmedim ama bu diyeti uygulama konusunda kararsızdım bir düşüneyim demiştim ve vazgeçtim..
Ben kendi diyetimi uygulayacam kendi uydurduğum:KK48:
Bugün şu saate kadar yediklerim;

1 domates
kibrit kutusu büyüklüğünde peynir:KK48:
2 zeytin
1 haşlanmış yumurta
sabah evden çıkmadan 2 fındık attım ağzıma:KK48:
az öncede 1 elma yedim...
Çıtır çıtır kızarmış patatesi masada dururken yemedim:D:D:D

anladım canım ozaman bizimde diyetimiz hayırlı ugurlu olsun :KK5:
şuan yediklerin gayet sağlıklı duruyor :KK52: aynen devam:KK55:

Back