2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Telefonunda Internet var kuzum oyüzden sizi habersiz bırakmam Bugün Karnım ağrıyor yarın gelir Ayy heyecan yaptım kız:KK17:

tesadüfen bu kadarı aydın Günlerimiz olsun:KK70::KK70::KK70:inşallah bitanem ilk ve son tedavin olsun bekle beni geliyorum arkandan:KK55::KK55:
he valla pek bi aydınlı olduk:KK48::KK48: inşallah kuzum hayırlısıyla gelir bebişim:KK68: sen de gel bakim a pesimden acma arayı:KK55::KK48::KK48:
Evet canım, bir yakınım tavsiye etti muhakkak git görüş dedi. Oyüzden bir görüşmek istiyorum.
ay tavsiye aldıgını duymak güzel canm inşallah memnun kalırım sende görüşmeden memnun olursun inşallah:KK68:

anadolu sağlık merkezine gidicem öngörüşmeye gittiğim zaman ebru hanm ile görüşmştm onunla başlıcaktık tedaviye ama yurtdısındaymış aydın bey ile baslıyoruz tedaviye Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah dualarımızı emeklerimizi kabul etsin inşallah:KK68: hayatımızda bi aydın dır gidiyo bakalım hayrolsun:KK48: eşimin ameliyatını yapan doktrun adı aydın, imam nikahımızı kıyan hocanın adı aydın, tüp doktorumuzun adı da aydın oluyo:KK48::KK48: galiba oğlan olursa höbek adı aydın olcak:KK48::KK48::KK48:

anammmm aydın günleriniz de pek yakında olacak inşallah bebişin haberiyle kuzum:KK36::KK36:
valla tesadüfün bu kadarı diyorum :rolleyes: ama olsun aydınlık güzeldir iyidir :KK28:

Slm kızlar, göğüslerim sönmeye başladı grip oldum, boğazım ağırıyo hiç bi belirti hissetmiyorum acaba bu seferde mi bebeklerim tutunmadı, belirti aramaktan bıktım acaba çok mu erken ara ara belim ağırıyo offff deliricem

Telefonunda Internet var kuzum oyüzden sizi habersiz bırakmam Bugün Karnım ağrıyor yarın gelir Ayy heyecan yaptım kız:KK17:

tesadüfen bu kadarı aydın Günlerimiz olsun:KK70::KK70::KK70:inşallah bitanem ilk ve son tedavin olsun bekle beni geliyorum arkandan:KK55::KK55:
ohhh iyi bari buna sevindim işte hemde çok sevindim:KK71:
heycan yap bi zahmet kığızzz ,ben bile burda sizin için heycanlandım kiiiiiiiiiii:KK17::KK17:
merakla takip edicimmmm her birinizi

anammmm aydın günleriniz de pek yakında olacak inşallah bebişin haberiyle kuzum:KK36::KK36:
valla tesadüfün bu kadarı diyorum :rolleyes: ama olsun aydınlık güzeldir iyidir :KK28:
evet canm baya tesadüf oldu inşallah yolumuzun sonu da aydınlık olur:KK68:

Hiç düşünmemiştim :) TEşekkür ederim hemen not alıyorum canım :KK15:

:KK66: al tabiki canım
bu duayı not almak banada iyi oldu
bende duada ne diyeceğimi şaşırıyordum aman eksik bişey söylememişimdir diye dertleniyordum
sonra bi gün oturdum aldım elime kagıt kalem dedim eksik dua etmeyim
her detayı yazayım o gün bugündür dilimde artık burda kızlarlada ara ara paylaşıyorum gördükçe okusunlar diye

evet canm baya tesadüf oldu inşallah yolumuzun sonu da aydınlık olur:KK68:
inşallah canım benim inşallahhhhhh:KK19:
valla bende tedavi olmak istedim şuan keşke ekimde başlayanlardan olabilseydim bende sizle gün sayardım

Slm kızlar, göğüslerim sönmeye başladı grip oldum, boğazım ağırıyo hiç bi belirti hissetmiyorum acaba bu seferde mi bebeklerim tutunmadı, belirti aramaktan bıktım acaba çok mu erken ara ara belim ağırıyo offff deliricem

Sevgili yoldaşım;
Normal yolla hamile kalmış olsan nasıl anlarsın relgin gecikince değil mi:)
O zaman böyle düşünmek için çok erken. Seni çok iyi anlıyorum yaşadıklarını hissettim.
Olmamasından korkuyorsun ama unutma buda denemenin bir yolu yapacak bir şey yok! Bil ki olsa da senin hayrına olmasa da. Daha sonucu belli olmayan netice için kendini üzme. Rahatla. Gerekirse bagıra çakıra ama rahatla..

kızlar benim az biraz işlerim var müsadenizi istiyorum
yine gelirim görüşürüz:KK54:

valla bende tedavi olmak istedim şuan keşke ekimde başlayanlardan olabilseydim bende sizle gün sayardım

Ben henüz başlamayı düşünmüyorum. Bir öncekinin taksitleri bitmedi :) Ama inşallah gerek kalmaz hiç birimize tedavi

Ben henüz başlamayı düşünmüyorum. Bir öncekinin taksitleri bitmedi :) Ama inşallah gerek kalmaz hiç birimize tedavi
bizde şuan hazır değiliz :KK43:
bide bizim tedavinin başka şehirde olma ihtimali var öyle olunca daha bi masraf oluyor haliyle :KK51:
beklemedeyiz bizde zaman dedik nasip dedik bakalım
bu süre içnde umarım gerek kalmaz elbette

anladım canım ozaman bizimde diyetimiz hayırlı ugurlu olsun :KK5:
şuan yediklerin gayet sağlıklı duruyor :KK52: aynen devam:KK55:

evet diyetlerimiz hayırlı olsun canım..
benim kilo vermem daha uzun olabilir bu durumda haliyle şok değil benimkisi dikkat ediyorum diyelim:KK48:

Sen grip olmanın gebelik belirtilerinden olduğunu biliyormusun..
Hatta burada bunun için konu açan bile oldu..
Bu benim tespitim o kadar hatun girp oldu ki test günlerinde en sonunda grip i gebelik belirtileri arasına koydum..
Bir kaç kişi hadi ordan dedi bana olmaz öyle şey dedi tamam dedim bir kaç gün sonra kan testinde görürsünüz veeee gebe çıktılar:KK48: Olabilir de olmayabilirde Allah bilir ben gözlemlerimi söylüyorum..

bizde şuan hazır değiliz :KK43:
bide bizim tedavinin başka şehirde olma ihtimali var öyle olunca daha bi masraf oluyor haliyle :KK51:
beklemedeyiz bizde zaman dedik nasip dedik bakalım
bu süre içnde umarım gerek kalmaz elbette
Onlar tedavide olabilir biz de doğal yapcaz unuttun mu teee bir zamanlar niyetlenmiştik o zaman olmadı bu adetlerimizle olur belki...

Sevgili yoldaşım;
Normal yolla hamile kalmış olsan nasıl anlarsın relgin gecikince değil mi:)
O zaman böyle düşünmek için çok erken. Seni çok iyi anlıyorum yaşadıklarını hissettim.
Olmamasından korkuyorsun ama unutma buda denemenin bir yolu yapacak bir şey yok! Bil ki olsa da senin hayrına olmasa da. Daha sonucu belli olmayan netice için kendini üzme. Rahatla. Gerekirse bagıra çakıra ama rahatla..

arkadaşım beni çok duygulandırdın çok sağol güzel sözlerin için

evet diyetlerimiz hayırlı olsun canım..
benim kilo vermem daha uzun olabilir bu durumda haliyle şok değil benimkisi dikkat ediyorum diyelim:KK48:

Sen grip olmanın gebelik belirtilerinden olduğunu biliyormusun..
Hatta burada bunun için konu açan bile oldu..
Bu benim tespitim o kadar hatun girp oldu ki test günlerinde en sonunda grip i gebelik belirtileri arasına koydum..
Bir kaç kişi hadi ordan dedi bana olmaz öyle şey dedi tamam dedim bir kaç gün sonra kan testinde görürsünüz veeee gebe çıktılar:KK48: Olabilir de olmayabilirde Allah bilir ben gözlemlerimi söylüyorum..

Çok güzel bi yöntemmiş umarım dediğin çıkar ve bende gebe olurum

kuzummm inşallah sende baslarsn hayrlısıyla canm benm:KK19:

Back