2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
dündü günüm tatlm da bekliyom ya olayım diye olamadım daha:KK51:

kız senin kırmızılar gelcek bende tık yok daha senden önce tedaviye başlıcam derken sen benden önce başlıcan hee:KK48::KK48:
Bende de şimdilik birsey yok kuzum ne olur bize:confused::KK17:aynı anda gelsin beraber baslayalim:KK76::KK76:

Ben daha yeni başladığım için çok bilmiyorum canım burada hormon testleri normal çıktı başka birşey yaptirmadim o yüzden sordum

Canım sizde problem eşindeydi değil mi? Senin normal kontrollerinde ve testlerinde bir problem çıkmadıysa yaşında genç hatırladığım kadarıyla genelde rahim filmi istemiyorlar. Yani ben çok doktor gezdim İstanbul'da hiç biri istemedi. Yaptırmadım. Ama zaten şöyle tatlım rahim filmi adetten 2-3 gün sonra çekiliyor. Herhangi bir gebelik şüphesine maruz kalmamak için. Oyuzden sen çektirsen de tedaviye başlamak için bir sonraki adeti beklemek zorundasın:)

Merhaba...
Rahim filmi çekilen ay aşılama yapılmaz.Regl olursun tekrar ve o regl ile aşılama tedavisine başlanır.
Aşılama öncesi birşey vermezler regl ile birlikte vitamin verirler ancak bir de yumileri büyütmek için iğne/hap verirler..
peki aşılamanın tutması daha verimli olması için benim ekstra bişile ryapmam gerekirmi?taksviye gıda gibi mesela

PEK BEĞENDİM BU DUAYI

"Belki kalbindir acıyan...
Belki bedenin...
Belki de ruhundur kıvranan,belki de bin türlü muamma...
Her ne durumda olursan ol; diline yakışır bu dua; Ya Rabbi, Razı olmadığın şeylerden ne yapmışsak hepsini affet!
AMİN.
Hayırlı Cumalar"

mecburiyetten ..çünkü hastaneden o şekilde karar çıktı aşılama raporu verdiler bize.devlet hastanesinde yaptırıcam..bizde tüp istedik ama hastanenin prosedürü sanırım bu

evet canım o yüzden sordum. Malesef devlet hastanesinde prosedür öyle.
Dilerim ama tüp bebeğe gerek kalmadan güzel haberler alırsın bu cuma günü hürmetine:)

Canım sizde problem eşindeydi değil mi? Senin normal kontrollerinde ve testlerinde bir problem çıkmadıysa yaşında genç hatırladığım kadarıyla genelde rahim filmi istemiyorlar. Yani ben çok doktor gezdim İstanbul'da hiç biri istemedi. Yaptırmadım. Ama zaten şöyle tatlım rahim filmi adetten 2-3 gün sonra çekiliyor. Herhangi bir gebelik şüphesine maruz kalmamak için. Oyuzden sen çektirsen de tedaviye başlamak için bir sonraki adeti beklemek zorundasın:)
Evet canim sorun eşim de ve 25 yaşındayım. Bakalım karar vereceğimiz doktor ne diyecek

Bende de şimdilik birsey yok kuzum ne olur bize:confused::KK17:aynı anda gelsin beraber baslayalim:KK76::KK76:
kocise diyom olmadım daha diye ayy hamiş misin diyo bi git diyom ne hamişi ruyama bile adet oldugum girdi dün ya gece uyandırdı beni rüya ama tık yoktu yine:KK12: he valla canm aynı anda olalm ne güzel olur:KK19::KK15:

Ayy inşallah kuzum :KK36:yolculuk regli olunca normal şartlarda 17 sinde kırmızı kart:stop:ondan sonra yolculuk:KK55:Rabbim hepimizin yüzünü guldursun:KK19:
günaydın kuzum :KK37:
bugün kırmızı kart günü ozaman :stop:
bursadayken internetin olcak dimi ama bize yazarsın ordan da :KK5:

kocise diyom olmadım daha diye ayy hamiş misin diyo bi git diyom ne hamişi ruyama bile adet oldugum girdi dün ya gece uyandırdı beni rüya ama tık yoktu yine:KK12: he valla canm aynı anda olalm ne güzel olur:KK19::KK15:
kızz olur mu olur sende yani Rabbim ol dediyse neden olmasın :confused:
rüyalar tersine çıkar derler ya ben hep hamile görürüm kendimi hamile değilim
ee sende regl görmüşsün demekki görmücen ne biliyim kaç gün geciktin?
yada tedavi olmanın verdiği heycan stresle de gecikiyo olabilir canım

Geçte olsa Güüünnnaaayydddııınnnnn..
Foruma giriş yapamadım bir türlü geç kaldım:KK59:

^^^^^^HAYIRLI CUMALAR ^^^^^^
Rabbim sen bize sana kul, peygamberimize ümmet olacak ,

annesine babasına vatanına hayırlı saygılı sevgili evlat olacak,

anne baba kardeş sevgisi olan, kaderi güzel yazılı, bahtı güzel yazılı,

huyu güzel,kendi güzel,yüzü güzel,vefalı,güzel ahlaklı,terbiyeli,

eli ayagı düzgün hiçbir azası eksik olmayan,aklı yerinde,uzun ömürlü evlatlar ver ya Rabbim,

analı babalı büyütmeyi nasip et Ya Rabbim..

huzurla bereketle mutlulukla sağlıkla sevgiyle büyütmeyi nasip et Allah ım....

bizim için hayırlısıyla hayırlı zamanda ver Yüce Rabbim

Sen duaları kabul edensin yoktan var edensin Dualarımızı kabul et Allah ım... AMİN

peki aşılamanın tutması daha verimli olması için benim ekstra bişile ryapmam gerekirmi?taksviye gıda gibi mesela

Yeme içme konusunda başarıya ulaşılsa ben ulaşırdım neler neler yedim içtim olmadı..
Kendi haline bırakmak en güzeli...
Zaten gereken vitaminler verilir..

günaydınnnn canım :KK37:
şuan pattesim haşlanıyor :kk77: haşlanırken azcık kk bakim dedim ve geldim :cool:
10734087_895965593747229_6021256674130989508_n.jpg
:KK70::KK70::KK70::KK70:
Ben anneme geçtim sabah..Kadına diyeti anlattım bunalıma girdi:KK70::KK70::KK70::KK70:
Patates yicem dedim gitti patates kızarttı:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Diyetin ilk günü anneye gelinir mi hiç:KK70::KK70::KK70::KK70:

kızz olur mu olur sende yani Rabbim ol dediyse neden olmasın :confused:
rüyalar tersine çıkar derler ya ben hep hamile görürüm kendimi hamile değilim
ee sende regl görmüşsün demekki görmücen ne biliyim kaç gün geciktin?
yada tedavi olmanın verdiği heycan stresle de gecikiyo olabilir canım
ay ben adet oldum ki cok mutluyum yarına randvumu da aldm Allahm yuzumuzu kara cıkartmasn insallah hayrlı guzel tedavler nasp etsn:rolleyes::rolleyes:

Eki Görüntüle 1272150 :KK70::KK70::KK70::KK70:
Ben anneme geçtim sabah..Kadına diyeti anlattım bunalıma girdi:KK70::KK70::KK70::KK70:
Patates yicem dedim gitti patates kızarttı:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Diyetin ilk günü anneye gelinir mi hiç:KK70::KK70::KK70::KK70:

Sensin günaydın :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: şuna bi gülim sonra döncem ben sana :KK6:
daha ilk günden yan çizmedin ama dimi yok canım sende daha neler:KK64:
:KK57::KK57::KK57::KK57: yedin mi yoksa kızartmayı :KK67:

Back