2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
bizde şuan hazır değiliz :KK43:
bide bizim tedavinin başka şehirde olma ihtimali var öyle olunca daha bi masraf oluyor haliyle :KK51:
beklemedeyiz bizde zaman dedik nasip dedik bakalım
bu süre içnde umarım gerek kalmaz elbette

Çok iyi anlıyorum seni bu da işi zorlaştıran en büyük etken zaten. Ama daha önce de söylemiştim ; İstanbul da tadevi olmak isteyenler için evim güzel misafirlere her zaman açık. Bu konu engel olmasın lütfen :KK68::KK68:

ay ben adet oldum ki cok mutluyum yarına randvumu da aldm Allahm yuzumuzu kara cıkartmasn insallah hayrlı guzel tedavler nasp etsn:rolleyes::rolleyes:

Ben de dün oldum.Bugün 15.00 randevum.İlk tedavim başlıyor, son olur inşallllaaaaah:)

aminnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhh.başarı oranı çok azmış ama yinede çok azda olsa umut var işte :KK43:

Slm kızlar, göğüslerim sönmeye başladı grip oldum, boğazım ağırıyo hiç bi belirti hissetmiyorum acaba bu seferde mi bebeklerim tutunmadı, belirti aramaktan bıktım acaba çok mu erken ara ara belim ağırıyo offff deliricem
blgk blgk Lulinda Lulinda hayırlı olsun şimdiden inşallah çok guzel birtedavisürec yaşar ardından da pozitifleri alırsınız.:KK68:
K karamel1985 canım benim tek yuzde on bile olsa tutar mı tutar hiç sıkma canını Rabbim ol dein yeter
saras88 saras88 kuzum adet olacak olsaydın da göğüslerin sönmezdi ki sana öyle geliyordur. inşallah tutunmuştur. ve seni halsizleştiren belki de bebektir sana grip başlangıcı gibi geliyordur. kendini biraz mesgul etsen dusunmesen olumlu olumsuz. sana dua edecegım ınsaallah canım benim:KK15:
mybaby24 mybaby24 E egunal diyetleriniz hayırklı olsun istediğiniz kadar yağdan kurtulun inşallah kaslar kalsın :KK68:

Çok iyi anlıyorum seni bu da işi zorlaştıran en büyük etken zaten. Ama daha önce de söylemiştim ; İstanbul da tadevi olmak isteyenler için evim güzel misafirlere her zaman açık. Bu konu engel olmasın lütfen :KK68::KK68:
canım ne kadar da düşüncelisin teşekkür ederim :KK52:
bakalım biraz zaman geçince tedavi için bizde yer hastane doktor arayışına gireceğiz ozaman belli olur net durumumuz

Ben de annemle dışarı çıkcam yağmur yağıyor ama yürüyeceğiz bir yerlerde uğrarız illa ki..
Bu tarz benime eve yetişirim:KK48:
belli ki yetişmişsin burdasın
ayy ben yeni geldim ya gece tekrarını izlerim yine mecbur :KK66:
şuan açıp yarım izlemek istemedim ama açsam mı :KK48::KK64:

Onlar tedavide olabilir biz de doğal yapcaz unuttun mu teee bir zamanlar niyetlenmiştik o zaman olmadı bu adetlerimizle olur belki...
evet canım unuturmuyum hiç
doğal yoldan olur düşüncesini zaten hiç aklımdan çıkarmıyorum her ay yeni umut yine umut ediyorum

evet diyetlerimiz hayırlı olsun canım..
benim kilo vermem daha uzun olabilir bu durumda haliyle şok değil benimkisi dikkat ediyorum diyelim:KK48:

Sen grip olmanın gebelik belirtilerinden olduğunu biliyormusun..
Hatta burada bunun için konu açan bile oldu..
Bu benim tespitim o kadar hatun girp oldu ki test günlerinde en sonunda grip i gebelik belirtileri arasına koydum..
Bir kaç kişi hadi ordan dedi bana olmaz öyle şey dedi tamam dedim bir kaç gün sonra kan testinde görürsünüz veeee gebe çıktılar:KK48: Olabilir de olmayabilirde Allah bilir ben gözlemlerimi söylüyorum..

şuan deli gibi açım :) o sınırsız cümlesi var ya hani biliosun 1 patates zor gidiyo ya
şuan akşam öğünü haşlanıyor birazdan yicem :kk77:
valla seninki daha güzel ama ben o uzun vadede işini beceremiyorum
illa mutfaga girip çıktıkça gözüme takılan şeyleri mideme indiriyorum:oops:
böyle şartlandırınca kendimi ozaman başarabiliyorum
ama senin yaptıgın daha dogru daha sağlıklı

birde gribin gebelik belirtisi oldugunu bende düşünüyorum bizzat şahit oldugum çok arkadaşım var:KK9:

şuan deli gibi açım :) o sınırsız cümlesi var ya hani biliosun 1 patates zor gidiyo ya
şuan akşam öğünü haşlanıyor birazdan yicem :kk77:
valla seninki daha güzel ama ben o uzun vadede işini beceremiyorum
illa mutfaga girip çıktıkça gözüme takılan şeyleri mideme indiriyorum:oops:
böyle şartlandırınca kendimi ozaman başarabiliyorum
ama senin yaptıgın daha dogru daha sağlıklı

birde gribin gebelik belirtisi oldugunu bende düşünüyorum bizzat şahit oldugum çok arkadaşım var:KK9:

ahhh kıyamam diren arkadaşım dirennnn..
bende sabah saydıklarımın dışında öğle yemeği olarak mantar soteledim domates ve pırasa kullandım sotelerken...
1 tabak ondan yedim yoğurtla beraber..
marketten form bisküvileri aldım lifli yulaflı o bisküvilerden az önce ara öğün olarak 7 tane yedim..ama çok inceler yok gibiler kaloriside hiiiçççç...
akşama balık kızartcam onu yicem:KK48:

ahhh kıyamam diren arkadaşım dirennnn..
bende sabah saydıklarımın dışında öğle yemeği olarak mantar soteledim domates ve pırasa kullandım sotelerken...
1 tabak ondan yedim yoğurtla beraber..
marketten form bisküvileri aldım lifli yulaflı o bisküvilerden az önce ara öğün olarak 7 tane yedim..ama çok inceler yok gibiler kaloriside hiiiçççç...
akşama balık kızartcam onu yicem:KK48:
oooo sen baya bişeyler yemişsin:kk77:
o form krakerler bisküvüler benimde çok işme yarıyor normalde
özellikle pirinç patlagı gibi olanı çok seviyorum:KK68:
bari balık kızartmasaydın :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: yani bugulama yap ızagara yap ama kızartma :KK70:olur mu

oooo sen baya bişeyler yemişsin:kk77:
o form krakerler bisküvüler benimde çok işme yarıyor normalde
özellikle pirinç patlagı gibi olanı çok seviyorum:KK68:
bari balık kızartmasaydın :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: yani bugulama yap ızagara yap ama kızartma :KK70:olur mu

1 tabak mantar yedim be neresi çok:KK70::KK70::KK70:
7 biskevitimi başıma kakıyon...
pirinç patlaklı almadım sadece kepekli incecik olanı var ya onlardan aldım...
balığı buğulama yiyemem ben yağda kızartmıyorum ama kendi yağı yetiyor..

1 tabak mantar yedim be neresi çok:KK70::KK70::KK70:
7 biskevitimi başıma kakıyon...
pirinç patlaklı almadım sadece kepekli incecik olanı var ya onlardan aldım...
balığı buğulama yiyemem ben yağda kızartmıyorum ama kendi yağı yetiyor..

1 tabak mantar ee insaf yani :KK70:
7 biskevit hangisinden yedin anladım zaten afiyet olsun onlar zararsız tabi de
ama balığı yağsız nasıl kızartıyorsun anlamadım :KK64:

1 tabak mantar ee insaf yani :KK70:
7 biskevit hangisinden yedin anladım zaten afiyet olsun onlar zararsız tabi de
ama balığı yağsız nasıl kızartıyorsun anlamadım :KK64:

Bir yandan izliyorum bir yandan anneme laf yetiştiriyorum bir yandan sana yazıyorum bir türlü anlatamadım derdimi pişirmeyi kızartma olarak yazdım öyle kaldı ızgara yavrum ızgaraaaaaaaa:KK48::KK48::KK48:
1 tabak derken küçük tabak bi kere kendi sadece patates yiyor diye ben ne yesem fazla geliyor:KK48:

Back