2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kuzularım benim hepimiz hassas dönemlerdeyiz sizin ne demek istediğinizi çok iyi anlıyorum
yaşayan bilir ancak....

Amacım huzursuzluk çıkarmak değildi ama buraya yazarken en az 3 kere düşünmek lazım
Allah arkadaşa 3 tane 5 tane versin ben ona bişi demiyorum ama yazma şekli hikayesi birde üstüne gülmesi ne yalan söylim üzdü beni
Neyse sonuçta o bizi anlamayacak o yüzden bende cvp yazmıcam gönlünden ne geçiyorsa tez zamanda olur inşallah

Ben Almanyadayim canim, burada yapiyoruz...

Yazini okuyunca cok sasirdim, agliyarak mi yazmam gerekiyordu canim...
Ne gelirse rabbimden gelir, bunu bilip buna göre tevekkül ediyoruz canim.O yüzden cok kendime aciyip, aglayip sizlanmak yerine her seye biraz daha pozitif bakiyorum.Tabiki iki cocugumun olmasinin rahatligi da bunu etkiliyo olabilir. Buradaki arkadaslarim 1 tanesini bulmak icin ne acilar cekiyorlar, elbette bunun farkindayim ama bu kadar sinirlerini bozacak derecede ne yazdim diye yazimi okuyup duruyorum ama kusura bakma bisey bulamadim.Allah rahatlik versin...
Ben de arkadaslar gibi acikca yazip sizi kirmak istemedim ama benim de dikkatimi cekti yazdiginiz Allah a cok sukur hepimiz tevekkul icindeyiz ama evde aglasin oynasin diye tup bebek yaptirmak ne bilim onca igne onca hormon onca para ... Manevi kaybina hic deginmiyorum. Acikcasi bu pozitif bakmak degil hanimefendi inandiriciliktan uzak bir hikaye bu yuzden de dalga geciyormus gibi bir his yarattiniz arkadaslarin ustunde. Umarim her sey gonlunuzce olur ve ucuncu bebeginize de hemen kavusursunuz. Bir komsum var bir oglu var kardes isteyince cok denemis ama olmamis o da cocugu teselli etmek icin evcil hayvan almis yani sirf cocugun zamani gecsin onla oynasin diye. İnsaallah bu ugurda yorulmazsiniz. İyi geceler

Bebeğim Naber :KK60:evlat hasreti çekmeyen bilmez zaten bizi bizden başka kimse anlamaz gerisi boş:KK62:

iyiyim canım benim:KK74:
aynen öyle yaşamayan bilemez anlayamaz o yüzden çok da kafa yormaya gerek yok
ayy ben habire tıkınıyorum kız yarın diyete gircem de son demlerimi yaşıyorum :kk77:

Amacım huzursuzluk çıkarmak değildi ama buraya yazarken en az 3 kere düşünmek lazım
Allah arkadaşa 3 tane 5 tane versin ben ona bişi demiyorum ama yazma şekli hikayesi birde üstüne gülmesi ne yalan söylim üzdü beni
Neyse sonuçta o bizi anlamayacak o yüzden bende cvp yazmıcam gönlünden ne geçiyorsa tez zamanda olur inşallah
ben anlıyorum ve benim gibi ,senin gibi olan bir sürü kişi seni çok iyi anladı canım benim
diyoruz ya yaşamayan bilemez anlayamaz ne dersek diyelim

iyiyim canım benim:KK74:
aynen öyle yaşamayan bilemez anlayamaz o yüzden çok da kafa yormaya gerek yok
ayy ben habire tıkınıyorum kız yarın diyete gircem de son demlerimi yaşıyorum :kk77:

ben anlıyorum ve benim gibi ,senin gibi olan bir sürü kişi seni çok iyi anladı canım benim
diyoruz ya yaşamayan bilemez anlayamaz ne dersek diyelim
Zaten cevap vermedim canım gerekte yok rejim mi:confused:kolay gelsin:kk77:bu aralar hiç reJim Psk yok hep yemek hep yemek:KK23::KK72:90 60 90 ol :KK8:

Zaten cevap vermedim canım gerekte yok rejim mi:confused:kolay gelsin:kk77:bu aralar hiç reJim Psk yok hep yemek hep yemek:KK23::KK72:90 60 90 ol :KK8:

ayy evet kuzu azcık fazlalık var onun içn kendi çapımda bi girişimde bulundum umarım başarılı olurum:D
zaten sen diyet miyet asla yapma:KK20: sağlıklı beslenmen lazım biliyorsun
sen şimdi hamiş olcan inşallahhhhhhhh:nazar: ozaman daha çok kilo alcan ya dogum yaptıktan sonra verirsin artık zamanla:KK66:
ne zman yolculuk :KK55::KK55:

melindacım canım ben çıkıyorum kocişimle dizi izlicem
takip ettiğimiz dizinin yeni bölümü yayınlanmış da :KK66:
görüşürüz canım benim yarın yine kendine çoooooookkkk iyi bak iyigeceler :KK24::KK24:

ayy evet kuzu azcık fazlalık var onun içn kendi çapımda bi girişimde bulundum umarım başarılı olurum:D
zaten sen diyet miyet asla yapma:KK20: sağlıklı beslenmen lazım biliyorsun
sen şimdi hamiş olcan inşallahhhhhhhh:nazar: ozaman daha çok kilo alcan ya dogum yaptıktan sonra verirsin artık zamanla:KK66:
ne zman yolculuk :KK55::KK55:
Ayy inşallah kuzum :KK36:yolculuk regli olunca normal şartlarda 17 sinde kırmızı kart:stop:ondan sonra yolculuk:KK55:Rabbim hepimizin yüzünü guldursun:KK19:

senin bide heycan dorukta tabi
tedaviye başlıcaksın ne zaman teşrif edicek kırmızılar
güzel haberlerini bekliyoruz bizi gelişmelerden habersiz bırakma sakın:KK15:
dündü günüm tatlm da bekliyom ya olayım diye olamadım daha:KK51:

Ayy inşallah kuzum :KK36:yolculuk regli olunca normal şartlarda 17 sinde kırmızı kart:stop:ondan sonra yolculuk:KK55:Rabbim hepimizin yüzünü guldursun:KK19:
kız senin kırmızılar gelcek bende tık yok daha senden önce tedaviye başlıcam derken sen benden önce başlıcan hee:KK48::KK48:

Kızlar Günaydın rahim filmi çekilen ay tüp bebeğe başlanır mi ?

Sevgili kızlar Gün-aydın olsun hepinize...

Ben yaklaşık 1 haftadır rejimdeyim ama hafta sonu kaçırdım ona rağmen 1.7kg verdim. Bunun bir kısmı ödem olabilir tabii.
Çalıştığım için zor olsada ;
sabah 8:30 gibi 2 dilim kepek ekmegine tuzsuz peynir ve domates ile sandviç yapıyorum yanına limonlu çay içiyorum.

10:30 da bi mandalina yiyorum.
12:00 de eğer spora sabah gitmiş olursam salata ve ızgara yiyorum. üstüne biraz zeytinyağı ve yogurt koyuyorum sos olarak.
Eger spora gideceksem öğlen zeytinyaglı taze fasulye az corba ve yogurt yiyorum.

2:30 da bazen 2 tane etiform bisküvi yiyorum bazen 1 tane mandalina

4:00 de evde hazırladığım kepek ekmeğine sandviç yiyorum gene :)

aksam 8:00 de de salata yiyorum kocaman. peynirli olur bi kaç kofteli olur ya da tavuklu balıklı nasıl kolay gelırse :)
Ama peynırlı salataya tavsıyem cevız ekleyın süper oluyor :))

Kızlar Günaydın rahim filmi çekilen ay tüp bebeğe başlanır mi ?
canım genelde başlanmıyor. Rahim filminde verilen sıvı tıkalı bölgeleri açtığı için bazı hastaların hamile kalmasını kolaylaştırıyor. Ben öyle biliyorum ama internette araştır istersen yanlış bilgilendirmek istemem.

canım genelde başlanmıyor. Rahim filminde verilen sıvı tıkalı bölgeleri açtığı için bazı hastaların hamile kalmasını kolaylaştırıyor. Ben öyle biliyorum ama internette araştır istersen yanlış bilgilendirmek istemem.
Ben daha yeni başladığım için çok bilmiyorum canım burada hormon testleri normal çıktı başka birşey yaptirmadim o yüzden sordum

Ey affetmeyi seven Rabbim,
sil göz yaşlarımı...!!
Sen teselli et beni, serinlik sun şu
bağrıma...
Vardır bunda da bir hayır...
Hayırlı kederlerimi sen sevdir bana!..

Aminnnnnnnnnnnnnnnnn....!!!

Back