2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
hangi ilaçları kullanıyosun canım ben gonaf merional ve cetrodeit aynı ilçlarmı inş iyi ve kaliteli yumişler olur
Ben klomen hap birde menapur 375 IU kullanıyorum. Daha önce sormuşsam kusuruma bakma kaç yumurtan gelişiyordu

Şişli Memorial i bende çok beğendim ama uzak ilk deneme olacak bizim ankara yakın 2 saat ilki burada yaptırmayı düşünüyorum kaca yaptirdin canim. Ankara Memorial duayeni herhalde
Merkez 5800 yada 5900 tam hatırlayamadım aldı..rezervim az diye ilaçlar çok tuttu..2500 de ilaçlara gitti...merkezler birer aracı..rabbim nasip ederse oluyor..daha önce düşüklerimin olması korkutuyor bizi ama rabbime sığındık...bu kez kucağımıza almak nasip olur inşallah

Ben klomen hap birde menapur 375 IU kullanıyorum. Daha önce sormuşsam kusuruma bakma kaç yumurtan gelişiyordu
Phala arkadaşım benimde üç yumurtam vardı..sadece ikisi devam etti..üçüncü gün iki tane transfer edildi ..daha önce iki düşüğüm olduğu için çok korkuyorum ...ama rabbimden ümit kesmiyorum..Allahım bu kez kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Merkez 5800 yada 5900 tam hatırlayamadım aldı..rezervim az diye ilaçlar çok tuttu..2500 de ilaçlara gitti...merkezler birer aracı..rabbim nasip ederse oluyor..daha önce düşüklerimin olması korkutuyor bizi ama rabbime sığındık...bu kez kucağımıza almak nasip olur inşallah
Benim de çok kafam karışık canim merkez araştırıyorum sorun eşim de sayı az morfoloji hakkında bilgimiz yok. Ankara da bildiğin duyduğun merkez var mı canim?

Benim de çok kafam karışık canim merkez araştırıyorum sorun eşim de sayı az morfoloji hakkında bilgimiz yok. Ankara da bildiğin duyduğun merkez var mı canim?
Erkek infertilitesinde şişli memoriali çok övüyorlardı...ama ankarayı hiç bilmiyorum..istanbulu düşünmezmisin?? Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Erkek infertilitesinde şişli memoriali çok övüyorlardı...ama ankarayı hiç bilmiyorum..istanbulu düşünmezmisin?? Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Istanbul uzak canim gidip gelmek sorun olur bizim için. Hepimizin hakkında hayırlısı

Yine iğne oluyorsun menapur ve çatlama iğnesi kullanmıştım dozunu ve başka ilaçları hatırlamıyorum sanırım gecmisimi resetlemisim:KK14: sene 2009 yaslandim ayol:KK48:yine bi ton para gidiyor valla kuzum iyi düşün:KK19::KK60:

hımmm öyleyse beklemekten başka çare yok
eşim bida bi test versin de şu selenyumla ççinkonun bide sigarayı bırakmanın ne kdr etkisi oldu bi görelim
ona göre yeniden bu fikri gözden geçiririm diye düşünüyorum
Iyi geceler bitanem yarinda isim çok gündüz gelmeye çalışıcam gece büyük ihtimal burdayım öptüm kendine iyi bak:KK37::KK36:

tamam gel ama bak gelcem diyip gelmemezlik yaparsan küserim:63:

Çarşamba çarşafa dolanıyor perşembe perişan gün napsak acaba dur biraz düşüneyimo_Obuldummm sen en iyisi cuma diyete başla yani yarın :KK48:
kızzz valla yarın başlıcam :KK48:
bugün başlayamadım çünkü misafirim vardı kendime bişey hazırlayamadım diyetlik ondan
ama yarın bomba gibi başlıyorum:cool:

ay evet günüm bugun bakalm arada karın agrım ve bacak agrım oluyo ama gelmediler henuz beklemedeyim:rolleyes:

ay gelsinler de bugun yarın ya da öteki gün gitsem hastaneye heyecanım dorukta valla:rolleyes::rolleyes:

hadi tatlmm güzel haberler ver bize merak ettm cok kii:KK19:

ay uzuldum kuzum ya kötu olmus:KK43: sen nasılsın bakiim:KK19:

site değisnce etkledi baya canm telden işkenceye donusuyo:KK62: e calısınca da olmuyo eve gidince zaten yemek fln derken gün bitiyo işte bosluk bulnca bakmaya çalışıyorum ama sık giremiyorum:KK51:

kuzum ay heyecan nasıl bakiiiimmmm inşallah bebişin bebişlerin gelcek bu kez ben inanıyorum kii:KK76::KK76:

senin bide heycan dorukta tabi
tedaviye başlıcaksın ne zaman teşrif edicek kırmızılar
güzel haberlerini bekliyoruz bizi gelişmelerden habersiz bırakma sakın:KK15:

Evet spor şart ye iç otur olmuyor böyle hareketsiz yaşam selülit demek:KK48:
86 ları görmüş kadınım deme sen de benimle gaza gel başlaaaa...

hayırdır inşallah..
uzun süredir var sa kesinlikle görünmelisin doktora...

deme öylee yaaa herkesin kilosu kendine:KK48::KK48::KK48:
ben çok kiloluyum demiyorum ama azcık alsam portakal kabuğu görüntüsü oluyor onu istemiyorum...

hiç te bile hava atmadım ben:63:

İyi tamam bişi demedim:KK12:
Ama zayıfsın işte zayıffffffffff:63:

dolma deme kızzz bakk şimdi canım çekti:KK70::kk77:
diyete başlıcak kişye öle dolma molma denir mi canı çeker yazık günah etme kızz
başlıcam başlıcam kuzum kesin ve son kararım saygılar :)))

Anaaa ben o açıdan düşünmemiştim özür :KK23:
Eee günün nasıl geçti cnm benim günümü hiç sorma temizlik yapmakla geçti :D:KK48:

Evet spor şart ye iç otur olmuyor böyle hareketsiz yaşam selülit demek:KK48:
86 ları görmüş kadınım deme sen de benimle gaza gel başlaaaa...

hayırdır inşallah..
uzun süredir var sa kesinlikle görünmelisin doktora...

deme öylee yaaa herkesin kilosu kendine:KK48::KK48::KK48:
ben çok kiloluyum demiyorum ama azcık alsam portakal kabuğu görüntüsü oluyor onu istemiyorum...

hiç te bile hava atmadım ben:63:

fazlan varsa dikkat edebilirsin sen de..
herkes diyette diye diyete girilir mi:-)

ben diyetten çok yediklerime dikkat edeceğim kilo aldıran şeyleri biliyorum onları kısacam sadece..

sen 86 lıları mı görmüştün niye ki ? şuan 55sin demek ne güzel
bende senin gibi düşünüyorum banada herkes zayıfsın diyor
170cm 57 kiloyum ama fazlalıklar basende toplanınca sinirlerim oynuyor:KK62:
şuan 2 3 kilo fazlam var ve basen bölgesinde oldugu için kilo vericem ee verincede ordan gidicek diye diyet miyet ugraşıyorum işte kendi çapımda.
5 günlük şok diyet sonrası dikkat edicem tuz şeker ve hamur işleirnden uzak kalmak istiyorum başarabilirsem tabi:KK48:

Bugün itibariyle yediklerime dikkat etmeye başladım bir de platesi eklersem iyi olacak...
Evlendiğimde 50 kiloydum 55 olmuşum:KK12::KK12::KK12:
Çok gibi gelmeyebilir size ama ben azcık kilo alayım kaba etlerimde birikir ve selülit olur o sebeple kendimi toparlamam lazım çok saldım...Var mı benimle kilo vermek isteyen :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
bennnnn bennnn bennnnnn varımmmmmmmmmmmm:KK9::KK9::KK9::KK9::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ben yarın başlıyorum hedefim 54 :KK24:

Anaaa ben o açıdan düşünmemiştim özür :KK23:
Eee günün nasıl geçti cnm benim günümü hiç sorma temizlik yapmakla geçti :D:KK48:
bende bi temzizlik yaptım günlük rutin temizliğimi sonra valla arkadaşım geldi kahve içtik fal baktırdık
süt kaynattım yogurt mayaladım:kk77:
şimdi de bu tarz benimi izliyorum bi yandan :KK48:
sen naptın diyete niyetenmişsin bi ara sende :KK48:

sen 86 lıları mı görmüştün niye ki ? şuan 55sin demek ne güzel
bende senin gibi düşünüyorum banada herkes zayıfsın diyor
170cm 57 kiloyum ama fazlalıklar basende toplanınca sinirlerim oynuyor:KK62:
şuan 2 3 kilo fazlam var ve basen bölgesinde oldugu için kilo vericem ee verincede ordan gidicek diye diyet miyet ugraşıyorum işte kendi çapımda.
5 günlük şok diyet sonrası dikkat edicem tuz şeker ve hamur işleirnden uzak kalmak istiyorum başarabilirsem tabi:KK48:

Yok kız gülden değil cemrem zamanında 86lıları görmüş :-)
Buarada kilolarımız aynı benim boyum sadece 1.72 aynen benimde yediklerim direk basen bölgesinde toplanıyor o da kilolu gösteriyor aslında bana öyle görünüyor başkaları zayıfsın diyor :KK51:
Şok diyet iyimiş bendemi yapsam acaba eskiden isveç diyeti yapmıştım 2 haftada 14 kilo vermiştim :KK49:

bende bi temzizlik yaptım günlük rutin temizliğimi sonra valla arkadaşım geldi kahve içtik fal baktırdık
süt kaynattım yogurt mayaladım:kk77:
şimdi de bu tarz benimi izliyorum bi yandan :KK48:
sen naptın diyete niyetenmişsin bi ara sende :KK48:

Sizin yüzünüzden bende yapıcam özendirdiniz beni:KK48:
Kuzum sen geçende yoğur mayalamıştın çokmu tüketiliyor sizde yoğur gerçi bizde hergün yoğurt yiyoruz 5 lt sütten yapıyorum bize 10 gün yetiyor o_O

Back