2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ARKADAŞLAR MERHABA ...bi sorum olucak sizlere.. regl günümün başlamasıyla rahim filmi için gün alıcam ve bitince rahim filmim çekilicek.sonrasında hemen aşılamaya başlarlarmı? yada aşılama öncesinde herhangi bi ilaç tedavisi oluyormu?

Merhaba...
Rahim filmi çekilen ay aşılama yapılmaz.Regl olursun tekrar ve o regl ile aşılama tedavisine başlanır.
Aşılama öncesi birşey vermezler regl ile birlikte vitamin verirler ancak bir de yumileri büyütmek için iğne/hap verirler..

ARKADAŞLAR MERHABA ...bi sorum olucak sizlere.. regl günümün başlamasıyla rahim filmi için gün alıcam ve bitince rahim filmim çekilicek.sonrasında hemen aşılamaya başlarlarmı? yada aşılama öncesinde herhangi bi ilaç tedavisi oluyormu?

Aklını karıştırmak istemem ama niye aşılama yaptırıyorsun?

Merhaba bu arada :)

Kızlar bugün test günümdü..rabbim nasip etti..hamileyim..daha önce iki tane düşüğüm olduğu için korkumdan sevinemiyorum bile..inşallah cumartesiye değerim katlanır ve Allahım bu kez kucağıma almamı nasip eder..Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasio etsin

gözünaydın canım ne güzel bir haber bu Rabbim kucağına almayıda nasip etsin

Merhaba kizlar, Sabah transferim oldu. Saat 8 de bebislerimi alip geldim. Bundan sonrasi rabbimin takdiri... Ayin 30 unda Test tarihi verdiler. Hakkimizda hayirlisi....
darısı koca göbüşlü günlere inşşş

:KK51:Ya ilk oldugundan midir nedi ne hissettigimi pek anlayamiyorum sadece icinde degisik bir heyecan var olumlu veya olumsuz bir sey yok. İnsaallah dimegin kabul olut hepimizin gonlune gore olsun:KK68:

amin inşallah canım çok düşünme çok kurcalama aklını oluruna bırak herşey güzel olacak gör bak

Back