Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ne güzel bebişlerini aldın geldin inşlh 30 unda hamile haberini alırsın....Merhaba kizlar, Sabah transferim oldu. Saat 8 de bebislerimi alip geldim. Bundan sonrasi rabbimin takdiri... Ayin 30 unda Test tarihi verdiler. Hakkimizda hayirlisi....
Merhaba kizlar, Sabah transferim oldu. Saat 8 de bebislerimi alip geldim. Bundan sonrasi rabbimin takdiri... Ayin 30 unda Test tarihi verdiler. Hakkimizda hayirlisi....
canım gözün aydınKızlar bugün test günümdü..rabbim nasip etti..hamileyim..daha önce iki tane düşüğüm olduğu için korkumdan sevinemiyorum bile..inşallah cumartesiye değerim katlanır ve Allahım bu kez kucağıma almamı nasip eder..Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasio etsin
RABBİM 9 ay boyunca sizi birbirinizden ayırmasın inşaALLAHMerhaba kizlar, Sabah transferim oldu. Saat 8 de bebislerimi alip geldim. Bundan sonrasi rabbimin takdiri... Ayin 30 unda Test tarihi verdiler. Hakkimizda hayirlisi....
İnşallah arkadaşım sağol..Allahım hepimize hayırlı evlatlar versincanım gözün aydınALLAH C.C kucagına almayı nasip etsin
![]()
Hayırlı olsun canim sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Nerede yaptirdin?Kızlar bugün test günümdü..rabbim nasip etti..hamileyim..daha önce iki tane düşüğüm olduğu için korkumdan sevinemiyorum bile..inşallah cumartesiye değerim katlanır ve Allahım bu kez kucağıma almamı nasip eder..Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasio etsin
İnşallah arkadaşım..daha önce amerikan ve 29 mayısda olmuştu..bu sonuncusu şişli memorialde yaptırdım..yumurta rezervim az benim..daha önceden iki düşüğüm var..Allahım kucağımıza almayı nasip etsinHayırlı olsun canim sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Nerede yaptirdin?
Canimm Rabbim saglikli bir gevelik nasip etsin insaallah dikkat et kendineMerhaba kizlar, Sabah transferim oldu. Saat 8 de bebislerimi alip geldim. Bundan sonrasi rabbimin takdiri... Ayin 30 unda Test tarihi verdiler. Hakkimizda hayirlisi....
Kızlar bugün test günümdü..rabbim nasip etti..hamileyim..daha önce iki tane düşüğüm olduğu için korkumdan sevinemiyorum bile..inşallah cumartesiye değerim katlanır ve Allahım bu kez kucağıma almamı nasip eder..Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasio etsin
Gözün Aydın canım. Devamı da gelir inşKızlar bugün test günümdü..rabbim nasip etti..hamileyim..daha önce iki tane düşüğüm olduğu için korkumdan sevinemiyorum bile..inşallah cumartesiye değerim katlanır ve Allahım bu kez kucağıma almamı nasip eder..Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasio etsin
Şişli Memorial i bende çok beğendim ama uzak ilk deneme olacak bizim ankara yakın 2 saat ilki burada yaptırmayı düşünüyorum kaca yaptirdin canim. Ankara Memorial duayeni herhaldeİnşallah arkadaşım..daha önce amerikan ve 29 mayısda olmuştu..bu sonuncusu şişli memorialde yaptırdım..yumurta rezervim az benim..daha önceden iki düşüğüm var..Allahım kucağımıza almayı nasip etsin
Kızlar bugün test günümdü..rabbim nasip etti..hamileyim..daha önce iki tane düşüğüm olduğu için korkumdan sevinemiyorum bile..inşallah cumartesiye değerim katlanır ve Allahım bu kez kucağıma almamı nasip eder..Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasio etsin
Benimki öz'le basliyor o zaman ben özportakal subesi acayimahahahahha olur ama benim kızlık soyadım Portakal :)
Benimki öz'le basliyor o zaman ben özportakal subesi acayim![]()
Hayırlı olsun canımKızlar bugün test günümdü..rabbim nasip etti..hamileyim..daha önce iki tane düşüğüm olduğu için korkumdan sevinemiyorum bile..inşallah cumartesiye değerim katlanır ve Allahım bu kez kucağıma almamı nasip eder..Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasio etsin