2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Yok kız gülden değil cemrem zamanında 86lıları görmüş :-)
Buarada kilolarımız aynı benim boyum sadece 1.72 aynen benimde yediklerim direk basen bölgesinde toplanıyor o da kilolu gösteriyor aslında bana öyle görünüyor başkaları zayıfsın diyor :KK51:
Şok diyet iyimiş bendemi yapsam acaba eskiden isveç diyeti yapmıştım 2 haftada 14 kilo vermiştim :KK49:

aaa öyle mi ben yanlış gördüm ozaman sorry :KK33:
2 haftada 14 kilo biraz çok yani sağlıksız olabilir
bu 5 günlük diyetle 5 kilo hedaf ama bana 2-3 de versem yeter yani gerisini dikkat ederek hallederim önemli olan düştüğümü görmek gerisi çorap söküğü gibi gelir inşallah
demek seninde aynı dert :KK51: valla bende aynı şeyi diyorum herkes zayıfsın diyor ama anlamıyorlarrr biziiiiii:mad:

Sizin yüzünüzden bende yapıcam özendirdiniz beni:KK48:
Kuzum sen geçende yoğur mayalamıştın çokmu tüketiliyor sizde yoğur gerçi bizde hergün yoğurt yiyoruz 5 lt sütten yapıyorum bize 10 gün yetiyor o_O

evet canım hergün tüketiyoruz yogurt:kk77:
ama ben 3lt den yapıyorum haftalık yetiyor
biterken haber ediyoruz getiriyor sütçü
en güzeli zaten kendin mayaladıgın yogurt hemde sağlıklı
ben şimdi alıştım hazır yogurt sevmiyorum yiyemiyorum
yani 3lt sütle bana 7 gün yetiyosa sanada 5lt 10 gün hemen hemen aynı diyebiliriz:KK52:

Kızlar pazartesi transferim olmuştu ve ben hiç bişey hissetmiyorum umutsuzluğa kapılmak istemiyorum yine içimdeki kuruntular hiç gitmiyo

Mesaj yazan arkadaslarim hepinize toptan cok tesekkür ederim:KK19:.
Normal günlük aktivitelerim devam ediyo, siz transferden sonra sadece yatmismiydiniz???Doktordaki hemsire sakin hareketsiz kalma, robot gibi yatiyim deme, kan dolasimi olsun dedi.
Sadece ögleden sonra biraz uyudum, o da aksam gec uyudum uykusuzdum ondan...
Yanliz karnimda asiri derece gaz varmis gibi bi siskinlik ve agri var. Öncekinde de olmuymuydu hatirliyamadimo_O.Sizde de olmusmuydu?

Kızlar pazartesi transferim olmuştu ve ben hiç bişey hissetmiyorum umutsuzluğa kapılmak istemiyorum yine içimdeki kuruntular hiç gitmiyo
Nasil bisey hissediceksin bacim daha cok erken, kuruntu yapip kendini rahatsiz etme:KK19:

Mesaj yazan arkadaslarim hepinize toptan cok tesekkür ederim:KK19:.
Normal günlük aktivitelerim devam ediyo, siz transferden sonra sadece yatmismiydiniz???Doktordaki hemsire sakin hareketsiz kalma, robot gibi yatiyim deme, kan dolasimi olsun dedi.
Sadece ögleden sonra biraz uyudum, o da aksam gec uyudum uykusuzdum ondan...
Yanliz karnimda asiri derece gaz varmis gibi bi siskinlik ve agri var. Öncekinde de olmuymuydu hatirliyamadimo_O.Sizde de olmusmuydu?

canım umarım bebişin sımsıkı tutunur anneciğine:nazar:
sana şunu söyleyebilirim ben transfer sonrası 4 gün karnımda o ağrıyla dolandım
geceleri uyutmucak şekildeydi sancım dediğin gibi sanki gaz doluydu içimde, ıkına sıkıla bi hal olmuştum
hatta acaba ohss mi oldum diyip hemşireyi aradım ama normal demişti halbuki bana hiç normal gibi görünmedi okdar kötüydüm ki hergün ağladım 4 gün boyunca sancıdan, 4 günün sonunda geçti yani sebebini bilmiyorum ama bende de oldu diyim.umarım seninki hemen geçer canım
ben hep yattım çok az yürüdüm evin içinde ama 2. deneme olursa mutlaka bende yürüyüş yapacağım diyorum
oturmaya bile korkuyordum hep yattım :KK51:

Kızlar bugün test günümdü..rabbim nasip etti..hamileyim..daha önce iki tane düşüğüm olduğu için korkumdan sevinemiyorum bile..inşallah cumartesiye değerim katlanır ve Allahım bu kez kucağıma almamı nasip eder..Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasio etsin
gözünaydın cnm sağlıkla kucağına aldığın günleride gör...
Kizlar doktordan geldim pazar veya pazartesi eger embriyoalar vozundukten sonra sikinti olmazsa transferim gerceklesek :D
hayırlı olsun tatlım inşlh sorunusz çözülür ve transferin gerçekleşir...
Benim temizliğim bitti sen hala yemekmi yapıyorsun kuzu:KK48:
yok cnm ya öğle 1 e doğru işiim gücüm bitti pazara gittim ,ben acıktan lise okuyorum okula gittim ezberlerim vardı onları verdim geldim,şimdide sizlere bakayım dedim ama gene gitmişsiniz yetişemedim...
sen 86 lıları mı görmüştün niye ki ? şuan 55sin demek ne güzel
bende senin gibi düşünüyorum banada herkes zayıfsın diyor
170cm 57 kiloyum ama fazlalıklar basende toplanınca sinirlerim oynuyor:KK62:
şuan 2 3 kilo fazlam var ve basen bölgesinde oldugu için kilo vericem ee verincede ordan gidicek diye diyet miyet ugraşıyorum işte kendi çapımda.
5 günlük şok diyet sonrası dikkat edicem tuz şeker ve hamur işleirnden uzak kalmak istiyorum başarabilirsem tabi:KK48:
oyyy güzelim 86 ları gören hatun benim maselef ama artık o kiloda değilim TABİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
sende kilolu değilsin ki cnm ama tabiki sıkılaşmak en iyisi..
şok dietler ii değil tatlım bünye ni yorma onlarla..

Doktordaki hemsirem özellikle tembihledi, 10 kiloyu geckin agir bisey kaldirma , onun disinda hic biseye dikkat etmene gerek yok dedi.Bi de Türkiyedeki doktorlar transfer sonrasi 1-2 saat dinlendirip öyle yolluyorlarmis.Burada transfer sonrasi hemen kalkip giyinip gidebiliyorsun.allah isimizi rast getirsin insallah, hayirlisini versin...

İyi tamam bişi demedim:KK12:
Ama zayıfsın işte zayıffffffffff:63:

Hee zayıfım sıfır beden olmak derdindeyim:KK48:

sen 86 lıları mı görmüştün niye ki ? şuan 55sin demek ne güzel
bende senin gibi düşünüyorum banada herkes zayıfsın diyor
170cm 57 kiloyum ama fazlalıklar basende toplanınca sinirlerim oynuyor:KK62:
şuan 2 3 kilo fazlam var ve basen bölgesinde oldugu için kilo vericem ee verincede ordan gidicek diye diyet miyet ugraşıyorum işte kendi çapımda.
5 günlük şok diyet sonrası dikkat edicem tuz şeker ve hamur işleirnden uzak kalmak istiyorum başarabilirsem tabi:KK48:
şu diyetin içeriğini de bakiimm gün gün yaz bana merak ettim..

bennnnn bennnn bennnnnn varımmmmmmmmmmmm:KK9::KK9::KK9::KK9::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ben yarın başlıyorum hedefim 54 :KK24:

O zaman başlıyoruz benim hedefim de 55 den en az 52 ye inmek...
Yarın başlıyoruz salı günü son:KK5:

gözünaydın cnm sağlıkla kucağına aldığın günleride gör...

hayırlı olsun tatlım inşlh sorunusz çözülür ve transferin gerçekleşir...

yok cnm ya öğle 1 e doğru işiim gücüm bitti pazara gittim ,ben acıktan lise okuyorum okula gittim ezberlerim vardı onları verdim geldim,şimdide sizlere bakayım dedim ama gene gitmişsiniz yetişemedim...

oyyy güzelim 86 ları gören hatun benim maselef ama artık o kiloda değilim TABİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
sende kilolu değilsin ki cnm ama tabiki sıkılaşmak en iyisi..
şok dietler ii değil tatlım bünye ni yorma onlarla..

ayy evet ben karıştırmışım :KK64:
biliyorum bi ara kilo çizelgen vardı profillinde çok güzel zayıflamışsın helal olsun sana
evet iyi diyorlar ama ne bilim denemek istiyorum :oops:

Hee zayıfım sıfır beden olmak derdindeyim:KK48:

şu diyetin içeriğini de bakiimm gün gün yaz bana merak ettim..

O zaman başlıyoruz benim hedefim de 55 den en az 52 ye inmek...
Yarın başlıyoruz salı günü son:KK5:
:KK28: yessss başlıyoruzzzz
böyle insan daha güzel motive oluyor hem
bende 57 den 54 e inicem ikimiznde hedefi 3 kilo :)
valla sana ben bi topik linki verim ben ordan görmüştüm çünkü
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/5-gunde-5-kilo-diyeti-deneyimlerimiz.355416/
sağlıklı değil diyorlar ama ben deniyeceğim yine de:oops:
aklına takılan bişey olursa sorabilirsin .
ben yarın başlıyorum 5 in 1 ine :D

:KK20::KK20::KK20:
Ama sen cidden zayifsinnnn hatirliyorum ki ne diyeti bu boyle:KK20:

tamam kuzum zayıfım ama işte fazlalıklar var belli bölgede onlar gitsin istiyorum:KK19:
kızma bana annem de kızıyo kendine zarar verceksin yapma böyle şeyler diye ama
bi kaç seneki önceki kıyafetlerimi giymek istiyorum 54 bnm için ideal kanımca:KK14:

YAŞLI KADIN dedEYE fermuarın açık diyor;dededen tarihi cevap=bizde ölülerin kapısı açık kalır......

1236295_584333081692209_3810069545449988482_n.jpg

:KK28: yessss başlıyoruzzzz
böyle insan daha güzel motive oluyor hem
bende 57 den 54 e inicem ikimiznde hedefi 3 kilo :)
valla sana ben bi topik linki verim ben ordan görmüştüm çünkü
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/5-gunde-5-kilo-diyeti-deneyimlerimiz.355416/
sağlıklı değil diyorlar ama ben deniyeceğim yine de:oops:
aklına takılan bişey olursa sorabilirsin .
ben yarın başlıyorum 5 in 1 ine :D
Baktım canım ama ürktüm biraz cidden sağlıksız değilmi bu...
Sanki yağdan değil su dan kaybederiz gibime geliyor..
Yaparım ben iradem sağlamdır ama içim kalktı mesela et gününde sabah ta et yeme fikri çok itici..
Ya da akşama kadar yumurta yemek hiç hoş değil..
Ne yenildiği mühim değil sabah akşam aynı şeyi yemek zor..
Valla bu gece bir düşüneyim bunu mu yaparım yoksa başka bir şey mi...

hoşgeldin canım
ne olsun diyet planları yapıyoruz
ben şahsen rutin hayatıma bir parça renk katacağını düşünüyorum bu diyet fikrinin :KK53:
yaa aslında ne güzel olurdu ben yürüş yapacak arkadaş bulamıyorum bizim komşular yiyip yatmayı seviyor

Back