- 23 Nisan 2011
- 8.306
- 2.457
- 248
Yok kız gülden değil cemrem zamanında 86lıları görmüş
Buarada kilolarımız aynı benim boyum sadece 1.72 aynen benimde yediklerim direk basen bölgesinde toplanıyor o da kilolu gösteriyor aslında bana öyle görünüyor başkaları zayıfsın diyor
Şok diyet iyimiş bendemi yapsam acaba eskiden isveç diyeti yapmıştım 2 haftada 14 kilo vermiştim![]()
aaa öyle mi ben yanlış gördüm ozaman sorry
![KK33 :KK33: :KK33:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk33.gif)
2 haftada 14 kilo biraz çok yani sağlıksız olabilir
bu 5 günlük diyetle 5 kilo hedaf ama bana 2-3 de versem yeter yani gerisini dikkat ederek hallederim önemli olan düştüğümü görmek gerisi çorap söküğü gibi gelir inşallah
demek seninde aynı dert
![KK51 :KK51: :KK51:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk51.gif)
![Mad :mad: :mad:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk27.gif)
Sizin yüzünüzden bende yapıcam özendirdiniz beni
Kuzum sen geçende yoğur mayalamıştın çokmu tüketiliyor sizde yoğur gerçi bizde hergün yoğurt yiyoruz 5 lt sütten yapıyorum bize 10 gün yetiyor![]()
evet canım hergün tüketiyoruz yogurt
![KK77 :kk77: :kk77:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk77.gif)
ama ben 3lt den yapıyorum haftalık yetiyor
biterken haber ediyoruz getiriyor sütçü
en güzeli zaten kendin mayaladıgın yogurt hemde sağlıklı
ben şimdi alıştım hazır yogurt sevmiyorum yiyemiyorum
yani 3lt sütle bana 7 gün yetiyosa sanada 5lt 10 gün hemen hemen aynı diyebiliriz
![KK52 :KK52: :KK52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)