YAŞLI KADIN dedEYE fermuarın açık diyor;dededen tarihi cevap=bizde ölülerin kapısı açık kalır......
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YAŞLI KADIN dedEYE fermuarın açık diyor;dededen tarihi cevap=bizde ölülerin kapısı açık kalır......
Ben annenin taraftayim sana slogan atmiyciiiimmmmtamam kuzum zayıfım ama işte fazlalıklar var belli bölgede onlar gitsin istiyorum
kızma bana annem de kızıyo kendine zarar verceksin yapma böyle şeyler diye ama
bi kaç seneki önceki kıyafetlerimi giymek istiyorum 54 bnm için ideal kanımca![]()
Baktım canım ama ürktüm biraz cidden sağlıksız değilmi bu...
Sanki yağdan değil su dan kaybederiz gibime geliyor..
Yaparım ben iradem sağlamdır ama içim kalktı mesela et gününde sabah ta et yeme fikri çok itici..
Ya da akşama kadar yumurta yemek hiç hoş değil..
Ne yenildiği mühim değil sabah akşam aynı şeyi yemek zor..
Valla bu gece bir düşüneyim bunu mu yaparım yoksa başka bir şey mi...
Kizlarimi yikayip geldim, o ara sütte gelmis onu da kaynativerdim. Sogusun da mayaliyim. Bu gün de topikte yogurt günü galiba
Kizlar TRT 1 de buz devri 4 var, Izlemek isteyenlere duyurulur![]()
ayyyyyyyyyyy bayılırım buz devrineKizlarimi yikayip geldim, o ara sütte gelmis onu da kaynativerdim. Sogusun da mayaliyim. Bu gün de topikte yogurt günü galiba
Kizlar TRT 1 de buz devri 4 var, Izlemek isteyenlere duyurulur![]()
bende güldür güldürcüyümmmmmmmBen güldür güldürü izliyorum tabii sende kızçeler olunca tercih buz devri oluyor![]()
canım şöyle söyliyim en zorlandıgım et günüydü normalde sevmem ki tatsız tutsuz asla yiyemem o yüzden ben o günü ton balıgı ile geçiriyorum ama diyet olmayan ton balıgı ,çünkü diyet ton balıgıda kötü bence
yumurta gününde de tüm gün yogurt yedimçünkü yumurtada sevmem
sağlıksız kısmına gelince bende sağlıksız oldugunu düşünüyorum ama yapıcam
daha önce yazın yapmıştım ve gerçekten 58 den 54.3 e mi ne düşmüştüm
ilk gün acayip başım ağrıdı ve kusana kdr ye kısmına hiç takılma çünkü tadı öyle kötü geliyoki yiyemiyosun
en güzel gün meyve günüydüen doydugum günde tabiii
bana tek zor gelen kısmı yogurt ve et günüonlarıda küçük kaçamaklarla geçiştirebilirim bu sefer
başka bişey bulursan tabi benimlede paylaşmanı rica ederim
yaa aslında ne güzel olurdu ben yürüş yapacak arkadaş bulamıyorum bizim komşular yiyip yatmayı seviyor
Aynen canimBen güldür güldürü izliyorum tabii sende kızçeler olunca tercih buz devri oluyor![]()
aynen daha önce yazın yaptım çok şükür bişey olmadıSınırsız yiyebilirsin cümlesi kandırmaca zaten..
Sabahtan akşama kadar aynı şeyi yiyemezsin için almaz bir süre sonra kısaca aç kalacaksın diyeti bu
Sağlıksız ama 5 günde ölmeyiz düşüncesiyle yapcan yani
Ben bi düşüneyim![]()
Seninle aynı tarafta olmak ne hoş malum Nur cu olamadık birliktebende güldür güldürcüyümmmmmmm![]()
anammm kız bende şevketle burcuya bayılıyorum bak yine hemfikirizSeninle aynı tarafta olmak ne hoş malum Nur cu olamadık birlikte
Ama ne kadar kaliteli bir program dimiiiiiiii...
Espriler şahane..
Az önce özeti izledim geçen hafta nasıl güldüysem öyle gülüyorum
Yarın akşamda yeni bölüm var unutma taammıı...
Benim burdaki favorimde Şevket![]()
Evet canim benim iki kizim var. Büyük 12 kücük 8 yasindaayyyyyyyyyyy bayılırım buz devrine
izlemiştim hepsini bgn güldür güldür izlicem ben
senin kızların mı varmaşallah onlara kaç yaşındalar
bende mayaladım son 1 saat açıcam bakıcam inş güzel olmuştur![]()