ARKADAŞLAR MERHABA ...bi sorum olucak sizlere.. regl günümün başlamasıyla rahim filmi için gün alıcam ve bitince rahim filmim çekilicek.sonrasında hemen aşılamaya başlarlarmı? yada aşılama öncesinde herhangi bi ilaç tedavisi oluyormu?
ARKADAŞLAR MERHABA ...bi sorum olucak sizlere.. regl günümün başlamasıyla rahim filmi için gün alıcam ve bitince rahim filmim çekilicek.sonrasında hemen aşılamaya başlarlarmı? yada aşılama öncesinde herhangi bi ilaç tedavisi oluyormu?
Kızlar bugün test günümdü..rabbim nasip etti..hamileyim..daha önce iki tane düşüğüm olduğu için korkumdan sevinemiyorum bile..inşallah cumartesiye değerim katlanır ve Allahım bu kez kucağıma almamı nasip eder..Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasio etsin
Merhaba kizlar, Sabah transferim oldu. Saat 8 de bebislerimi alip geldim. Bundan sonrasi rabbimin takdiri... Ayin 30 unda Test tarihi verdiler. Hakkimizda hayirlisi....
darısı koca göbüşlü günlere inşşşMerhaba kizlar, Sabah transferim oldu. Saat 8 de bebislerimi alip geldim. Bundan sonrasi rabbimin takdiri... Ayin 30 unda Test tarihi verdiler. Hakkimizda hayirlisi....
slmmmmm arkadaşlar ne yaptınız ben yokken
Kizlar doktordan geldim pazar veya pazartesi eger embriyoalar vozundukten sonra sikinti olmazsa transferim gerceklesek
kolay gelsinnnMerhabaa :) Benim her günüm ortalama aynı çok şükür. İşteyim çalışıyorum :)
canım bende özledim seni nasıl gidiyorben seni özledim
canım bende özledim seni nasıl gidiyor
bitmek tükenmek bilmeyen ev işleriiiiiiiiiiiiiiiyidir iş güç ev yemek bulaşık çamaşır hep aynı terane
umarım herşey yolunda gider canım olumlu düşün hep olurmu
bitmek tükenmek bilmeyen ev işleriiiiiiiiiiiiii
Ya ilk oldugundan midir nedi ne hissettigimi pek anlayamiyorum sadece icinde degisik bir heyecan var olumlu veya olumsuz bir sey yok. İnsaallah dimegin kabul olut hepimizin gonlune gore olsun
Ya ilk oldugundan midir nedi ne hissettigimi pek anlayamiyorum sadece icinde degisik bir heyecan var olumlu veya olumsuz bir sey yok. İnsaallah dimegin kabul olut hepimizin gonlune gore olsun
Allahım şükürler olsun..inşallah bu kez sağlıklı kucağımızada almak nasip olur...darısı tüm isteyenlereçok şükür hadi artık allaha emanet olsun:)))
İnşallah annelerine sımsıkı tutunurlar..Allahım mucizelerimizi bize bağışlasınMerhaba kizlar, Sabah transferim oldu. Saat 8 de bebislerimi alip geldim. Bundan sonrasi rabbimin takdiri... Ayin 30 unda Test tarihi verdiler. Hakkimizda hayirlisi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?