2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Diğer kızları bilmiyorum ama her tedaviye girişimde kilo verdim ben sadece yumurtalar büyüdüğü için karnım şişti tedaviden bir süre sonra normale döndü..O dönemde iştahım açılıyor deyip yiyenler oluyor ve kilo alıyorlar adınada ilaçlar kilo aldırdı diyorlar:KK48::KK48::KK48: yemeyi versinler efenim tutsunlar boğazlarını:KK48::KK48::KK48: 2 aşılama 3 tüp toplamda 5 iğneli tedavi oldum kilo sorunum olmadı..Ne zaman ki yemeye başladım o zaman kilo aldım...

:) çok sanslısın canım. Ben masabaşı işte çalıştıgım için zaten kiloya eğilimli olmaya başlamıştım. Aldığım hormonlar da ekstra tuz biber oldu. Ama dikkat edilirse bende alınacağına inanmıyorum.

Diğer kızları bilmiyorum ama her tedaviye girişimde kilo verdim ben sadece yumurtalar büyüdüğü için karnım şişti tedaviden bir süre sonra normale döndü..O dönemde iştahım açılıyor deyip yiyenler oluyor ve kilo alıyorlar adınada ilaçlar kilo aldırdı diyorlar:KK48::KK48::KK48: yemeyi versinler efenim tutsunlar boğazlarını:KK48::KK48::KK48: 2 aşılama 3 tüp toplamda 5 iğneli tedavi oldum kilo sorunum olmadı..Ne zaman ki yemeye başladım o zaman kilo aldım...
Ya bn igneleri olurkn okdr dikkat ettimki cnm tuza sekere we resmn diyet yaptim ya. Bnm ilk 5 gunde tartida 1 kg farketti ha gecer dedim ama suan3 kg fazlayim tedawiye basladigimla normalde ck hixli werip hizli aliyrm kilo ama 1 haftadr gunde 1.5 saat yuruyup siki diyt yapmama ragmn oynamadi tartida cok moralim bozuldu ya :( toksin atsin diye yesil cay maydanoz suyu fln da iciyrm ama ck moralim bozuldu ya :(

Ya bn igneleri olurkn okdr dikkat ettimki cnm tuza sekere we resmn diyet yaptim ya. Bnm ilk 5 gunde tartida 1 kg farketti ha gecer dedim ama suan3 kg fazlayim tedawiye basladigimla normalde ck hixli werip hizli aliyrm kilo ama 1 haftadr gunde 1.5 saat yuruyup siki diyt yapmama ragmn oynamadi tartida cok moralim bozuldu ya :KK43: toksin atsin diye yesil cay maydanoz suyu fln da iciyrm ama ck moralim bozuldu ya :KK43:

sen ciddi ilaçların yan etkisine maruz kalmışsın canım bu kadar dikkat etmene rağmen kilo alıyorsan tamamen ilaçla ilgilidir.ama merak etme tedaviden sonra gider o kilo geçici kalmaz..bu arada bitki çayları vs..bunları transferden sonra sakın kullanma.

upload_2014-10-16_11-5-41.png

:) çok sanslısın canım. Ben masabaşı işte çalıştıgım için zaten kiloya eğilimli olmaya başlamıştım. Aldığım hormonlar da ekstra tuz biber oldu. Ama dikkat edilirse bende alınacağına inanmıyorum.

Aslında yaşla birlikte kilolar yerleşiyor metabolizmamız daha yavaşlıyor ben de öyle oldu son 2 yıldır daha yavaş kilo veriyorum.Bir de polikistik over liyim kilo almaya meyilliyim..Senin gibi masa başı çalışsam eminim alır başını gider kilolar..
Biraz hayat şartları biraz bizim dikkatsizliğimiz derken kilo alıyoruz..Programlı yaşamak ve bilinçli bir şekilde beslenmek lazım bir de hep diyorum spor şart..Plates delisi olduğum bir dönemim verdı ne fazla kilo ne selülit hiç birşey yoktu ama devamlılık lazım işte...

sen ciddi ilaçların yan etkisine maruz kalmışsın canım bu kadar dikkat etmene rağmen kilo alıyorsan tamamen ilaçla ilgilidir.ama merak etme tedaviden sonra gider o kilo geçici kalmaz..bu arada bitki çayları vs..bunları transferden sonra sakın kullanma.
Yok tatlim asla kullanmam suan lucrin wuruldum gecici menapozdayim onun rahatligi war oyuzden iciyrm

Aslında yaşla birlikte kilolar yerleşiyor metabolizmamız daha yavaşlıyor ben de öyle oldu son 2 yıldır daha yavaş kilo veriyorum.Bir de polikistik over liyim kilo almaya meyilliyim..Senin gibi masa başı çalışsam eminim alır başını gider kilolar..
Biraz hayat şartları biraz bizim dikkatsizliğimiz derken kilo alıyoruz..Programlı yaşamak ve bilinçli bir şekilde beslenmek lazım bir de hep diyorum spor şart..Plates delisi olduğum bir dönemim verdı ne fazla kilo ne selülit hiç birşey yoktu ama devamlılık lazım işte...

Öyle malesef beni stres çok etkiliyor. Şu demin gönderdiğim röportaj beni çok etkiledi. Şimdi kitabını aldım okuyacağım arada sizlerlede paylaşırım. Son tüp bebek yaptığım da 67kg ydum. doktor sürekli zayıfla zayıfla diye kafamı yedi. bende rahatsızdım ama en son muane ederken bak ultrasonla görmemi engelliyor gibi bişi dedi. Acayip bunalıma girmiştim. Şimdi vermeye çalıyorum ama çok zor gidiyor gerçekten.

Evet spor şart ye iç otur olmuyor böyle hareketsiz yaşam selülit demek:KK48:
86 ları görmüş kadınım deme sen de benimle gaza gel başlaaaa...

hayırdır inşallah..
uzun süredir var sa kesinlikle görünmelisin doktora...

deme öylee yaaa herkesin kilosu kendine:KK48::KK48::KK48:
ben çok kiloluyum demiyorum ama azcık alsam portakal kabuğu görüntüsü oluyor onu istemiyorum...

hiç te bile hava atmadım ben:63:
spor şart evet
ya 86 kilolara geldim ama şimdi 6lı rakamlardayım şekerim şuan bikaç kilom var tedavi öncesi vermem gereken ki tedavide herhangi bir kilo sorunu yaşamayayım
evet ya selülit bende de var malum uyuz bişey geldimi gitmiyor umarım selülitsiz hayat görürüz...

Back