Evet canım görüş mutlaka önemli olan senin aklına yatması içine sinmesi...Ben novaart düşünüyorum aslında görüşmeye gideyim ona göre karar veririm artık
Doktorları tecrübeliler..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım görüş mutlaka önemli olan senin aklına yatması içine sinmesi...Ben novaart düşünüyorum aslında görüşmeye gideyim ona göre karar veririm artık
Evet canım en eskilerdendir gen art...kuzum birde genart varmış ank bir arkadaşım tedvi olmuştu negatif almış olmasına rağmen çok övgüyle söz etmişti
Erkek inferitiletiyle tüp bebek yapılınca daha fazla şans olduğunu düşünüyorum ben bunca zaman ki gözlemlerim gereği...
Kadın da olan sorunlar daha karmaşık..
Az da olsa sperm çıkışı varsa tamamdır tüp bebekte çok sperme ihtiyaç yok kaliteli olsunlar yeter.
Eşim de sperm az canim ve orta derece varikosel var şansımiz ne kadar bilmiyorum ama sonu iyi olur inşallah
Eşim de sperm az canim ve orta derece varikosel var şansımiz ne kadar bilmiyorum ama sonu iyi olur inşallah
canım bizde erkek infertilitesiyiz kürler ve ilaçlarla bu işinüstesinden gelençok arkadaşımız var ama eğer tüp bebek deniyorsan ımsı yöntemini tercih etmelisinizBenim de çocuk sahibi olamamın nedeni sperm azlığı malesef. Etrafımdaki insanlardan gördüğüm kadarıyla spermin azlığı ve hızının yavaş oluşu malesef daha sanşsız bir durum. Ben 2 kere denedim. ' sinde de 11 embriyodan sadece 2 tanesi 5 güne ulaştı dr ların söylediği sperm güçlü değil dedi. Ve bunu güçlendirebilecek malesef hiç bir yöntem yok. Ama moralinizi bozmak istemem. Bi arkadaşım aynı sebeple gitti ilk denemesinden hamile kaldı.
geçmiş olsun canımHerkese günaydın canlar.
Ben en son haziranda yazmışım sanırım. Enson haziranda 3. Tüpbebek denememe hazırlanıyordum fakat hiç hesaplamadığımız birşey oldu ve ben depresyona girdim hemde ne girme, çok zor bir süreç geçirdim. Bu arada 3. Denememide yaptım ve negatifle sonuçlamdı. Eşim, ben ve doktorum benim sağlığım açısından biraz ara vermemiz gerektiğine kararverdik. Şimdi kendimi daha iyi hissediyorum ve ancak aranıza dönme gücünü kendimde buldum. Umarım herkes gönlündeki duasına kavuşmuştur...
Cnm cok gecmis olsun insallah dualarimiz hep bir Allah kabul etsin kimsenin kucagini bos birakmasinHerkese günaydın canlar.
Ben en son haziranda yazmışım sanırım. Enson haziranda 3. Tüpbebek denememe hazırlanıyordum fakat hiç hesaplamadığımız birşey oldu ve ben depresyona girdim hemde ne girme, çok zor bir süreç geçirdim. Bu arada 3. Denememide yaptım ve negatifle sonuçlamdı. Eşim, ben ve doktorum benim sağlığım açısından biraz ara vermemiz gerektiğine kararverdik. Şimdi kendimi daha iyi hissediyorum ve ancak aranıza dönme gücünü kendimde buldum. Umarım herkes gönlündeki duasına kavuşmuştur...
Cnm bzde erkek faktiruyuz iki kez denedik tup olmadi kur denedik ilac denedik yine olmuyo hakkimizda hayirlisicanım bizde erkek infertilitesiyiz kürler ve ilaçlarla bu işinüstesinden gelençok arkadaşımız var ama eğer tüp bebek deniyorsan ımsı yöntemini tercih etmelisiniz
Canım sayı mi az?Cnm bzde erkek faktiruyuz iki kez denedik tup olmadi kur denedik ilac denedik yine olmuyo hakkimizda hayirlisi
canım bizde erkek infertilitesiyiz kürler ve ilaçlarla bu işinüstesinden gelençok arkadaşımız var ama eğer tüp bebek deniyorsan ımsı yöntemini tercih etmelisiniz
canım bazı kişilerde böyle olabiliyor biz 2004 evlendiğimizde ilk ayralda fark ettik eşimde sorun olduğunu hemen dr gittik dr bir çok ilaç denedik olmadı dr gidip tüp bebek deneyin dedi biz alovera ürünleri kulandı o zaman çok para harcadık bu ürünlere ama olmadı kürler denedik olmadı bu arada tüp denedik olmadı tüpde tek sorun eşimde değil bendede sorunlar vardı biz tedaviye başaldığımızda eşim için sayısı 23 milyondu ama ileri harektilisi çok kötüydü işte btün bu ilaç dr kürlerden sonra sayımız 2 milyonlara kadar düşütü benim en büyük pişm 7 defa tüp bebek nenememeize rağmen ımsı ve bezeri son teknolojik yöntemleri kulanmamış olmamızCnm bzde erkek faktiruyuz iki kez denedik tup olmadi kur denedik ilac denedik yine olmuyo hakkimizda hayirlisi
bahçecinin çok iyi olduğunu duyyuyorum bendeZaten ilk tedavimi Bahçeçi kliniğinde yaptırdım. Bilğim kadarıyla o cihazları kullanıyorlar.. Ama özellikle imsi den bahsetmedi hiç bir doktorumuz
Sayi az hareketli sayisida dusukCanım sayı mi az?
Cnm bzde erkek faktiruyuz iki kez denedik tup olmadi kur denedik ilac denedik yine olmuyo hakkimizda hayirlisi
bahçecinin çok iyi olduğunu duyyuyorum bende
canım hiç sorun bende olsaydı deme yukarda E egunal yazmış ya kadın sorunları çok daha karmaşık bak benim yumurta kalitemde sorun var dr bu sornun sebebini bulamıyor hiç bir şekilde çözümü sunamıyorlar söyledikleri tek şey her ay aynı yumurtayı üretmiyorsun deneyeceğiz senin kaliteli yumurtana denek gelene kadar deneyeceğiz diyorlarHayırlısı tabii Moral bozmamak çok önemli. Ben bu işler yüzünden stresten kistim olustu ve 10 kg aldım. Şİmdi onlardan kurtulmaya çalışıyorum. Keşke sorun bende olsaydı diyorum bu kadar savaşmam benide hastalıklı yaptı.
canım şimdi iyi yada kötü tüm merkezler pahalıÇok iyi tabi ama çok da pahalı![]()