• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
bunlar için genelde doktorlar en az iki düşük yaşamış olmanı bekliyolar ama sen özelde yaptırabilirsin ki bence tüp bebeğe başlamadan bu testlerin yapılmasında fayda var
kesinlikle anne baba olmanın bu kadar zor olduğu günümüzde düşük yaşamadan bu testler mutlaka yapılmalı

genetik testlerin sonucu hemen çıkmıyor bir ayla üç aya arası sürüyor pıhtılaşma testlerinin sonucunu hemen alırsın ayrıca çok soru sormadın canım hepimiz bu yollardan geçiyoruz hakkım varsa helal olsun
genetikte sorun çıkma olasılığı %2 imiş

bende birazdan zeytin kuracağım kardeşimle kışlık hiçde canım istemiyor

doktorumla konuşunca bana bir güven geliyor inşallah hep böyle devam eder LH yüksekti demek ama referans aralığında normaldi doktorda normal dedi kaç olmalıki LH değeri o_Oo_Oo_Oo_Oo_O

aç kalma canım yap kahvaltını hemen sen bize lazımsın :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
Ben 2 küsürlerde diye hatırlıyorum yoksa daha mı düşüktü ayyyyy kendimi kınadım:rolleyes::rolleyes::-)
Normal ise o zaman sebebi şu iğnenin; fsh ne kadar iyi çıkarsa çıksın yumilerin kalitesi e2 değerinden anlaşılıyor sanırım azcık yüksek olan e2 inde ben karıştırdım...bu da doğal yaşla birlikte böyle olur zaten..bu da erken çatlama lh ın zamansız yükselme riskinin olduğunu gösterir.Doktorun önlem amaçlı en baştan yapmış iğneyi bana mantıklı geldi büyük ihtimal yine yaptırır toplamaya yakın..

Canım sen ankaradasin herhalde novaart ve akay merkezleri hakkında bilgin var mı? Bir de gazi üniversitesinin merkezi hakkında ?
İlk tedavim gazideydi çok fazla bir şey yazmak istemiyorum kötü bir deneyim yaşadım sonucun negatif olmasıyla ilgisi yok bir çok şey yaşadım...
akay ı bilmiyorum canım ama novaart ı şöyle biliyorum doktorları benim gazi de tedavi olduğum dönemdeki doktorlarım:rolleyes::rolleyes::KK48: ama merkezden genel olarak iyi yorumlar okuyorum..Hatta forumda tüp bebek merkezleri bölümü var orada bu merkezlere ait konular var istersen göz at...

İlk tedavim gazideydi çok fazla bir şey yazmak istemiyorum kötü bir deneyim yaşadım sonucun negatif olmasıyla ilgisi yok bir çok şey yaşadım...
akay ı bilmiyorum canım ama novaart ı şöyle biliyorum doktorları benim gazi de tedavi olduğum dönemdeki doktorlarım:rolleyes::rolleyes::KK48: ama merkezden genel olarak iyi yorumlar okuyorum..Hatta forumda tüp bebek merkezleri bölümü var orada bu merkezlere ait konular var istersen göz at...
kuzum birde genart varmış ank bir arkadaşım tedvi olmuştu negatif almış olmasına rağmen çok övgüyle söz etmişti

Ben novaart düşünüyorum aslında görüşmeye gideyim ona göre karar veririm artık

evet canım rahim filmi çekilmesinde yarar var her zaman

Ben 2 kere yaptırdım hiç çektirmedim. Çünkü herhangi bir problemim yok. Yumurtlamam vs. her şey yolunda!
Bildiğim kadarıyla yumurtlama problemı oldugunda çekiliyor. Yani tüpler tıkalı olabılır mı dıye misal

hiç bilmiyorum eguşum bu ev işleri bitiridi beni :KK70::KK70::KK70:
Hani derler ya bir sihirli değneğim olsaydı şunu yapardım diye işte o konuda bahsi geçen sihirli değnekten istiyorum ben...
bir milyoncularda varmıdır acaba:rolleyes: bir de ıssız adaya düşsen yanına alacağın 3 şey ne olurdu sorusundaki ıssız adaya biri beni yollasın kafamı dinlemek istiyorum:-)

Hani derler ya bir sihirli değneğim olsaydı şunu yapardım diye işte o konuda bahsi geçen sihirli değnekten istiyorum ben...
bir milyoncularda varmıdır acaba:rolleyes: bir de ıssız adaya düşsen yanına alacağın 3 şey ne olurdu sorusundaki ıssız adaya biri beni yollasın kafamı dinlemek istiyorum:-)
ama süper olurdu sihirli değnek ısız ada olayınıda tutum

Ben 2 kere yaptırdım hiç çektirmedim. Çünkü herhangi bir problemim yok. Yumurtlamam vs. her şey yolunda!
Bildiğim kadarıyla yumurtlama problemı oldugunda çekiliyor. Yani tüpler tıkalı olabılır mı dıye misal
rahim filmi nin asıl amacı tüplerin açık olup olmadığına bakmaktır ama aynı zamanda rahim yapısınada bakılır rahim yapısı gebe kalmata en önemli etkenlerdendir bu yüzden rahim filmi çok önemlidir

Back