• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canım bazı kişilerde böyle olabiliyor biz 2004 evlendiğimizde ilk ayralda fark ettik eşimde sorun olduğunu hemen dr gittik dr bir çok ilaç denedik olmadı dr gidip tüp bebek deneyin dedi biz alovera ürünleri kulandı o zaman çok para harcadık bu ürünlere ama olmadı kürler denedik olmadı bu arada tüp denedik olmadı tüpde tek sorun eşimde değil bendede sorunlar vardı biz tedaviye başaldığımızda eşim için sayısı 23 milyondu ama ileri harektilisi çok kötüydü işte btün bu ilaç dr kürlerden sonra sayımız 2 milyonlara kadar düşütü benim en büyük pişm 7 defa tüp bebek nenememeize rağmen ımsı ve bezeri son teknolojik yöntemleri kulanmamış olmamız
canım hiç sorun bende olsaydı deme yukarda E egunal yazmış ya kadın sorunları çok daha karmaşık bak benim yumurta kalitemde sorun var dr bu sornun sebebini bulamıyor hiç bir şekilde çözümü sunamıyorlar söyledikleri tek şey her ay aynı yumurtayı üretmiyorsun deneyeceğiz senin kaliteli yumurtana denek gelene kadar deneyeceğiz diyorlar

Yani hikayeni az çok şurdan okuyunca bile çok üzüldüm. Yani 7 defa denemek çok büyük bi travma bence. Yani bilmiyorum 5 yıldır yatıyorum kalkıyorum aklımda cocuk cocuk cocuk yani belki de akışına mı bırakmak lazım bu kadar yıpratmamak mı lazım kendımızı hem maddı hem manevı... Kendimi artık şuna hazırlamaya başladım evet Burcu herkes çocuk sahıbı olmak zorunda degil. Demek ki senin başka yollardan anne olman gereklı mesela evlat edinerek ne bilimm Karmaşık düşünceler akıp gidiyor beynimden:) AMa spora başldım şimdi stres atmak şart

tünaydınn kızlar az bi vaktim varken sizede bi günaydın demeden ayrılmayım pc başından dedim
bugün bolca işlerim var akşama anca burda olurum
ne işim mi var hemen sayıyım( sanki çok merak ettiniz de bende sölücem ya illa çaktırmayın:KK48: )
önce terziye gideceğim paça boyu yaptıracağım
ordan arkadaşa geçeceğim kahve içimlik
ordan çıkıncada tuhafiyeye gidip fermuar vs bişeyler alacağım yeni bişeyler dikmek istiyorum da
ve eve dönerken markete ugrayıp 1 ekmek 1 gazlı içecek aldıktan sonra evimdeyim
bütün bu zaman içersinde az önce mayaladıgım yogurt mayalanmış olup eve gelir gelmez onu açacağım
işte hepsiiiiiiiii bu kadarrrrrrrr :confused:
sonra da sizlerle kaynatmak için yine kk gelirim elbette:KK25:
herkese güzel bir gün diliyorum öptüm kızlar :KK15:

Arkadaşlar aranızda centrum a giden var mı?

Uf mesaj yazınca ne böyle oluyor :( kızlar yardım nolursunuz :( eşim sanırım duygusal olarak birine yakinlasiyor :( dükkanın yanında bi aktar var deniz diye bi bekar eleman varmış kızdan demekki napiyosa deniz aşağı deniz yukarı :( geçengttm kkızı bana uzaktan gösteriyor yok kız benden korkuyormus ta bilmem ne.esimle çok sert konuştum en ufak bir şey hissedersem arama bakmadan giderim dedim eşim asla yapmam diye diller döktü ama benim içim hiç rahat değil ne yapmalıyım unutmuyor :(

Uf mesaj yazınca ne böyle oluyor :( kızlar yardım nolursunuz :( eşim sanırım duygusal olarak birine yakinlasiyor :( dükkanın yanında bi aktar var deniz diye bi bekar eleman varmış kızdan demekki napiyosa deniz aşağı deniz yukarı :( geçengttm kkızı bana uzaktan gösteriyor yok kız benden korkuyormus ta bilmem ne.esimle çok sert konuştum en ufak bir şey hissedersem arama bakmadan giderim dedim eşim asla yapmam diye diller döktü ama benim içim hiç rahat değil ne yapmalıyım unutmuyor :(
cnm hamileligin etkisi yani duygusalligi olabilirmi seni boyle dusunduren sey yinede icin rahat etmiyosa ben olsam yuruyusu bahane eder yanina daha sik ugrarim kiza kendimi gostermis adamin evli oldugunu hussettirirdim

Uf mesaj yazınca ne böyle oluyor :KK43: kızlar yardım nolursunuz :KK43: eşim sanırım duygusal olarak birine yakinlasiyor :KK43: dükkanın yanında bi aktar var deniz diye bi bekar eleman varmış kızdan demekki napiyosa deniz aşağı deniz yukarı :KK43: geçengttm kkızı bana uzaktan gösteriyor yok kız benden korkuyormus ta bilmem ne.esimle çok sert konuştum en ufak bir şey hissedersem arama bakmadan giderim dedim eşim asla yapmam diye diller döktü ama benim içim hiç rahat değil ne yapmalıyım unutmuyor :KK43:

Canım sen sana düşeni yaptın... Hala o kızdan bahsederse vay onun haline :KK20:

Canım sen sana düşeni yaptın... Hala o kızdan bahsederse vay onun haline :KK20:

Senle konustuktan sonra konuştum bakalım inşallah hiç duymak ismini.dua ediyorum o kız işten çıksın diye.bide işyerine daha sık gitmeyi düşünüyorum

cnm hamileligin etkisi yani duygusalligi olabilirmi seni boyle dusunduren sey yinede icin rahat etmiyosa ben olsam yuruyusu bahane eder yanina daha sik ugrarim kiza kendimi gostermis adamin evli oldugunu hussettirirdim

Yok tatlım eşim üç senedir tek kızdan bahsetmedi bana.o yüzden endişe ediyorum ama bende sık sık gitmeye karar verdim haklısın

Senle konustuktan sonra konuştum bakalım inşallah hiç duymak ismini.dua ediyorum o kız işten çıksın diye.bide işyerine daha sık gitmeyi düşünüyorum

Merak etme canım çok belli geçici olduğu... Kız belki de abi gözüyle bakıyo eşine. Neyse sen özelden yazarsın bana gelişmeleri ancak çok kafaya takıp durma bebeğini de üzme

Merak etme canım çok belli geçici olduğu... Kız belki de abi gözüyle bakıyo eşine. Neyse sen özelden yazarsın bana gelişmeleri ancak çok kafaya takıp durma bebeğini de üzme

Evet tatlım inşallah dediğin gibidir yazarım bsy olursa çok sağol:)

Yani hikayeni az çok şurdan okuyunca bile çok üzüldüm. Yani 7 defa denemek çok büyük bi travma bence. Yani bilmiyorum 5 yıldır yatıyorum kalkıyorum aklımda cocuk cocuk cocuk yani belki de akışına mı bırakmak lazım bu kadar yıpratmamak mı lazım kendımızı hem maddı hem manevı... Kendimi artık şuna hazırlamaya başladım evet Burcu herkes çocuk sahıbı olmak zorunda degil. Demek ki senin başka yollardan anne olman gereklı mesela evlat edinerek ne bilimm Karmaşık düşünceler akıp gidiyor beynimden:) AMa spora başldım şimdi stres atmak şart
bunlar benim sadece bebekle ilğili yaşadıklarım birde diğerleri varkiiiiii bu 7 denemede 3 defa tranfer oldu 4 defa iptal oldu döktüğüm paraya hiç üzülmezdim bir tane evladım olsaydı anne olmanın başka bir yolu evet evlatlık almak ve bence buradaki bütün kadınlar bu kadar evlet hasreti çekerken evlat aldıkları o bebeklere muhteşem anneler olurlar ama ben buna hazır hisetmiyorum kendimi çünki benim çevrem bunu kaldırmaz ve o bebeğe huzur vermezler o yüzden bunu eledim düşünmemekde mümkün değil benece bir kenara atmak yani ben kendi adıma hiç başaramadım evet unuttum anne olmayınca ölmüyormuşuz desemde (bunu bana ilk önce bir kaymakam söylediğinde ne kadar çok kızmıştım adama )hep eksiğim hep yarım hissediyorum karışık duygular yani

Uf mesaj yazınca ne böyle oluyor :KK43: kızlar yardım nolursunuz :KK43: eşim sanırım duygusal olarak birine yakinlasiyor :KK43: dükkanın yanında bi aktar var deniz diye bi bekar eleman varmış kızdan demekki napiyosa deniz aşağı deniz yukarı :KK43: geçengttm kkızı bana uzaktan gösteriyor yok kız benden korkuyormus ta bilmem ne.esimle çok sert konuştum en ufak bir şey hissedersem arama bakmadan giderim dedim eşim asla yapmam diye diller döktü ama benim içim hiç rahat değil ne yapmalıyım unutmuyor :KK43:
tavrını koymuşsun canımmm

kızlar doktordan geldim ultrasonla muayene etti bugün doktorum ve gonalf 300 mg ile iğnelere başladık hadi bismillah diyerekten inşallah bu sefer yüzümüz güler cumartesinede kontrolüm var

tünaydınn kızlar az bi vaktim varken sizede bi günaydın demeden ayrılmayım pc başından dedim
bugün bolca işlerim var akşama anca burda olurum
ne işim mi var hemen sayıyım( sanki çok merak ettiniz de bende sölücem ya illa çaktırmayın:KK48: )
önce terziye gideceğim paça boyu yaptıracağım
ordan arkadaşa geçeceğim kahve içimlik
ordan çıkıncada tuhafiyeye gidip fermuar vs bişeyler alacağım yeni bişeyler dikmek istiyorum da
ve eve dönerken markete ugrayıp 1 ekmek 1 gazlı içecek aldıktan sonra evimdeyim
bütün bu zaman içersinde az önce mayaladıgım yogurt mayalanmış olup eve gelir gelmez onu açacağım
işte hepsiiiiiiiii bu kadarrrrrrrr :confused:
sonra da sizlerle kaynatmak için yine kk gelirim elbette:KK25:
herkese güzel bir gün diliyorum öptüm kızlar :KK15:
hadi çabuk bitir işleri ve kayanatalım bu gün

kızlar doktordan geldim ultrasonla muayene etti bugün doktorum ve gonalf 300 mg ile iğnelere başladık hadi bismillah diyerekten inşallah bu sefer yüzümüz güler cumartesinede kontrolüm var
hayırlı olsun canımmmm sonu güzel olsun inş

Ben 2 küsürlerde diye hatırlıyorum yoksa daha mı düşüktü ayyyyy kendimi kınadım:rolleyes::rolleyes::-)
Normal ise o zaman sebebi şu iğnenin; fsh ne kadar iyi çıkarsa çıksın yumilerin kalitesi e2 değerinden anlaşılıyor sanırım azcık yüksek olan e2 inde ben karıştırdım...bu da doğal yaşla birlikte böyle olur zaten..bu da erken çatlama lh ın zamansız yükselme riskinin olduğunu gösterir.Doktorun önlem amaçlı en baştan yapmış iğneyi bana mantıklı geldi büyük ihtimal yine yaptırır toplamaya yakın..

e2 de 86 idi kız adetin ikinci günü için yüksekmi :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17: malum pko luyum biliyosun ister istemez korkuyorum

cetrotide i tedavinin sonlarına doğru yine yapacak öyle söyledi ben bu doktorumu çok sevdim inşallah bana şans getirecek

Back