- Emoji Skoru
- 5.976
- Puanlar
- 168
canım bazı kişilerde böyle olabiliyor biz 2004 evlendiğimizde ilk ayralda fark ettik eşimde sorun olduğunu hemen dr gittik dr bir çok ilaç denedik olmadı dr gidip tüp bebek deneyin dedi biz alovera ürünleri kulandı o zaman çok para harcadık bu ürünlere ama olmadı kürler denedik olmadı bu arada tüp denedik olmadı tüpde tek sorun eşimde değil bendede sorunlar vardı biz tedaviye başaldığımızda eşim için sayısı 23 milyondu ama ileri harektilisi çok kötüydü işte btün bu ilaç dr kürlerden sonra sayımız 2 milyonlara kadar düşütü benim en büyük pişm 7 defa tüp bebek nenememeize rağmen ımsı ve bezeri son teknolojik yöntemleri kulanmamış olmamız
canım hiç sorun bende olsaydı deme yukarda E egunal yazmış ya kadın sorunları çok daha karmaşık bak benim yumurta kalitemde sorun var dr bu sornun sebebini bulamıyor hiç bir şekilde çözümü sunamıyorlar söyledikleri tek şey her ay aynı yumurtayı üretmiyorsun deneyeceğiz senin kaliteli yumurtana denek gelene kadar deneyeceğiz diyorlar
Yani hikayeni az çok şurdan okuyunca bile çok üzüldüm. Yani 7 defa denemek çok büyük bi travma bence. Yani bilmiyorum 5 yıldır yatıyorum kalkıyorum aklımda cocuk cocuk cocuk yani belki de akışına mı bırakmak lazım bu kadar yıpratmamak mı lazım kendımızı hem maddı hem manevı... Kendimi artık şuna hazırlamaya başladım evet Burcu herkes çocuk sahıbı olmak zorunda degil. Demek ki senin başka yollardan anne olman gereklı mesela evlat edinerek ne bilimm Karmaşık düşünceler akıp gidiyor beynimden:) AMa spora başldım şimdi stres atmak şart