• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Evet en azından sonunu biliyor :)

canım yazdıklarını okudumda çok üzüldüm inşallah sen yanılıyorsun hamilelik sebebiyle hormonların sana böyle düşündürüyor üzme kendini ama eşinin üzerinden gözlerini eksik etme

amin yetercim inşallah herşey güzel olacak evrene olumlu mesaj yolluyorum :KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:
inşşş canım inşşşşş bir beklerken iki olsun inşşşş canımmm HATERSDEN haberin varmı arayamadım bu aralar ben giç görünmüyor merak ettim

Uf mesaj yazınca ne böyle oluyor :KK43: kızlar yardım nolursunuz :KK43: eşim sanırım duygusal olarak birine yakinlasiyor :KK43: dükkanın yanında bi aktar var deniz diye bi bekar eleman varmış kızdan demekki napiyosa deniz aşağı deniz yukarı :KK43: geçengttm kkızı bana uzaktan gösteriyor yok kız benden korkuyormus ta bilmem ne.esimle çok sert konuştum en ufak bir şey hissedersem arama bakmadan giderim dedim eşim asla yapmam diye diller döktü ama benim içim hiç rahat değil ne yapmalıyım unutmuyor :KK43:

Bu konuları konuşarak yüzgöz olma kocanla..
Sen resti çeksen bile bir şekilde sana duyurmuş olmanın rahatlığını yaşar..
Tepkini belli etmişsin bundan sonrasını o düşünsün..
Koskoca adam aklında böyle birşey varsa sen buna engel olamazsın için içini yiyor biliyorum ama güvenmek zorundasın..
Allah şeytana uydurmasın eşini..

Cnm bzde erkek faktiruyuz iki kez denedik tup olmadi kur denedik ilac denedik yine olmuyo hakkimizda hayirlisi
bizdede sorun erkek infertilitesi cnm
proxeed plus kullanıyor eşim.ilk kutuda sayı 100 binden 300 bine çıktı.ileri hareketli yüzdesi artık.kalitede durumu gayet iyi.doktorumuz önerdi.biz faydasını gördük.bide keçi boynuzu pekmezi tabi.
akşamları kabak çekirdeği, çiğ fındık ve çiğ badem karışımı.aklında olsun cnm

Bu konuları konuşarak yüzgöz olma kocanla..
Sen resti çeksen bile bir şekilde sana duyurmuş olmanın rahatlığını yaşar..
Tepkini belli etmişsin bundan sonrasını o düşünsün..
Koskoca adam aklında böyle birşey varsa sen buna engel olamazsın için içini yiyor biliyorum ama güvenmek zorundasın..
Allah şeytana uydurmasın eşini..

Biliyorum haklısın insan aklına koyduktan sonra biz ne desek boş Rabbim inşallah şeytana uymaz :(

e2 de 86 idi kız adetin ikinci günü için yüksekmi :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17: malum pko luyum biliyosun ister istemez korkuyorum

cetrotide i tedavinin sonlarına doğru yine yapacak öyle söyledi ben bu doktorumu çok sevdim inşallah bana şans getirecek
Evet canım yüksek adetin 2.günü için benim en fazla 20 lerde çıkardı daktır şahane derdi..
Bu da normal ama şimdi gitsem daha yüksek çıkar dediğim gibi artık belli bir yaşa geldik 20 li yaşlar gibi olmamız beklenemez..Pko konusunda sorun olmaz canım mühim olan kalitesi onu etkilemesin yeter..

canım yazdıklarını okudumda çok üzüldüm inşallah sen yanılıyorsun hamilelik sebebiyle hormonların sana böyle düşündürüyor üzme kendini ama eşinin üzerinden gözlerini eksik etme

Canım teşekkür ederim desteğin için bundan sonra daha çok dua etmeliyim :) bu arada inşallah bu tedavinin son olur aminnn :)

inşşş canım inşşşşş bir beklerken iki olsun inşşşş canımmm HATERSDEN haberin varmı arayamadım bu aralar ben giç görünmüyor merak ettim

amin canım inşallah bir beklerken iki gelmesi süper olur hayırlı sağlıklı akıllı uslu olsunda

hatresten haberim yok epeydir bu aralar o kadar yoğundumki arayamadım oda aramadı iyidir inşallah

bizde seni seviozz:KK74:
eee bgn gittin doktora başladın mı iğnelere ?
Evet canım bu gün iğnelere başladım. Hayırlısı olur inşallah. Solda tek sağda iki yumurta gördü. Hormon değerlerimi iyi buldu. İnşallah bu sefer hayırlı bir gebelik yaşarım.

bunlar benim sadece bebekle ilğili yaşadıklarım birde diğerleri varkiiiiii bu 7 denemede 3 defa tranfer oldu 4 defa iptal oldu döktüğüm paraya hiç üzülmezdim bir tane evladım olsaydı anne olmanın başka bir yolu evet evlatlık almak ve bence buradaki bütün kadınlar bu kadar evlet hasreti çekerken evlat aldıkları o bebeklere muhteşem anneler olurlar ama ben buna hazır hisetmiyorum kendimi çünki benim çevrem bunu kaldırmaz ve o bebeğe huzur vermezler o yüzden bunu eledim düşünmemekde mümkün değil benece bir kenara atmak yani ben kendi adıma hiç başaramadım evet unuttum anne olmayınca ölmüyormuşuz desemde (bunu bana ilk önce bir kaymakam söylediğinde ne kadar çok kızmıştım adama )hep eksiğim hep yarım hissediyorum karışık duygular yani

Seni çok iyi anlıyorum bende buna ne kadar alıştırsam da olmuyor her relg dönemi bir batış ve her yumurtlama dönemi de bir umut enerjı oluyor. Dİlerimmm inşallahh rabbim tez vakit nasip eder sana, bana hepimize.. Beni harcadıgım paralar üzmüyor ama bunu yapmak istedigim durumlarda para engelim oluyor oyuzden üzülüyorum ayrıca. Ama umudu kesmemek çok guzel ve sen çok güçlü bir kadınsın ve dilerim en kısa zaman da hak ettiğin annelik duygusunu yaşarsın canım.

Canım teşekkür ederim desteğin için bundan sonra daha çok dua etmeliyim :) bu arada inşallah bu tedavinin son olur aminnn :)

amin canım inşallah bu sefer bebeğime kavuşacam

sende kalbini ferah tut kötü düşünme dediğim gibi inşallah yanılıyosundur

bizdede sorun erkek infertilitesi cnm
proxeed plus kullanıyor eşim.ilk kutuda sayı 100 binden 300 bine çıktı.ileri hareketli yüzdesi artık.kalitede durumu gayet iyi.doktorumuz önerdi.biz faydasını gördük.bide keçi boynuzu pekmezi tabi.
akşamları kabak çekirdeği, çiğ fındık ve çiğ badem karışımı.aklında olsun cnm
Cnm o ilactan ve baskalarindan iki yil.boyunca kullandi esim avucla sabah aksam.ilac icti marankinin tarifinide yaptik ucmilyon olan sayi birbucuk milyona dustu

Evet canım yüksek adetin 2.günü için benim en fazla 20 lerde çıkardı daktır şahane derdi..
Bu da normal ama şimdi gitsem daha yüksek çıkar dediğim gibi artık belli bir yaşa geldik 20 li yaşlar gibi olmamız beklenemez..Pko konusunda sorun olmaz canım mühim olan kalitesi onu etkilemesin yeter..

güldenim estrofem kullanıyorum bu etkilemiş olabilirmi e2 değerini

Biliyorum haklısın insan aklına koyduktan sonra biz ne desek boş Rabbim inşallah şeytana uymaz :KK43:

Amin canım..
İnşallah için rahatlar basit bir kuruntuymuş dersin bir an evvel...
Bu arada sakın kendini eksik,çirkin vs..hissetme..Beğenilmiyormuşsun gibi gelebilir özgüven kaybı sakın yaşama..
Bunun görünümle bir ilgisi yok hamilelik durumundan kendini iyi hissetmiyor olabilirsin...

güldenim estrofem kullanıyorum bu etkilemiş olabilirmi e2 değerini
Anaaa doğru dedin bak ondan olmuştur o zaman...
Bu durumda artık olumsuz birşey konuşmuyoruz bak herşeyin bir sebebi var ve normal ilerliyor herşey...
Doktorunda iyi emin ellerdesin..
Didiklemeyelim daha fazla:KK48:

amin canım inşallah bir beklerken iki gelmesi süper olur hayırlı sağlıklı akıllı uslu olsunda

hatresten haberim yok epeydir bu aralar o kadar yoğundumki arayamadım oda aramadı iyidir inşallah
images
images
images
images
images

Back