- Emoji Skoru
- 84.406
- Puanlar
- 798
hayırlı olsun canımmmm sonu güzel olsun inş
amin yetercim inşallah herşey güzel olacak evrene olumlu mesaj yolluyorum
![KK39 :KK39: :KK39:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk39.gif)
![KK39 :KK39: :KK39:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk39.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun canımmmm sonu güzel olsun inş
Evet en azından sonunu biliyor :)
inşşş canım inşşşşş bir beklerken iki olsun inşşşş canımmm HATERSDEN haberin varmı arayamadım bu aralar ben giç görünmüyor merak ettimamin yetercim inşallah herşey güzel olacak evrene olumlu mesaj yolluyorum![]()
Uf mesaj yazınca ne böyle oluyorkızlar yardım nolursunuz
eşim sanırım duygusal olarak birine yakinlasiyor
dükkanın yanında bi aktar var deniz diye bi bekar eleman varmış kızdan demekki napiyosa deniz aşağı deniz yukarı
geçengttm kkızı bana uzaktan gösteriyor yok kız benden korkuyormus ta bilmem ne.esimle çok sert konuştum en ufak bir şey hissedersem arama bakmadan giderim dedim eşim asla yapmam diye diller döktü ama benim içim hiç rahat değil ne yapmalıyım unutmuyor
![]()
çini rahat tut gözlerinide açıkEvet en azından sonunu biliyor :)
bizdede sorun erkek infertilitesi cnmCnm bzde erkek faktiruyuz iki kez denedik tup olmadi kur denedik ilac denedik yine olmuyo hakkimizda hayirlisi
Bu konuları konuşarak yüzgöz olma kocanla..
Sen resti çeksen bile bir şekilde sana duyurmuş olmanın rahatlığını yaşar..
Tepkini belli etmişsin bundan sonrasını o düşünsün..
Koskoca adam aklında böyle birşey varsa sen buna engel olamazsın için içini yiyor biliyorum ama güvenmek zorundasın..
Allah şeytana uydurmasın eşini..
Evet canım yüksek adetin 2.günü için benim en fazla 20 lerde çıkardı daktır şahane derdi..e2 de 86 idi kız adetin ikinci günü için yüksekmimalum pko luyum biliyosun ister istemez korkuyorum
cetrotide i tedavinin sonlarına doğru yine yapacak öyle söyledi ben bu doktorumu çok sevdim inşallah bana şans getirecek
canım yazdıklarını okudumda çok üzüldüm inşallah sen yanılıyorsun hamilelik sebebiyle hormonların sana böyle düşündürüyor üzme kendini ama eşinin üzerinden gözlerini eksik etme
Başladım canım, bu gün iğnelere başlıyorum. Sen ne aşama dasın?canım başladınmı tedaviye şahin beye mi gidiyosun bende ordayım
inşşş canım inşşşşş bir beklerken iki olsun inşşşş canımmm HATERSDEN haberin varmı arayamadım bu aralar ben giç görünmüyor merak ettim
Evet canım bu gün iğnelere başladım. Hayırlısı olur inşallah. Solda tek sağda iki yumurta gördü. Hormon değerlerimi iyi buldu. İnşallah bu sefer hayırlı bir gebelik yaşarım.bizde seni seviozz
eee bgn gittin doktora başladın mı iğnelere ?
Efendim canım benim. Bizim bilgisayar bozuldu zaten yanımda kız vardı sayfayı açamıyordum birde üstüne bilgisayar bozuldu iyice işlerim bozuldu
bunlar benim sadece bebekle ilğili yaşadıklarım birde diğerleri varkiiiiii bu 7 denemede 3 defa tranfer oldu 4 defa iptal oldu döktüğüm paraya hiç üzülmezdim bir tane evladım olsaydı anne olmanın başka bir yolu evet evlatlık almak ve bence buradaki bütün kadınlar bu kadar evlet hasreti çekerken evlat aldıkları o bebeklere muhteşem anneler olurlar ama ben buna hazır hisetmiyorum kendimi çünki benim çevrem bunu kaldırmaz ve o bebeğe huzur vermezler o yüzden bunu eledim düşünmemekde mümkün değil benece bir kenara atmak yani ben kendi adıma hiç başaramadım evet unuttum anne olmayınca ölmüyormuşuz desemde (bunu bana ilk önce bir kaymakam söylediğinde ne kadar çok kızmıştım adama )hep eksiğim hep yarım hissediyorum karışık duygular yani
Canım teşekkür ederim desteğin için bundan sonra daha çok dua etmeliyim :) bu arada inşallah bu tedavinin son olur aminnn :)
Cnm o ilactan ve baskalarindan iki yil.boyunca kullandi esim avucla sabah aksam.ilac icti marankinin tarifinide yaptik ucmilyon olan sayi birbucuk milyona dustubizdede sorun erkek infertilitesi cnm
proxeed plus kullanıyor eşim.ilk kutuda sayı 100 binden 300 bine çıktı.ileri hareketli yüzdesi artık.kalitede durumu gayet iyi.doktorumuz önerdi.biz faydasını gördük.bide keçi boynuzu pekmezi tabi.
akşamları kabak çekirdeği, çiğ fındık ve çiğ badem karışımı.aklında olsun cnm
Evet canım yüksek adetin 2.günü için benim en fazla 20 lerde çıkardı daktır şahane derdi..
Bu da normal ama şimdi gitsem daha yüksek çıkar dediğim gibi artık belli bir yaşa geldik 20 li yaşlar gibi olmamız beklenemez..Pko konusunda sorun olmaz canım mühim olan kalitesi onu etkilemesin yeter..
Biliyorum haklısın insan aklına koyduktan sonra biz ne desek boş Rabbim inşallah şeytana uymaz![]()
Anaaa doğru dedin bak ondan olmuştur o zaman...güldenim estrofem kullanıyorum bu etkilemiş olabilirmi e2 değerini
amin canım inşallah bir beklerken iki gelmesi süper olur hayırlı sağlıklı akıllı uslu olsunda
hatresten haberim yok epeydir bu aralar o kadar yoğundumki arayamadım oda aramadı iyidir inşallah