- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
afiyet olsunÇok açım çok sanki günlerdir bir şey yememiş gibi bir halim var hemen kahvaltımı hazırlayıp yanınıza geliyorum bir yandan yer bir yandan yazarım artık![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsunÇok açım çok sanki günlerdir bir şey yememiş gibi bir halim var hemen kahvaltımı hazırlayıp yanınıza geliyorum bir yandan yer bir yandan yazarım artık![]()
yaaa benim korkum hepsinin bir arada olmasııı bu kadar çok leylek bir aradalarsa vayyyyy halimizeeeBenim leyleğimde büyük bi ihtimal lak lak yapıyor![]()
Çok açım çok sanki günlerdir bir şey yememiş gibi bir halim var hemen kahvaltımı hazırlayıp yanınıza geliyorum bir yandan yer bir yandan yazarım artık![]()
yaaa benim korkum hepsinin bir arada olmasııı bu kadar çok leylek bir aradalarsa vayyyyy halimizeee
bu günün leyleği bu bakalım bu bebiş kimçin çıkmış yola![]()
Saram ne güzel keşke benim iğneleride hemşireler yapsa
Amin.
Dikkale takip ediyorum tedavini iğneleri bile hemşiresine yaptıracak kadar hassas davranıyor doktorun beğendim...
Cetrodite biliyorsun LH ı baskılıyor erken çatlamasını önlüyor yumilerin çıkan test sonuçlarında azcık LH ın yğksekti onun için vurdurmuş bence...
Çok açım çok sanki günlerdir bir şey yememiş gibi bir halim var hemen kahvaltımı hazırlayıp yanınıza geliyorum bir yandan yer bir yandan yazarım artık![]()
kızlarrr ben sanırım kafayı sıyırdım son günlerde rüyalarımda hep hamile yada bebeğimle yim uyuyorum uyanıyorum aynı şey sanırım aklımın bir kısmını yedim
Kızlar tüp bebek kararı alınırken rahim filmi çekiyorlar mi?
çekilmesi lazım canımmKızlar tüp bebek kararı alınırken rahim filmi çekiyorlar mi?
amin canım aminhepimiz için çıkmış olsun sırayla bıraksın kapılarımıza
amin canım sabah sabah ne güzel dualar etmişsin Rabbim sesini duysun sesimizi duysun inşallah
bu benimde hoşuma gitti kendim iğne yapmayı beceremem yoksa hergün acile gidip iğne yaptıracaktım
doktorumla konuşunca bana bir güven geliyor inşallah hep böyle devam eder LH yüksekti demek ama referans aralığında normaldi doktorda normal dedi kaç olmalıki LH değeri
aç kalma canım yap kahvaltını hemen sen bize lazımsın
inşallah güzel günlerin müjdecidisir rüyaların canım![]()
Peki genetik testler ve pıhtılaşma için falan test yaptırmaya gerek var mı canim?evet canım rahim filmi çekilmesinde yarar var her zaman
Çok acı veriyor mu peki?çekilmesi lazım canımm
YOK canım adet sancısı kadra zaten 3 5 dk bir işlem ama istersen anestezide veriyor dr larÇok acı veriyor mu peki?
Peki genetik testler ve pıhtılaşma için falan test yaptırmaya gerek var mı canim?
Bende yaptırmayı düşünüyorum aslında uzun mu sürüyor bu testlerin sonuçları canim bilgin var mı? Çok soru sordum canim hakkını helal etbunlar için genelde doktorlar en az iki düşük yaşamış olmanı bekliyolar ama sen özelde yaptırabilirsin ki bence tüp bebeğe başlamadan bu testlerin yapılmasında fayda var
Bende yaptırmayı düşünüyorum aslında uzun mu sürüyor bu testlerin sonuçları canim bilgin var mı? Çok soru sordum canim hakkını helal et
Allah razı olsun canim uzun sürüyormuş çok fazla uzatmak istemiyorum pıhtılaşma için yaptirayim en iyisi. Korkuyorum ya çok canim aciyacak diyegenetik testlerin sonucu hemen çıkmıyor bir ayla üç aya arası sürüyor pıhtılaşma testlerinin sonucunu hemen alırsın ayrıca çok soru sormadın canım hepimiz bu yollardan geçiyoruz hakkım varsa helal olsun
Valla ne güzel olurdu çok isterdim birlikte olmayıGüldenim benimde çayım şimdi demlendi gel kız kahvaltıya sana bi tabak koyuyorum
Canım sen ankaradasin herhalde novaart ve akay merkezleri hakkında bilgin var mı? Bir de gazi üniversitesinin merkezi hakkında ?Valla ne güzel olurdu çok isterdim birlikte olmayı![]()