kesinlikle anne baba olmanın bu kadar zor olduğu günümüzde düşük yaşamadan bu testler mutlaka yapılmalıbunlar için genelde doktorlar en az iki düşük yaşamış olmanı bekliyolar ama sen özelde yaptırabilirsin ki bence tüp bebeğe başlamadan bu testlerin yapılmasında fayda var
genetikte sorun çıkma olasılığı %2 imişgenetik testlerin sonucu hemen çıkmıyor bir ayla üç aya arası sürüyor pıhtılaşma testlerinin sonucunu hemen alırsın ayrıca çok soru sormadın canım hepimiz bu yollardan geçiyoruz hakkım varsa helal olsun
Oh ne güzel afiyetle yersiniz inşallah zeytin çok severim ben bir de kendi kurdugun ne güzel olurbende birazdan zeytin kuracağım kardeşimle kışlık hiçde canım istemiyor
ne oluyor yaaaaaaaaaaaaCanımsınn
Ben 2 küsürlerde diye hatırlıyorum yoksa daha mı düşüktü ayyyyy kendimi kınadımdoktorumla konuşunca bana bir güven geliyor inşallah hep böyle devam eder LH yüksekti demek ama referans aralığında normaldi doktorda normal dedi kaç olmalıki LH değeri
aç kalma canım yap kahvaltını hemen sen bize lazımsın
:) :) :)bende birazdan zeytin kuracağım kardeşimle kışlık hiçde canım istemiyor
teşekür ederim canım evet yeşil zeytin ve ev yapımı çok güzel oluyor veee sağlıklıOh ne güzel afiyetle yersiniz inşallah zeytin çok severim ben bir de kendi kurdugun ne güzel olur
İlk tedavim gazideydi çok fazla bir şey yazmak istemiyorum kötü bir deneyim yaşadım sonucun negatif olmasıyla ilgisi yok bir çok şey yaşadım...Canım sen ankaradasin herhalde novaart ve akay merkezleri hakkında bilgin var mı? Bir de gazi üniversitesinin merkezi hakkında ?
Ben de ütü yapmalıyım benim de ütüyü canım istemiyor nolcek böylebende birazdan zeytin kuracağım kardeşimle kışlık hiçde canım istemiyor
hiç bilmiyorum eguşum bu ev işleri bitiridi beniBen de ütü yapmalıyım benim de ütüyü canım istemiyor nolcek böyle
kuzum birde genart varmış ank bir arkadaşım tedvi olmuştu negatif almış olmasına rağmen çok övgüyle söz etmiştiİlk tedavim gazideydi çok fazla bir şey yazmak istemiyorum kötü bir deneyim yaşadım sonucun negatif olmasıyla ilgisi yok bir çok şey yaşadım...
akay ı bilmiyorum canım ama novaart ı şöyle biliyorum doktorları benim gazi de tedavi olduğum dönemdeki doktorlarımama merkezden genel olarak iyi yorumlar okuyorum..Hatta forumda tüp bebek merkezleri bölümü var orada bu merkezlere ait konular var istersen göz at...
Ben novaart düşünüyorum aslında görüşmeye gideyim ona göre karar veririm artıkİlk tedavim gazideydi çok fazla bir şey yazmak istemiyorum kötü bir deneyim yaşadım sonucun negatif olmasıyla ilgisi yok bir çok şey yaşadım...
akay ı bilmiyorum canım ama novaart ı şöyle biliyorum doktorları benim gazi de tedavi olduğum dönemdeki doktorlarımama merkezden genel olarak iyi yorumlar okuyorum..Hatta forumda tüp bebek merkezleri bölümü var orada bu merkezlere ait konular var istersen göz at...
evet canım rahim filmi çekilmesinde yarar var her zaman
Hani derler ya bir sihirli değneğim olsaydı şunu yapardım diye işte o konuda bahsi geçen sihirli değnekten istiyorum ben...hiç bilmiyorum eguşum bu ev işleri bitiridi beni
ama süper olurdu sihirli değnek ısız ada olayınıda tutumHani derler ya bir sihirli değneğim olsaydı şunu yapardım diye işte o konuda bahsi geçen sihirli değnekten istiyorum ben...
bir milyoncularda varmıdır acababir de ıssız adaya düşsen yanına alacağın 3 şey ne olurdu sorusundaki ıssız adaya biri beni yollasın kafamı dinlemek istiyorum
Sağol canım tutmana sevindimama süper olurdu sihirli değnek ısız ada olayınıda tutum
rahim filmi nin asıl amacı tüplerin açık olup olmadığına bakmaktır ama aynı zamanda rahim yapısınada bakılır rahim yapısı gebe kalmata en önemli etkenlerdendir bu yüzden rahim filmi çok önemlidirBen 2 kere yaptırdım hiç çektirmedim. Çünkü herhangi bir problemim yok. Yumurtlamam vs. her şey yolunda!
Bildiğim kadarıyla yumurtlama problemı oldugunda çekiliyor. Yani tüpler tıkalı olabılır mı dıye misal
güzel fikirlere hep açığızSağol canım tutmana sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?