• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Günaydın tatlım..
Yumilerine iyi bak:KK48:

bugün ultrason kontrolü var sonra gonal f ye başlıyorum bu seferki doktorum çok temkinli yaklaşıyo hergün test yapmadan iğne vurdurmuyor dozu ona göre ayarlayacam diyo iğneleride hemşiresine yaptıryor

diğer tüp bebek denemelerimde gonal f ye başlamadan önce cetrotide yapmamışlardı bu önce baskılaycı iğne yaptı senin bu konuda fikrin varmı canım

bu günün leyleği bu bakalım bu bebiş kimçin çıkmış yola
1656128_1702644883294403_6560928669061090919_n.jpg

bugün ultrason kontrolü var sonra gonal f ye başlıyorum bu seferki doktorum çok temkinli yaklaşıyo hergün test yapmadan iğne vurdurmuyor dozu ona göre ayarlayacam diyo iğneleride hemşiresine yaptıryor

diğer tüp bebek denemelerimde gonal f ye başlamadan önce cetrotide yapmamışlardı bu önce baskılaycı iğne yaptı senin bu konuda fikrin varmı canım

Saram ne güzel keşke benim iğneleride hemşireler yapsa

günaydııııın canım

herşeye rağmen gülümsemek güzel Rabbim yüzlerimi hep güldürsün

Amin.

Dikkale takip ediyorum tedavini iğneleri bile hemşiresine yaptıracak kadar hassas davranıyor doktorun beğendim...
Cetrodite biliyorsun LH ı baskılıyor erken çatlamasını önlüyor yumilerin çıkan test sonuçlarında azcık LH ın yğksekti onun için vurdurmuş bence...

Çok açım çok sanki günlerdir bir şey yememiş gibi bir halim var hemen kahvaltımı hazırlayıp yanınıza geliyorum bir yandan yer bir yandan yazarım artık:cool:

Back