2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
eeeeeeeeeeeeeeeeeee ama gelin artık yaaa
0_6bade_9f755d80_L.jpg
işte tamda böyle olun istiyorum
ab92a0b8.jpg

cok_cocuklu_aileye_emeklilik_mujdesi_h58313.jpg
bu kadar olsun bebişler bu ekimde
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: Amin inşallah

Cookkk tesekkur ederimmm

rica ederim canım :KK68:

teşekkür ler arkadaşım prloton vurundum sabah 10 gibi ama ara ara geliyor bebek iyi yeride iyi dedi korkma dedi ama insanın elinde olmuyor teleşlandım biraz yani ama bak kalbinin sesinide dinleteyim korkun gitsin dedi inşallah bir şey olmaz

telaş yapma canım hep iyi yönlerini düşün doktorun en güzel cevabı vermiş bak. Kendinize iyi bakın :KK24:

Canim hayirlisi ile baslarsin ve sonu bebisli olur insallah :)

aminnn canım benim inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin :KK15:

herkese merhaba arkadaşlar, kabul ederseniz size katılmak istiyorum bende.
8 yıllık evliyim, 7 yıldır çocuk sahibi olamıyorum, sebepsiz infertiliteyiz, daha önce birkaç kez aşılama ve tüp denedik, normalde Ankara'da yaşıyorum ancak eşimin işi nedeniyle geçici olarak yurtdışındayız şuanda. Aralıkta gelip tekrar tüp denemek istiyoruz, şu anda dr araştırıyorum, Tolga Ecemiş ile Hulusi Zeyneloğlu arasında karar vermeye çalışıyorum.
yurt dışında olduğum için tüm randevularımı alıp öyle gelmek zorundayım, yani gidip ön görüşme yapacak durumum yok.
acaba aranızda bana yardımcı olabilecek olan varmı acaba?
hoş geldin canımmm

herkese merhaba arkadaşlar, kabul ederseniz size katılmak istiyorum bende.
8 yıllık evliyim, 7 yıldır çocuk sahibi olamıyorum, sebepsiz infertiliteyiz, daha önce birkaç kez aşılama ve tüp denedik, normalde Ankara'da yaşıyorum ancak eşimin işi nedeniyle geçici olarak yurtdışındayız şuanda. Aralıkta gelip tekrar tüp denemek istiyoruz, şu anda dr araştırıyorum, Tolga Ecemiş ile Hulusi Zeyneloğlu arasında karar vermeye çalışıyorum.
yurt dışında olduğum için tüm randevularımı alıp öyle gelmek zorundayım, yani gidip ön görüşme yapacak durumum yok.
acaba aranızda bana yardımcı olabilecek olan varmı acaba?

Hoşgeldin tatlım..
Tolga Ecemiş hakkında bilgim yok ama Hulusi hocayı iyi biliyorum tavsiye ediyorum..
Kendisiyle telefonda görüşebilirsin durumunu anlat o seni yönledirir mutlaka...
Ön görüşme yapmadan adet gününe randevu verir aynı gün hem kan testin hem muayenen olur ona göre tedavi planı yaparsınız tabii önceki tedavilere ait sonuçlarınız yanınızda olursa süreç daha da hızlanır gereksiz tahliller yapılmamış olur.

Tedaviye başlasınlar görcem ben onları..
Hergün birşey takılacak akıllarına sorular sorular sorular o zaman bende nanik yapcamEki Görüntüle 1260179

Ben dün gece iribariyle Ekim 1 dedim ve ektirmeye başladım:KK31:
Anlaşma yaptık bu ay gün aşırı ektircem:-)
kız sen dayanamazsınn yazarsın anlatırsınn hem artık başlasınlar tedaviye topiğimiz bebiş kokusu dolsun

CNM SEN ŞAHİN BEYDE YAPTIRDIN TÜP BEBEĞİ SORUN NEYDİ SONUCUN NEDİR
Cnm ben pkoluyum cukulata kıstım vRdı beş yıl once ameliyat oldum bırdaha tekrarlamadı sukur ama iki yıl denedık bebegimz olmadı eşımde sorun yoktu dırek tup denedık aşılama flm yaptırmadım

Yaaaa kızlar bu topiğe nazr mı değdi neden kimseler yok çok gerilemeye başladı topiğimiz:KK12::KK12::KK12: bugün kontrolüm vardı herşey güzel gidiyo dedi doktorum ve 13 ekime transfer günü verdi, inşallah sorunsuz çözülür ve benim olurlar bebişlerim :KK28::KK28::KK28:

Hoşgeldin tatlım..
Tolga Ecemiş hakkında bilgim yok ama Hulusi hocayı iyi biliyorum tavsiye ediyorum..
Kendisiyle telefonda görüşebilirsin durumunu anlat o seni yönledirir mutlaka...
Ön görüşme yapmadan adet gününe randevu verir aynı gün hem kan testin hem muayenen olur ona göre tedavi planı yaparsınız tabii önceki tedavilere ait sonuçlarınız yanınızda olursa süreç daha da hızlanır gereksiz tahliller yapılmamış olur.
çok teşekkür ederim egunal,
telefonla kendisiyle görüşebileceğimi bilmiyordum, hastaneden birileri ile görüşülüyor zannediyordum, Hulusi beyle direk görüşebiliyorsam harika olur tabi. önceki tedavilerle ilgili hiçbirşey yok elimde maalesef :( tüp bebekde dış gebelik olmuştum ve çok ağrılar çekmiştim ve psikolojik olarak çok yıpranmıştım. bu çocuk meselesi 5 yıl boyunca beni çok yıprattı sonra ben bir gün tedavilerle ilgili ne var ne yok herşeyi kaldırıp attım. 3 senedir bu mevzuyu kapatmıştım, ama duygularım yeniden depreşti :) Allah hepimize hayırlısını versin öncelikle tabiki.
geçmiş yazıların hepsini okuyamadım kusura bakma, sen Hukusi Beyle mi denedin tüp bebeği, şu anda ne durumdasın?

Yaaaa kızlar bu topiğe nazr mı değdi neden kimseler yok çok gerilemeye başladı topiğimiz:KK12::KK12::KK12: bugün kontrolüm vardı herşey güzel gidiyo dedi doktorum ve 13 ekime transfer günü verdi, inşallah sorunsuz çözülür ve benim olurlar bebişlerim :KK28::KK28::KK28:
merhaba canım ben burdayım, hayırlı olsun tedavin Allah nasip eder inşallah

Oooooo canim ne guzel tarih alinmisssssss allahim yardimcin olsun suan ezan okunuyorrrr allahim hayirlisi ile bebis nasip et arkadasimaaaaaa :)

merhaba canım ben burdayım, hayırlı olsun tedavin Allah nasip eder inşallah
Canim hosgeldin buseferki tedavin bebisli olsun insallahhhh :)

Merhaba arkadaşlar, İstanbul'da hidrosalpenks ameliyatı olup memnun kalanlar veya bildiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz iyi doktor varsa LÜTFEN yardımcı olur musunuz - doktorun ismini paylaşır mısınız. çok rica ediyorum.
tüp bebek tedavimin transfer aşamasına geldim fakat transfer öncesi tüpümün birinde sıvı olduğunu öğrendim. şuan bir an önce bu tüpümü aldırmak veya bağlatmak söz konusudur. bundan çok sene önce kist nedeniyle 2 kez ameliyat oldum. muhtemelen geçmişte olduğum ameliyatlardan dolayı yapışıklıklar mevcuttur, bunları göz önünde bulundurarak konusunda uzman doktora ihtiyacım var.

Merhaba arkadaşlar, İstanbul'da hidrosalpenks ameliyatı olup memnun kalanlar veya bildiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz iyi doktor varsa LÜTFEN yardımcı olur musunuz - doktorun ismini paylaşır mısınız. çok rica ediyorum.
tüp bebek tedavimin transfer aşamasına geldim fakat transfer öncesi tüpümün birinde sıvı olduğunu öğrendim. şuan bir an önce bu tüpümü aldırmak veya bağlatmak söz konusudur. bundan çok sene önce kist nedeniyle 2 kez ameliyat oldum. muhtemelen geçmişte olduğum ameliyatlardan dolayı yapışıklıklar mevcuttur, bunları göz önünde bulundurarak konusunda uzman doktora ihtiyacım var.

Back