2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
oyyy canlarım benimmm :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
hepiniziii çoook özledim :KK19::KK19::KK19::KK19:
eşim çok fena grip oldu izinliydi gelemedim o yüzden
ama valla billa dün siz geldiniz aklıma dedim beklediğimiz ekim geldi çok şükür
inşallah bu ay hepimiz meleklerimizin müjdesini alırız ekim ayı bizim ayımız olur:KK46::nazar:
Kuzum çok özledim :63::63:ozeline bakıp bana donermisin :KK66:güzel dileklerin için teşekkür ederim:KK37::KK37:

Tedaviye başlasınlar görcem ben onları..
Hergün birşey takılacak akıllarına sorular sorular sorular o zaman bende nanik yapcamEki Görüntüle 1260179
:KK23::KK23::KK23:

Ben dün gece iribariyle Ekim 1 dedim ve ektirmeye başladım:KK31:
Anlaşma yaptık bu ay gün aşırı ektircem:-)
Vay vay böyle anlaşmaya can kurban:KK53:iyi ekimler :confused::confused::confused:

Yaaaa kızlar bu topiğe nazr mı değdi neden kimseler yok çok gerilemeye başladı topiğimiz:KK12::KK12::KK12: bugün kontrolüm vardı herşey güzel gidiyo dedi doktorum ve 13 ekime transfer günü verdi, inşallah sorunsuz çözülür ve benim olurlar bebişlerim :KK28::KK28::KK28:
transefdern sonra inşlh güzel haberler devam eder...
kızlar ben dün test yaptım günüm geçti baya 1 hafta falan rahat test ikinci çizgi var pozitif silik birazcık ama net gözüküyo...kanda baktırcam pazartesi çanakkaleye gidicem acilden inşallah hayırlısı olur..dünden beri korkuyorum yine bide çevremizde olan tatsız hadiseden dolayıda etkilendim..rabbime sığındım...dua edinde kötü bişey olmasın bu 5.gebeliğim olacak olursa..ağutostosun 7 sinde kürtaj oldu..1 eylül adet oldum en son şimdi tık yok..
cnm inşlh adet olmazsın bebeğin seninledir..

kızlar ben dün test yaptım günüm geçti baya 1 hafta falan rahat test ikinci çizgi var pozitif silik birazcık ama net gözüküyo...kanda baktırcam pazartesi çanakkaleye gidicem acilden inşallah hayırlısı olur..dünden beri korkuyorum yine bide çevremizde olan tatsız hadiseden dolayıda etkilendim..rabbime sığındım...dua edinde kötü bişey olmasın bu 5.gebeliğim olacak olursa..ağutostosun 7 sinde kürtaj oldu..1 eylül adet oldum en son şimdi tık yok..
canım yaaa, gerçekten yürekten dileğim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir bebek alırsın kucağına, ne güzel günün geçmiş ikinci çizgi çıkmış inşallah kan tahliliyle bize müjdeyi de verirsin

herkese merhaba arkadaşlar, kabul ederseniz size katılmak istiyorum bende.
8 yıllık evliyim, 7 yıldır çocuk sahibi olamıyorum, sebepsiz infertiliteyiz, daha önce birkaç kez aşılama ve tüp denedik, normalde Ankara'da yaşıyorum ancak eşimin işi nedeniyle geçici olarak yurtdışındayız şuanda. Aralıkta gelip tekrar tüp denemek istiyoruz, şu anda dr araştırıyorum, Tolga Ecemiş ile Hulusi Zeyneloğlu arasında karar vermeye çalışıyorum.
yurt dışında olduğum için tüm randevularımı alıp öyle gelmek zorundayım, yani gidip ön görüşme yapacak durumum yok.
acaba aranızda bana yardımcı olabilecek olan varmı acaba?
Hos geldin, ben de yeniyim senin gibi...hangi ülkedesin?
Tez zamanda kucagin dolsun insallah... :KK66:
sormayın kızlar dün akşam mevlüdü vardı.dün öğlende yavrum..kardeşlerimin arkadaşıydı mahallemizin kızı 10 yaşından beri tanırdım kuzumu...kardeşim mezarlıkta başını okşadım abla diyo..hala kan sızıyomuş kefene...kalbi patlamış vefat ettiği akşam yüksek tansiyondan...kocası gömdü tahtalarını koydu mezara sakinleştiricilere rağmen yıkıldı adamcağız..anacığı baygın hala herkes perişan...anlayacağınız ateş düştüğü yeri yaktı hepimiz üzüldük ağlamaktan helak olduk...evladı kuzusu iyimiş durumu bugün babası bebeğe bakmaya gidicekti küvezdeydi çıkma durumu var mı diye..büyük ihtimalle anneannesi bakar bebeğe...anasızlık zor inşallah yavrum anasının yokluğunu aratmazlar kuzuma..gözleri açık ölmüş kızlar kapanmamış...ardında göremediği evladına hasret gitti kuzum...rabbim sabır versin...herşeyin hayırlısı allahtan kızlar...
Allah rahmet eylesin, cok üzüldüm. Benzer bi olayi Ben de yakinlarimda yasamistim. Dogan büyür,koca bi sekilde hayatina devam eder, olan gidene oluyor... Mekani cennet olsun insallah...
Hayirlisi olsun hakkinizda...

Cnm ben pkoluyum cukulata kıstım vRdı beş yıl once ameliyat oldum bırdaha tekrarlamadı sukur ama iki yıl denedık bebegimz olmadı eşımde sorun yoktu dırek tup denedık aşılama flm yaptırmadım
Maşallah maşallah..hamiş sin..sağlıkla kucağına al canım.annesini peşinden koşturan bi yaramazın olsun :)

oncelikle allah kimsenin emeklerini bosa cikarmasin saglikla bebislerini kucaklarina almayi nasip etsin ins. Ben 27 yasimdayim 2013 te korunmayi birakir birakmaz hamile kaldim fakat kimyasal gebelik gerceklesti, sonrasinda 6 ay hamile kalamadim dr.a gittik cikolata kistimin oldugunu ogrendim 4cm. hemen tedaviye basladik 2 kez klomen ovitrelle sonuc negatif sonra rahim filmi sonrasinda 1 kez asilama tabii yine negatif (yasadigim husran moral bozuklugu tahmin edersiniz bunlari yasadigima inanamiyordum). agustosta tup bebege karar verdik bu arada esimde bi problem yok 7eylul regl oldum ve bismillah dedik git gel para harca stres bide ustune sadece 5 yumurtam olustu surekli dua ediyordum toplamaya yakin 4 tane daha yumurtam olustu cok sevindik sonra toplama gunu 8 beklerken 9 yumurta toplandi 6si dollenmis fakat 2 tanesi gelismis 3.gun transfer yapildi suan 9.gunum bekliyorum bayramin 3.gunu betahcg baktircaz cok heyecanliyim cok belirtim yok acikcasi belirti aramiyorum tek endisem cikolata kistim umarim engel olmaz. biraz uzun oldu kusura bakmayin.

Günaydın kızlar.Çok sıkıntılıyım ağlıyorum buraya yazayım dedim. 3. tüp bebek denemede 12. günde hcg 350 çıktı çok sevindik. Hipersitimulasyon geliştiği için hastaneye yattim ama sorun değildi. Bugün 14. günde hcg 430 çıktı. Umudum çok azaldı yok olmak istiyorum

hayırlı cumalar arkadaşlar cümlemizin mübarek kurban bayramı kutlu olsun iyi bayramlar herkese şimdiden kutlamak istedim

Günaydın kızlar.Çok sıkıntılıyım ağlıyorum buraya yazayım dedim. 3. tüp bebek denemede 12. günde hcg 350 çıktı çok sevindik. Hipersitimulasyon geliştiği için hastaneye yattim ama sorun değildi. Bugün 14. günde hcg 430 çıktı. Umudum çok azaldı yok olmak istiyorum
gecmis olsun uzulme sakin bebegin seni birakmicaktir sen uzulursen o da uzulur hersey yolunda gider ins. burda o kadar mucizeler yasandigini okudum ki icini ferah tut ve dua et. rabbim guzel haberler almani nasip etsin

Herkese Merhaba
Foruma yeni üye oldum. İlk yorumu buraya yazıyorum. Dilerim 2014 yılının son 3 ayında pozitif haberler almak nasip olur. Ben 4.5 yıldır anne olmak istıyorum 28 yaşındayım. 2 kere tüp bebek denedim. 1. Bahçeçi de Güven Karlıkaya 2.Alman Hastanesi Melih Aygün Sonuç hep aynı oldu sperm güçsüz. Bu süreçte çok kilo aldım her anımı ve her saniyemi bununla geçirdiğim için 1cm çapında bir kistim oluştu.
Ama üzülmemek elde değil biliyorum bunu sizlere söylemek zor.
Benim kuzenim 31 yaşında menapoza girdi 1 yumurtası zor oluyordu. 2 tüp bebek denemesi ( yeditepe/cem fıçıcı) başarısız oldu. Asla çocugun olmaz dediler bilirsiniz. Ama 3. yü denemeye gideceği zaman gecikti. Allah nasip etti kızlar ve hiç tedavi görmeden hamile kaldı. Hemde ikiz:) Şimdi 10 aylıklar.
Görümceminde 1 tüpü yoktu 3 yumurtası oluyordu 38 yaşında 2 kere tüp bebek denedi (1. altunzade de biyer 2. memorıal güvenç karlıkaya) malesef sonuç negatıftı. 3. görüşmesini Memorıal tüp bebeğin başındakı Semra Kahraman ile yaptı. Ona asla başka yolla anne olamayacagını soylemıştı. Biliyor musunuz ondan bir kaç ay sonra kendiliğinden hamile kaldı. Şİmdi oğlu 1 yaşında.
Yani mucize diye bir şey yok kızlar tüp bebek sadece bir deneme şekli. Kesin ve tek yol değil. Dilerim Allah bize de lutfeder. Bize de bu cennet kokusunu tattırır. Bizim de sınavımız bu demek. Dilerim Hepinize tez vakitte hayırlı sağlıklı bereketlı evlatlar nasip olur.
Hepinize şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum.
Sevgiler.

oncelikle allah kimsenin emeklerini bosa cikarmasin saglikla bebislerini kucaklarina almayi nasip etsin ins. Ben 27 yasimdayim 2013 te korunmayi birakir birakmaz hamile kaldim fakat kimyasal gebelik gerceklesti, sonrasinda 6 ay hamile kalamadim dr.a gittik cikolata kistimin oldugunu ogrendim 4cm. hemen tedaviye basladik 2 kez klomen ovitrelle sonuc negatif sonra rahim filmi sonrasinda 1 kez asilama tabii yine negatif (yasadigim husran moral bozuklugu tahmin edersiniz bunlari yasadigima inanamiyordum). agustosta tup bebege karar verdik bu arada esimde bi problem yok 7eylul regl oldum ve bismillah dedik git gel para harca stres bide ustune sadece 5 yumurtam olustu surekli dua ediyordum toplamaya yakin 4 tane daha yumurtam olustu cok sevindik sonra toplama gunu 8 beklerken 9 yumurta toplandi 6si dollenmis fakat 2 tanesi gelismis 3.gun transfer yapildi suan 9.gunum bekliyorum bayramin 3.gunu betahcg baktircaz cok heyecanliyim cok belirtim yok acikcasi belirti aramiyorum tek endisem cikolata kistim umarim engel olmaz. biraz uzun oldu kusura bakmayin.

Çikolata kisti olumsuz etkiliyor maalesef yumurtalıkları..
Çifte bayram yaşarsınız inşallah ailecek..

Bence sonucu görmeden ağlama derim. Bilki biraz sonra ne olacaksa senin adına hayırlı olan odur. Derin nefes al ve dua et . Eğer İnançlı isen de namaz kıl derim. Çok iyi gelir. İşin allah a kalmış ise senin için en hayırlısını isteyen odur. Rabbim tez vakitte güldürsün yüzünü

Back