2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Merhaba arkadaşlar, İstanbul'da hidrosalpenks ameliyatı olup memnun kalanlar veya bildiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz iyi doktor varsa LÜTFEN yardımcı olur musunuz - doktorun ismini paylaşır mısınız. çok rica ediyorum.
tüp bebek tedavimin transfer aşamasına geldim fakat transfer öncesi tüpümün birinde sıvı olduğunu öğrendim. şuan bir an önce bu tüpümü aldırmak veya bağlatmak söz konusudur. bundan çok sene önce kist nedeniyle 2 kez ameliyat oldum. muhtemelen geçmişte olduğum ameliyatlardan dolayı yapışıklıklar mevcuttur, bunları göz önünde bulundurarak konusunda uzman doktora ihtiyacım var.

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: nasipse ektirmeye az kaldı :KK53:şafak sayıyorum sayiyoruz:KK45:

Tedaviye başlasınlar görcem ben onları..
Hergün birşey takılacak akıllarına sorular sorular sorular o zaman bende nanik yapcamEki Görüntüle 1260179

Ben dün gece iribariyle Ekim 1 dedim ve ektirmeye başladım:KK31:
Anlaşma yaptık bu ay gün aşırı ektircem:-)
oyyy canlarım benimmm :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
hepiniziii çoook özledim :KK19::KK19::KK19::KK19:
eşim çok fena grip oldu izinliydi gelemedim o yüzden
ama valla billa dün siz geldiniz aklıma dedim beklediğimiz ekim geldi çok şükür
inşallah bu ay hepimiz meleklerimizin müjdesini alırız ekim ayı bizim ayımız olur:KK46::nazar:

Yaaaa kızlar bu topiğe nazr mı değdi neden kimseler yok çok gerilemeye başladı topiğimiz:KK12::KK12::KK12: bugün kontrolüm vardı herşey güzel gidiyo dedi doktorum ve 13 ekime transfer günü verdi, inşallah sorunsuz çözülür ve benim olurlar bebişlerim :KK28::KK28::KK28:

Evet topik bayağı sessizleşti,bayram üstü herkes telaşta sanırım.Hayırlı olsun tedavin inşallah bu kez tutar bebişin.

uffffffffffffff içim yandı ya gözlerimden yaşalr geldi....
rabbim bi yavru anasız kaldı..kurban olduğum mevlam ya içim yandı ne yazıcam bilemiyorum o evladı taşıdı kokusunu çekemedi içine....ay kötü oldum ben ..:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

Nasıl üzüldüm anlatamam...
Yazdıklarını okumuştum canım hep merak ediyordum nasıl oldu diye demek vefat etti:KK61::KK61::KK61:
Rabbim evladına güzel yazılar yazsın inşallah..
Valla sabah sabah çok kötü oldum:KK61::KK61::KK61:
sormayın kızlar dün akşam mevlüdü vardı.dün öğlende yavrum..kardeşlerimin arkadaşıydı mahallemizin kızı 10 yaşından beri tanırdım kuzumu...kardeşim mezarlıkta başını okşadım abla diyo..hala kan sızıyomuş kefene...kalbi patlamış vefat ettiği akşam yüksek tansiyondan...kocası gömdü tahtalarını koydu mezara sakinleştiricilere rağmen yıkıldı adamcağız..anacığı baygın hala herkes perişan...anlayacağınız ateş düştüğü yeri yaktı hepimiz üzüldük ağlamaktan helak olduk...evladı kuzusu iyimiş durumu bugün babası bebeğe bakmaya gidicekti küvezdeydi çıkma durumu var mı diye..büyük ihtimalle anneannesi bakar bebeğe...anasızlık zor inşallah yavrum anasının yokluğunu aratmazlar kuzuma..gözleri açık ölmüş kızlar kapanmamış...ardında göremediği evladına hasret gitti kuzum...rabbim sabır versin...herşeyin hayırlısı allahtan kızlar...

Oooooo canim ne guzel tarih alinmisssssss allahim yardimcin olsun suan ezan okunuyorrrr allahim hayirlisi ile bebis nasip et arkadasimaaaaaa :)

Canim hosgeldin buseferki tedavin bebisli olsun insallahhhh :)

Amin canım çok sağol Rabbim isteyen hekesin yüzünü güldürsün benimde

Ne oldu, neden böyle bir şey oldu? Geçmiş sayfaları okudum ama bir türlü bulamadım. Biraz bilgi verir misin?
gebelik zehirlenmesi olmuş kızcağız yüksek tansiyondan bebeği erken aldılar küvezde ama anne öldü..salı akşamı en son kalbi patlamış..damarlarda aynı şekilde..doğum esnasında böbrekler ciğerler iflas etmiş zaten cuma istanbula naklolmuştu haftasına öldü kızcağız...

Ne oldu, neden böyle bir şey oldu? Geçmiş sayfaları okudum ama bir türlü bulamadım. Biraz bilgi verir misin?
gebelik zehirlenmesi olmuş kızcağız yüksek tansiyondan bebeği erken aldılar küvezde ama anne öldü..salı akşamı en son kalbi patlamış..damarlarda aynı şekilde..doğum esnasında böbrekler ciğerler iflas etmiş zaten cuma istanbula naklolmuştu haftasına öldü kızcağız...

Merhaba arkadaşlar, İstanbul'da hidrosalpenks ameliyatı olup memnun kalanlar veya bildiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz iyi doktor varsa LÜTFEN yardımcı olur musunuz - doktorun ismini paylaşır mısınız. çok rica ediyorum.
tüp bebek tedavimin transfer aşamasına geldim fakat transfer öncesi tüpümün birinde sıvı olduğunu öğrendim. şuan bir an önce bu tüpümü aldırmak veya bağlatmak söz konusudur. bundan çok sene önce kist nedeniyle 2 kez ameliyat oldum. muhtemelen geçmişte olduğum ameliyatlardan dolayı yapışıklıklar mevcuttur, bunları göz önünde bulundurarak konusunda uzman doktora ihtiyacım var.

cnm İstanbulda Memorial Şişli Semra Kahraman bu alanda çok iyiler arasında..
kendi hastanende tüp bebek doktorun Ulun beye neden yaptırmıyorsun bu işlemi..

kızlar ben dün test yaptım günüm geçti baya 1 hafta falan rahat test ikinci çizgi var pozitif silik birazcık ama net gözüküyo...kanda baktırcam pazartesi çanakkaleye gidicem acilden inşallah hayırlısı olur..dünden beri korkuyorum yine bide çevremizde olan tatsız hadiseden dolayıda etkilendim..rabbime sığındım...dua edinde kötü bişey olmasın bu 5.gebeliğim olacak olursa..ağutostosun 7 sinde kürtaj oldu..1 eylül adet oldum en son şimdi tık yok..

kızlar ben dün test yaptım günüm geçti baya 1 hafta falan rahat test ikinci çizgi var pozitif silik birazcık ama net gözüküyo...kanda baktırcam pazartesi çanakkaleye gidicem acilden inşallah hayırlısı olur..dünden beri korkuyorum yine bide çevremizde olan tatsız hadiseden dolayıda etkilendim..rabbime sığındım...dua edinde kötü bişey olmasın bu 5.gebeliğim olacak olursa..ağutostosun 7 sinde kürtaj oldu..1 eylül adet oldum en son şimdi tık yok..

inşallah canım güzel haberlerin gelir...

Yaaaa kızlar bu topiğe nazr mı değdi neden kimseler yok çok gerilemeye başladı topiğimiz:KK12::KK12::KK12: bugün kontrolüm vardı herşey güzel gidiyo dedi doktorum ve 13 ekime transfer günü verdi, inşallah sorunsuz çözülür ve benim olurlar bebişlerim :KK28::KK28::KK28:
her şey gönlünden geçen gibi olsun inş

kızlar karnım ağrıyo galiba adet olcam kimyasal sanırım benim ki...

sormayın kızlar dün akşam mevlüdü vardı.dün öğlende yavrum..kardeşlerimin arkadaşıydı mahallemizin kızı 10 yaşından beri tanırdım kuzumu...kardeşim mezarlıkta başını okşadım abla diyo..hala kan sızıyomuş kefene...kalbi patlamış vefat ettiği akşam yüksek tansiyondan...kocası gömdü tahtalarını koydu mezara sakinleştiricilere rağmen yıkıldı adamcağız..anacığı baygın hala herkes perişan...anlayacağınız ateş düştüğü yeri yaktı hepimiz üzüldük ağlamaktan helak olduk...evladı kuzusu iyimiş durumu bugün babası bebeğe bakmaya gidicekti küvezdeydi çıkma durumu var mı diye..büyük ihtimalle anneannesi bakar bebeğe...anasızlık zor inşallah yavrum anasının yokluğunu aratmazlar kuzuma..gözleri açık ölmüş kızlar kapanmamış...ardında göremediği evladına hasret gitti kuzum...rabbim sabır versin...herşeyin hayırlısı allahtan kızlar...

Hay Allahım ya tutamıyorum kendimi:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
Yazdıkların gözümün önüne geldi sanki yaşamış gibi oldum:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
Nasıl bir acıdır bu böyle...
Ne kadar acı çekerek gitti melek oldu :KK61::KK61::KK61::KK61:

Bir kötü bir iyi haber veriyorsun valla duygularım darmadağın şu an..
Ağlarken seni tebrik ediyorum..
Ezan okunuyor şu an Rabbimden sağlıklı bir gebelik diliyorum canım..

Bir kötü bir iyi haber veriyorsun valla duygularım darmadağın şu an..
Ağlarken seni tebrik ediyorum..
Ezan okunuyor şu an Rabbimden sağlıklı bir gebelik diliyorum canım..
inşallah ama sanki adet olcam gibi geliyo akıntım adet öncesi gibi sanki..

Back