Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşşş kalitelidirler ve hepside dölenir canımkızlar yarın opum var..daha önce yazmıştım..amh 0,4 dü.sağ yumurtalıktan hiç büyümedi,soldan 3 tane büyüdü..tabi birde kistim vardı..kistte 7cm olmuş..kistide yarın aspire edeceklermiş..
inşallah yumurtaların içleri dolu dolu olur,döllenirler ve annelerine tutunurlar..dua edin kızlar...
bayram hazırlıkları bitmiş ikramlıklar hazırlanmışİyi akşamlar![]()
Evet canım temizlik sonrasında ikramlık derken bitti çok şükürbayram hazırlıkları bitmiş ikramlıklar hazırlanmış
:):):) ay cok güldüm ekin ektirin ha....Ekim tedavicileri nerde bugün bereketli EKİM ayına girmiş bulunuyoruz
Durmayın kızlar ekin ektirin![]()
Ekim tedavicileri nerde bugün bereketli EKİM ayına girmiş bulunuyoruz
ohhhhhh sıra bayramdaEvet canım temizlik sonrasında ikramlık derken bitti çok şükür![]()
:):):) ay cok güldüm ekin ektirin ha....
ohhhhhh sıra bayramda
evet yaaaa bu aralar sohbet sıfırHepinizi protesto ediyorum 2 saattir bekliyorum gelip gidip bakıyorum kimsecikler yok...
Ekim tedavicileri nerde bugün bereketli EKİM ayına girmiş bulunuyoruz
ektikleriniz ektirdikleriniz 7 veren olsun inşşşşşşşşşşşşnasipse ektirmeye az kaldı
şafak sayıyorum sayiyoruz
![]()
Aminnnn inşallah bitanemektikleriniz ektirdikleriniz 7 veren olsun inşşşşşşşşşşşş
işte tamda böyle olun istiyorumAminnnn inşallah bitanem![]()