2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kızlar ben çok üzgünüm...evladının kokusunu duyamadan yüzünü göremeden öldü melek anne...kendi anne kuzusuydu daha çok üzgünüm akşamdan beri kötüyüm...kurtulamadı kızcağız 1 hafta direndi ama olmadı kızlar...size iyi haberler vermek istedim ama olmadı..allah rahmet eylesin günahlarını affetsin...ailesi cenazeyle dönüyomuş..bu akşam üzeri öldü..25 yaşında melek anne...
Ne oldu, neden böyle bir şey oldu? Geçmiş sayfaları okudum ama bir türlü bulamadım. Biraz bilgi verir misin?

Kızlar benim aklıma bişey takıldı ya :KK17:nar ile ilgili hamilelikte zararı varmı diye baktım çoğu ilk üç ay zararlı demiş bende geçen ikitane soymuştum akşm eşimle yedik ben az fazla yedim diyebilirim maydanoz yemiyorum ama narın zararı olacagı hiç aklıma gelmezdi şuan 9+ 6 yım korktum şimdi ya kafam karıştı :KK64:beni biriniz aydınlatrsa sevinirim inş bi sıkıntı olmz eşim yine almış ama bu okuduklarımdan sonra yiyeceğimi sanmıyorum :KK17::KK17:

Kızlar benim aklıma bişey takıldı ya :KK17:nar ile ilgili hamilelikte zararı varmı diye baktım çoğu ilk üç ay zararlı demiş bende geçen ikitane soymuştum akşm eşimle yedik ben az fazla yedim diyebilirim maydanoz yemiyorum ama narın zararı olacagı hiç aklıma gelmezdi şuan 9+ 6 yım korktum şimdi ya kafam karıştı :KK64:beni biriniz aydınlatrsa sevinirim inş bi sıkıntı olmz eşim yine almış ama bu okuduklarımdan sonra yiyeceğimi sanmıyorum :KK17::KK17:
canım bende azar azar tüketiyorum her şey yiyorum hemşireye sordum yeşilik düşük sebebi mi deye hayır dedi nane limon ıhlamur maydonoz filan bunlar düşük yaparmış diye duydum dedim oda azar azar dozunda abartmadan her şey tükete bilirsin dedi malum nezle oldum öksürute var ilaç kullanamassın doğal şeyler tüketin dedi bilmediğiniz otları filan kullan ma ded

canım bende azar azar tüketiyorum her şey yiyorum hemşireye sordum yeşilik düşük sebebi mi deye hayır dedi nane limon ıhlamur maydonoz filan bunlar düşük yaparmış diye duydum dedim oda azar azar dozunda abartmadan her şey tükete bilirsin dedi malum nezle oldum öksürute var ilaç kullanamassın doğal şeyler tüketin dedi bilmediğiniz otları filan kullan ma ded
Canım bnde yeni okudum ya hiç aklıma bile gelmzdi öyle yazcakları ztn bende bi tek pazar gunu yedim bayağıdır yemiyordum ztn herşeyin aşırısı zararlı tabiki ama nara böyle şeylerin yazılması kafamı karıştırdı bi tek maydanoz yemiyorum hi marul yiyorum limon da yemiyorum ztn ıhlamurda içmedim ama işte insanın aklı karışıyor allha emanet meleklerimz rabbim korusun inş sen nasılsın ben 8 ekimde 11 hafta olucm kontorolum ozamn bi sorayım beslenmeyi diyırum

Canım bnde yeni okudum ya hiç aklıma bile gelmzdi öyle yazcakları ztn bende bi tek pazar gunu yedim bayağıdır yemiyordum ztn herşeyin aşırısı zararlı tabiki ama nara böyle şeylerin yazılması kafamı karıştırdı bi tek maydanoz yemiyorum hi marul yiyorum limon da yemiyorum ztn ıhlamurda içmedim ama işte insanın aklı karışıyor allha emanet meleklerimz rabbim korusun inş sen nasılsın ben 8 ekimde 11 hafta olucm kontorolum ozamn bi sorayım beslenmeyi diyırum
evet aklına takılan ne varsa sor ihmale gelmez sonra biz pişman oluyoruz bende 7 ye girdim dün adet gibi kanama başladı halen geliyor az az yatak istirahatı verdi bebeğe ult baktı iyi durumda dedi rahatladım biraz

evet aklına takılan ne varsa sor ihmale gelmez sonra biz pişman oluyoruz bende 7 ye girdim dün adet gibi kanama başladı halen geliyor az az yatak istirahatı verdi bebeğe ult baktı iyi durumda dedi rahatladım biraz
Allhım korusun canım ya inş geçr bian önce maşallah :nazar::KK46::nazar:size canım yer gök duayla sabır ve dua edecz rabbim buyuk okunan ezanlar hürmetine yar ve yardımcımz olsun inş meleklerimz ona emanet bazen gidip bi göreyim diorum :KK45:merak ediyorum iymi diye ama sabırla duayla randevumu bekleyecem artık hayırlısıyla iyi haberlerimizi paylşmk nasip olsun inş:KK19:

Allahın verdiği var ettiği hiç bir şey hele meyve asla zarar vermez.

Allahın verdiği var ettiği hiç bir şey hele meyve asla zarar vermez.
Doğru diyosun canım :KK52:rabbime çok şükr doktora sordum onlar uydurma herşeyi kararında yerseniz hiç bi zararı olmz dedi içim rahatladı :KK51:o yazanları :KK11:allh görsun ne dim insanın aklını karıştırıyolar onun için randevumda doktoruma sorcam herşeyi hiç değilse aklım karışmaz:KK45:sen napıyosun canım

kızlar yarın opum var..daha önce yazmıştım..amh 0,4 dü.sağ yumurtalıktan hiç büyümedi,soldan 3 tane büyüdü..tabi birde kistim vardı..kistte 7cm olmuş..kistide yarın aspire edeceklermiş..
inşallah yumurtaların içleri dolu dolu olur,döllenirler ve annelerine tutunurlar..dua edin kızlar...

kızlar yarın opum var..daha önce yazmıştım..amh 0,4 dü.sağ yumurtalıktan hiç büyümedi,soldan 3 tane büyüdü..tabi birde kistim vardı..kistte 7cm olmuş..kistide yarın aspire edeceklermiş..
inşallah yumurtaların içleri dolu dolu olur,döllenirler ve annelerine tutunurlar..dua edin kızlar...
bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine muradına kavuşursun inş canımm

Canım dualarim seninle inşallah hepsi kaliteli olup bebis olarak gobuse gelsin :KK36::KK36:

Doğru diyosun canım :KK52:rabbime çok şükr doktora sordum onlar uydurma herşeyi kararında yerseniz hiç bi zararı olmz dedi içim rahatladı :KK51:o yazanları :KK11:allh görsun ne dim insanın aklını karıştırıyolar onun için randevumda doktoruma sorcam herşeyi hiç değilse aklım karışmaz:KK45:sen napıyosun canım
Benimde tedaviye başlamama çok az kaldı. Sanırsam bayramdan sonra ki haftalar adet olacağım. Maalesef bizde mucize yok:KK51:Ama olsun tedaviyle gelsin de hayırlısıyla ona bile razıyım.

Canım ben maydonoz da yedim bitki çayı da içtim ilk 3 ay bitki çayı içmedim ama maydonoz yedim. Benim doktorum böyle şeylere hurafe der... Eğer çok aklına takıldıysa yemezsin bir daha olur biter ;)

Benimde tedaviye başlamama çok az kaldı. Sanırsam bayramdan sonra ki haftalar adet olacağım. Maalesef bizde mucize yok:KK51:Ama olsun tedaviyle gelsin de hayırlısıyla ona bile razıyım.
Ne güzel yeni umut yeni yolculuk canım inş rabbim bu kez mutluluğu nasip etsin inş ben hala tırsıyorum mucizem allaha emanet biliyorum ama yinede insan tedirgin oluyor çünkü her kontorolde o masaya yatışta ve ultrasona bakışta dua ediyorum iyi olsun diye allhım hepimize nasip etsin inş bigün herkes anne olsun

Canım ben maydonoz da yedim bitki çayı da içtim ilk 3 ay bitki çayı içmedim ama maydonoz yedim. Benim doktorum böyle şeylere hurafe der... Eğer çok aklına takıldıysa yemezsin bir daha olur biter :KK66:
sağol canım doktora sordum oda dedi :KK45:onlara bakma sen ye bişey olmz dedi:KK53:işte insan böyle oluyor canım ya allhım hayırlısıyla bi kucagımza almayı nasip etsinde saglıkla sıhatle belki birz olsun tırlatmaktan vazgeçeriz :KK48::KK48:bazen diyorum gidip görsemmi diye:KK45:merk ediyorum iymi nasıl diye ayy çatlak annelr olmasak iyidir :KK70: sen napıyosun bebiş nasıl bakim

3 yumi gayet iyi tatlım..
önemli olan kaliteleri inşallah güzel haberler alırız..

Ayyyy kimsede yok sıkıl egunal sıkıl yani 48f1e44202000n9g.gif

Back