• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Evet kesinlikle katılıyorum buna benn :) Arkadaşım 85 kilo ve tüp bebek yaptıracağı doktoru tedavi için ideal başlayabiliriz demiş. Yani biz çok çok normaliz :)

Bu gidişle kendimize zayıf diyeceğiz görsen 75 demezsin maşallahımız var yanii ALLAHIN izn. Bebişlerimiz olsun

inşallah o günde olur..
o kadar yoruluyorum ki işte..bu istanbulda yaşamda bence bizim yumrtaları olumsuz etkiliyor kızlar..stres,trafik,kalabalık...

Çoook doğru diyorsun cnm ama işte hamile kalabilenlerinde hep dedikleri" stres yapma stres yaparsan çocuğun olmaz " diyorlar öyle insanlarada gıcık oluyorum :KK12:

ben 1.58 boy um .kilomda 63 kiloyum..evlendiğimde 53 kiloydum..bu gittiğimde doktor boyuna göre kilon biraz fazla dedi..dedi ama nasıl veririm bilmiyorum..

güvenç bey biosteron işe yaramaz dedi..kafam ona takıldı..üç aydır kullanıyodum...eşim bırak diyor..ama bugün yinede aldım...faydası olaacak herşeyi denemek istiyorum..

Back