• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Allahım nazarlardan saklasın çooook fazla tatlılar fotoğraflarına baka kaldım:KK57:
Maşallah kuzulara aynısından bende istiyorum banane banane :rolleyes::rolleyes:

Amin canım..
İnşallah bizlerinde paşalarım gibi bal kaymaklarımız olur..
Sen bi de konuşmalarına şahit olsan bilmiş bilmiş yer bitirirsin..

Amin canım..
İnşallah bizlerinde paşalarım gibi bal kaymaklarımız olur..
Sen bi de konuşmalarına şahit olsan bilmiş bilmiş yer bitirirsin..

O zaman duymasam iyi olur içimin yağları erir zaten erkek çocukları çok seviyorum birde o tatlı seslerini duysam kötü olurum:KK42:

O zaman duymasam iyi olur içimin yağları erir zaten erkek çocukları çok seviyorum birde o tatlı seslerini duysam kötü olurum:KK42:

oyyy kıyamam güzel yüzlüm güzel kalplim benim...
Allah sana boy boy paşa nasip etsin inşallah..
Oğlan anası olasın emi...
Ben kız yapcam adınıda Ceren koycam:KK48:

oyyy kıyamam güzel yüzlüm güzel kalplim benim...
Allah sana boy boy paşa nasip etsin inşallah..
Oğlan anası olasın emi...
Ben kız yapcam adınıda Ceren koycam:KK48:

Yaaaa sen kızmı yapacaksın bak buna sevindim bende oğlan yapıcam
Benim oğluma sanin kızını şimdiden aldım gitti gül gibi bakar senin kızın benim oğluma :rolleyes::-)

eveettt bu akşam ki konserimizde Oğuz Yılmaz var Ankara havaları çalıyorlar çok enteresan dün akşam Alişan da Ankara havası söyledi bol bol bunların repertuvarları hep aynı :KK48::KK48:
yarın akşam Emre Aydın gelecemiş ama süpperrrr
sonraki akşam yanılmıyorsam Demet Akalın gelcekmiş..

Yaaaa sen kızmı yapacaksın bak buna sevindim bende oğlan yapıcam
Benim oğluma sanin kızını şimdiden aldım gitti gül gibi bakar senin kızın benim oğluma :rolleyes::-)
zaman çok değişti ahretim şimdi kızlar çalışıyoo erkekler yiyooo napalım senin bal oğluna benim kaymak kızım bakar olmadı ikisinede ben bakarım :KK48::KK48:

eveettt bu akşam ki konserimizde Oğuz Yılmaz var Ankara havaları çalıyorlar çok enteresan dün akşam Alişan da Ankara havası söyledi bol bol bunların repertuvarları hep aynı :KK48::KK48:

Ne konseri yaw :KK57:

Ooohhh bedavadan konser dinliyorsun:KK31::KK31:

Back
X