• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canım cepten girdiğim için sanırım online görünüyorum ben daha yeni geldim ki:KK45:gonderdiklerin süper :KK76::KK76::KK76:
156542_514742561915287_1306772306_n.jpg
bu sana

Yeter cnm su resimlerine bayildim hepside cok tatlilar cepten giriyorum bende hep onliyn gorunuyo sanirim

Yeter cnm su resimlerine bayildim hepside cok tatlilar cepten giriyorum bende hep onliyn gorunuyo sanirim
HIMMM evet cepten girenlerle ilgili böyle bir sıkıntı var demişti bayan editörümüzzz

taze embriyoydu kuzum.. Kısmet değilmiş napalım.. İnşallah bir dahakine diyorum artık..

çoook teşekkürler kızlar:KK68::KK68:

Dün kötüydüm haliyle, o hırsla annemin bütün evini temizledim:KK45: sonra duş alıp vurdum kafayı yattım.. ama akşama tamam banu bu kadar bunalım yeter dedim giyindim kocişimi aldım kız arkadaşlarımla buluştum, gülüştük konuştuk derken bugüne daha iyiyim.. Ağlamakla sızlamakla bebek olmuyor çünkü.. Varsa kısmetimizde olacaktır değilse hayatı durdurmanın anlamı yok bunun için.. Kocama da yazık hem, adam yıllık izinde bütün bi ayı ağlayarak mı geçirelim yani :KK66: Yani gördüğünüz gibi iyiyim, o burukluk haliyle hep yüreciğimin köşesinde ama o kadarı da normal..
Hastaneye bilgi verdim, tamam siz geri dönünce yeni sürece başlayalım dediler.. Zaten doktorum bu sefer de olmazsa dhea takviyesine başlayalım yine bu sefer en az 3-4 ay kullanırsın sonra deneriz demişti. ona başlarım işte ufaktan..

Hepinizi çooook seviyorum, iyi ki varsınız:KK36::KK65::KK36:

yok kuzum olmadı bu sefer de inşallah diğerine.. O zamana sen deneyimli hamiş olarak bize yol yordam gösterirsin inşallah:KK51:

banucum ben de bazen senin gibi yapıyorum zaten kendimizi yıprata yıprtaa bir hal olduk. Bu dhea takviyesi demiş ya.ben doktor demeden kendim alıp içmeyi düşünüyorum.Yapsammı ki acaba benim daha adetim bitmediği için doktorla görüşmedim.Salı günü görüşeceğim belki bana da böyle bişey önerebilir.Çünkü en son konuştuğumda bana iğne falan uğraşmayacağız başka tedavi uygulaacağız sana dedi.

Kadının evinde cam kırılmıştı. Camcıyı aradı ve sipariş verdi.
Yarım saat sonra zil çaldı. Kadın megafondan seslendi:
- Kim o?
- Camcı bea..
Kadın kapıyı açtı ve camın takılacağı yeri gösterdi. Beş dakika sonra yine zil çaldı.
- Kim o?
- Camcı bea..
- Yanlışlık var. Az önce bir camcı gelmişti.
- Düştük bea... :-))

Canım benim sen hak etmistim inşallah inşallah sonu gelir :) benim degerim kötü hic umudum yok :KK43: :KK43: degerim cok cok düşük

Canım benim sağol darısı sana be burdaki herkese olsun inş son deneme kimyasal olmuştu biliyosun ama buda rabbimn bir mucizesi işte inş pıt pıtı görmek nasip olur pek sevinemiyorum saglıklı bi şeklde kalbinin atığını görmeden seninde testin umutlu çıkmış bence inş yükselirde allhın izniyle mutluluğun daim olur özel mjlar gelmiyor sanırım ya bna bi bakim canım :KK15:
Ca[/QUOTE]
Canm karamsar olma lütfen bak ben hiç ummuyordumki ama rabbim ol derse oluyor inş bu olmsa bile belki kendiğilinden gelck meleğin allhın buyuk duam hepimzle olcaksa bilki zamnı var demi :KK51:

Kadının evinde cam kırılmıştı. Camcıyı aradı ve sipariş verdi.
Yarım saat sonra zil çaldı. Kadın megafondan seslendi:
- Kim o?
- Camcı bea..
Kadın kapıyı açtı ve camın takılacağı yeri gösterdi. Beş dakika sonra yine zil çaldı.
- Kim o?
- Camcı bea..
- Yanlışlık var. Az önce bir camcı gelmişti.
- Düştük bea... :-))
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Canm karamsar olma lütfen bak ben hiç ummuyordumki ama rabbim ol derse oluyor inş bu olmsa bile belki kendiğilinden gelck meleğin allhın buyuk duam hepimzle olcaksa bilki zamnı var demi :KK51:[/QUOTE]

canım ya ne güzel en son mutlu haberi sen vermişsin canım,senin hikayen nasıldı.ne zamandır belkiyordun kaç defa tedavi oldun,sorunlar neydi canm. Bugün annem anlatıyor.biri varmış tanıdığı ben küçükken hatırlamıyorum da...çocuk istemişler olmamış 20 yıl geçmiş üzerinden.20 yıl sonra evlatlık almışlar.ve 2 yıl sonra bebeği olmuş.onun sevabına heralde..Canı veren Allah.Bir bakıyorsun oluyor anlamadan işte. Gerçi anneme dedim.20 yıl sonra ben menopozu da geçmiş olurum diye :))))))

banucum ben de bazen senin gibi yapıyorum zaten kendimizi yıprata yıprtaa bir hal olduk. Bu dhea takviyesi demiş ya.ben doktor demeden kendim alıp içmeyi düşünüyorum.Yapsammı ki acaba benim daha adetim bitmediği için doktorla görüşmedim.Salı günü görüşeceğim belki bana da böyle bişey önerebilir.Çünkü en son konuştuğumda bana iğne falan uğraşmayacağız başka tedavi uygulaacağız sana dedi.
benim doktorum önerdi dhea yı ama sen yine kendin alma, uygulayacağı tedavide farklı bir ilaç verir onla birleşiminde etkisi zararlı falan olur, bir danış öyle al derim. neticede dhea bir hormon, finlandiyada reçetesiz asla satmıyorlar.

Kendini de hiç yıpratma kuzum, nasip kısmet, elimizden geleni yapıyoruz gerisi ne kadar istesek de bizim kontrolümüzde değil. Hayırlısı olsun hakkımızda diyorum ben ;)

Kızlar, ben bişiy sorucam, iki şey aslında :)

Birincisi dhea kullananlar, nereden alıyorsunuz? eczanelere sordum biostrol var sadece 60 tablet 123 tl dediler bana pahalı geldi, finlandiyada bile daha ucuz bu meret. İnternetten baktım natrol ve puritans diye iki marka daha var ama emin olamadım, kullanan var mı ve internetten aldıysanız hangi siteden aldınız?

İkinci sorum da geliyoooor :))) Bu kimyasal gebelik sonrası adet ne zaman başlar? dün öğlen kestim ilacı sonucu alınca henüz gelen giden yok, çok mu uzun sürüyor başlaması? Başlasa da rahatlasam artık :(

Canm karamsar olma lütfen bak ben hiç ummuyordumki ama rabbim ol derse oluyor inş bu olmsa bile belki kendiğilinden gelck meleğin allhın buyuk duam hepimzle olcaksa bilki zamnı var demi :KK51:

canım ya ne güzel en son mutlu haberi sen vermişsin canım,senin hikayen nasıldı.ne zamandır belkiyordun kaç defa tedavi oldun,sorunlar neydi canm. Bugün annem anlatıyor.biri varmış tanıdığı ben küçükken hatırlamıyorum da...çocuk istemişler olmamış 20 yıl geçmiş üzerinden.20 yıl sonra evlatlık almışlar.ve 2 yıl sonra bebeği olmuş.onun sevabına heralde..Canı veren Allah.Bir bakıyorsun oluyor anlamadan işte. Gerçi anneme dedim.20 yıl sonra ben menopozu da geçmiş olurum diye :))))))[/QUOTE]
Sağol canm allhım isteyen dileyen herkse nasip etsin ben 2010 da başaldım 8 senlk evliym 3 aşılama ikincide düşük oldu 3 te tüp denedik ilk kimyasal ikinci boş gebelik üçüncüde kimyasal oldu geçtiğimz temmuz da iki donmşla denedik kimyasal oldu umut yok dedim ve umursamadım ağustosta adet olmayınca ablamın ısrarıyla idrar da vede kanda gördük kesede göründü ve bu çarşmba eşimn doğum gününde kalp atımı için gidecem inş bu sefr tamamına ermek nasip olur

bir temzlik gününün daha sonuna geldik yarın mutfaga el atıp orayı da temizleyerek temzlk macerasının sonuna gelcez sükür:KK76::KK76::KK76:
iyi aksamlar kızlar ayy pcden yazmak ne kolaymıs ya telden yazmak baya zor oluyomus ama işte naparsın bende pcde oturmayı sevmiyom tele katlancaz artık:KK48::KK48:

Kızlar, ben bişiy sorucam, iki şey aslında :)

Birincisi dhea kullananlar, nereden alıyorsunuz? eczanelere sordum biostrol var sadece 60 tablet 123 tl dediler bana pahalı geldi, finlandiyada bile daha ucuz bu meret. İnternetten baktım natrol ve puritans diye iki marka daha var ama emin olamadım, kullanan var mı ve internetten aldıysanız hangi siteden aldınız?

İkinci sorum da geliyoooor :))) Bu kimyasal gebelik sonrası adet ne zaman başlar? dün öğlen kestim ilacı sonucu alınca henüz gelen giden yok, çok mu uzun sürüyor başlaması? Başlasa da rahatlasam artık :KK43:

canım ben biestron kullandım diğerlerini bilmiyorum :) biestrondan çok memnun kaldım daha kaliteli oldu yumilerim :) inşallah sende faydasını görürsün :)
diğer soruna gelince bir fikrim yok ama gecikmez herhalde :)

Back
X