Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi akşamlar efenim![]()
bir temzlik gününün daha sonuna geldik yarın mutfaga el atıp orayı da temizleyerek temzlk macerasının sonuna gelcez sükür
iyi aksamlar kızlar ayy pcden yazmak ne kolaymıs ya telden yazmak baya zor oluyomus ama işte naparsın bende pcde oturmayı sevmiyom tele katlancaz artık![]()
oyyyy küstürdüler mi seniiiigelirler tatlımmm geçmişi okuyolardır yada belkide telefonda açık kalmıştır sayfa ondan online görünüolardır..blgk yoğun bi gün geçirmiş belkideee çoktannnnnn uyumuş bile olabilir..phala yok yaaa epeydir o nerelerde acep amaya da yok..ensu yu da meraklardayım gelse artık haber alsak ne durumda..kaç gün kaldıki acep pozitifi görmeye
![]()
slm kızlarrrrrrrrrrr![]()
Ben burdayimda bu gece burasi pek sessizKızlarrrr nirdesiniz bakimmm![]()
İyi akşamlar efenim nasılsınız iyisinizidir inşallah![]()
Sizede Iyi aksamlar efenim![]()
Ben burdayimda bu gece burasi pek sessiz![]()
nasıl olalım efenim..
paşalarım yoldalar Antalyadan gecenin bi yarısı anca gelirler bende onlar gelene kadar sizinle takılıyorum...
Kuzum bende artik tedaviye baslamak istiyorumelim kolum bagli oturmaktan sikildim artikin
![]()
çok datlular dimiiiiSenin paşarının yanaklarını yerim yerrrrrrr![]()
Ama onlarin gelmesi demek bizim sana tekrar hasret kalacagimiz demeknasıl olalım efenim..
paşalarım yoldalar Antalyadan gecenin bi yarısı anca gelirler bende onlar gelene kadar sizinle takılıyorum...
çok datlular dimiiii![]()
Canim esim suan tedavi goruyortedavi sureci belirliycek zamanimizi
![]()
Ama onlarin gelmesi demek bizim sana tekrar hasret kalacagimiz demek![]()