Ich liebe dich meine kleine maus![]()
ben yabancı dili de Türkçeleştirip kullanıyorum bi kere bana ih li bedih lerinle gel yavrum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ich liebe dich meine kleine maus![]()
Ben geldimHahaha kız yok bilmiyorım ordan bakınca biliyormuşum gibimi duruyor
Kendine çooooook iyi bak cnm en kısa zamanda görüşmek üzere![]()
Senin o pasalarani yerimben yabancı dili de Türkçeleştirip kullanıyorum bi kere bana ih li bedih lerinle gel yavrum![]()
ben yabancı dili de Türkçeleştirip kullanıyorum bi kere bana ih li bedih lerinle gel yavrum![]()
günaydın arkadaşlar, mutlu hafta sonu geçirmeniz dileğimle
Ben geldimsünnet dugunune gittim kurtları döktüm geldim
kocamin tepkisi çok oynadım
sünnet çocuğu tüp bebek 13 yıl sonra olmuş ay benimde canım sünnet annesi olmak istedi
Rabbim bizlere de göstersin
evledigim zaman olsaydı 6 yaşında olurdu nasip buymus
güzellik sen ne yaptın
![]()
Gunaydin cnm nasilsinBuarada herkeze günaydın![]()
Gunaydin cnm nasilsin
Persembe transferin 10.gunuydu.test yaptirdim.37.60 degerim.sukur hamileyim.ama deger dusuk geldi bana.uzuldum bi ilk gorunce.doktorum 10.gun icin normal diyo.12.gun bi daha kan ver dedi.bugun bi daha yaptircam.cok heyecanliyim.insallah bi 2 ye katlasa su deger.hic heyecan bekleyis bitmiyo yaaaa
buna sukur.hayirlisi bakalim
Valla canim doktorum bugun yaptirmami istemisti aslinda.bende aradim hafta ici.sali gunu aksam pembe bi akinti geldi.korktum bisey olmaz dedi cuma yaptir dedi testi.bende sabahtan kan verip is yerinde ogrenmek istemedim.persembe aksam is cikisi acillden yaptirdim.7 ydi saat kani verdigimde.simdi yune aksam yaptircam bugun.1-2 saat farketmez dedi doktor 5 gibi vereyim diyorum.Canımmmmm çok sevindim lütfen üzülme inan sonucun çok iyi benim burdan konuştuğum arkadaşım 9.gün test yapmıştı 30 küsür çıkmıştı ilk başta çok korktu kimyasal diye maşallahhh bebişini dünyaya gelmesine 1 ayı kaldı
Tebrikler kuzummm sorunsuz bi hamileliğin olur inşallahhhhh
Saat kaçta kan vermeye gideceksin dularımız seninle cnm benim![]()
Valla canim doktorum bugun yaptirmami istemisti aslinda.bende aradim hafta ici.sali gunu aksam pembe bi akinti geldi.korktum bisey olmaz dedi cuma yaptir dedi testi.bende sabahtan kan verip is yerinde ogrenmek istemedim.persembe aksam is cikisi acillden yaptirdim.7 ydi saat kani verdigimde.simdi yune aksam yaptircam bugun.1-2 saat farketmez dedi doktor 5 gibi vereyim diyorum.
saol canim benim.darisi sana ve tum arkadaslarima olsun insllah.Oyyyy nasıl dayanacaksın kuzumm daha akşama çok var
Neyse napalım sağlık olsun beklerizgözüm hep burda olacak senden güzel haberler alıcaz allahın izniyle
![]()
Canım merhaba..kaç gundur gelemedim ya yoğunluktan.benım tedavım eylül yada ekım de canımcım hakkımzda hayırlısı ınsallah
saol canim benim.darisi sana ve tum arkadaslarima olsun insllah.
valla beklemekten halim kalmadi.uykularim kacti.ama ne yapayim.hayirlisi bi aksam olsun insallah.
ama icim rahat.huzurluyum.insllah hrrsey guzel olcak bu kez.
Ayy canim saol bitanem.Ohhhh için rahatsa sorun yok bak göreceksin kan sonucun süper ötesi çıkacak cupcakelove dedi dersin![]()
Arkadaşlar yerleşme kanaması transferden ne kadar sonra oluyor birde tutmadiginda adet kanaması ne zaman oluyor
Anladim canim Daha once de olabiliyor mu peki ve herkez de oluyor mu yoksa kişiye göre değişebiliyor muCanım benim 9.gün yerleşme kanaması olmuştu