• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Hahaha kız yok bilmiyorım ordan bakınca biliyormuşum gibimi duruyor:KK48:
Kendine çooooook iyi bak cnm en kısa zamanda görüşmek üzere :KK3::KK15:
Ben geldim:KK74:sünnet dugunune gittim kurtları döktüm geldim:KK71::KK71::KK67:kocamin tepkisi çok oynadım :confused:sünnet çocuğu tüp bebek 13 yıl sonra olmuş ay benimde canım sünnet annesi olmak istedi:KK14:Rabbim bizlere de göstersin:KK51:evledigim zaman olsaydı 6 yaşında olurdu nasip buymus :KK14:güzellik sen ne yaptın:KK19::KK37:

Ben geldim:KK74:sünnet dugunune gittim kurtları döktüm geldim:KK71::KK71::KK67:kocamin tepkisi çok oynadım :confused:sünnet çocuğu tüp bebek 13 yıl sonra olmuş ay benimde canım sünnet annesi olmak istedi:KK14:Rabbim bizlere de göstersin:KK51:evledigim zaman olsaydı 6 yaşında olurdu nasip buymus :KK14:güzellik sen ne yaptın:KK19::KK37:

Kuzummm çok geziyorsun sen yaaaa :KK12:
Bende napim doğal yollardan anne olmaya çalışıyorum:oops::KK48:
Kız bizde oluruz inşallahhh sünnet annesi Ama ben kıyamam ki oğluma canı acır :cry: Gerçi ben bebekken sünnet yaptırırım büyüyüncede sünnet düğünü yaparım misss:-)
Sanırım Kafayı yedim ben şimdiden doğmamış çocuğun hayalini kuruyorum :confused:

Buarada herkeze günaydın :KK3::KK3:
Gunaydin cnm nasilsin
Persembe transferin 10.gunuydu.test yaptirdim.37.60 degerim.sukur hamileyim.ama deger dusuk geldi bana.uzuldum bi ilk gorunce.doktorum 10.gun icin normal diyo.12.gun bi daha kan ver dedi.bugun bi daha yaptircam.cok heyecanliyim.insallah bi 2 ye katlasa su deger.hic heyecan bekleyis bitmiyo yaaaa
buna sukur.hayirlisi bakalim

Gunaydin cnm nasilsin
Persembe transferin 10.gunuydu.test yaptirdim.37.60 degerim.sukur hamileyim.ama deger dusuk geldi bana.uzuldum bi ilk gorunce.doktorum 10.gun icin normal diyo.12.gun bi daha kan ver dedi.bugun bi daha yaptircam.cok heyecanliyim.insallah bi 2 ye katlasa su deger.hic heyecan bekleyis bitmiyo yaaaa
buna sukur.hayirlisi bakalim

Canımmmmm çok sevindim lütfen üzülme inan sonucun çok iyi benim burdan konuştuğum arkadaşım 9.gün test yapmıştı 30 küsür çıkmıştı ilk başta çok korktu kimyasal diye maşallahhh bebişini dünyaya gelmesine 1 ayı kaldı:rolleyes:
Tebrikler kuzummm sorunsuz bi hamileliğin olur inşallahhhhh:rolleyes::rolleyes:
Saat kaçta kan vermeye gideceksin dularımız seninle cnm benim:KK36:

Canımmmmm çok sevindim lütfen üzülme inan sonucun çok iyi benim burdan konuştuğum arkadaşım 9.gün test yapmıştı 30 küsür çıkmıştı ilk başta çok korktu kimyasal diye maşallahhh bebişini dünyaya gelmesine 1 ayı kaldı:rolleyes:
Tebrikler kuzummm sorunsuz bi hamileliğin olur inşallahhhhh:rolleyes::rolleyes:
Saat kaçta kan vermeye gideceksin dularımız seninle cnm benim:KK36:
Valla canim doktorum bugun yaptirmami istemisti aslinda.bende aradim hafta ici.sali gunu aksam pembe bi akinti geldi.korktum bisey olmaz dedi cuma yaptir dedi testi.bende sabahtan kan verip is yerinde ogrenmek istemedim.persembe aksam is cikisi acillden yaptirdim.7 ydi saat kani verdigimde.simdi yune aksam yaptircam bugun.1-2 saat farketmez dedi doktor 5 gibi vereyim diyorum.

Valla canim doktorum bugun yaptirmami istemisti aslinda.bende aradim hafta ici.sali gunu aksam pembe bi akinti geldi.korktum bisey olmaz dedi cuma yaptir dedi testi.bende sabahtan kan verip is yerinde ogrenmek istemedim.persembe aksam is cikisi acillden yaptirdim.7 ydi saat kani verdigimde.simdi yune aksam yaptircam bugun.1-2 saat farketmez dedi doktor 5 gibi vereyim diyorum.

Oyyyy nasıl dayanacaksın kuzumm daha akşama çok var :rolleyes:
Neyse napalım sağlık olsun bekleriz :KK22:gözüm hep burda olacak senden güzel haberler alıcaz allahın izniyle:KK36:

Oyyyy nasıl dayanacaksın kuzumm daha akşama çok var :rolleyes:
Neyse napalım sağlık olsun bekleriz :KK22:gözüm hep burda olacak senden güzel haberler alıcaz allahın izniyle:KK36:
saol canim benim.darisi sana ve tum arkadaslarima olsun insllah.
valla beklemekten halim kalmadi.uykularim kacti.ama ne yapayim.hayirlisi bi aksam olsun insallah.
ama icim rahat.huzurluyum.insllah hrrsey guzel olcak bu kez.

saol canim benim.darisi sana ve tum arkadaslarima olsun insllah.
valla beklemekten halim kalmadi.uykularim kacti.ama ne yapayim.hayirlisi bi aksam olsun insallah.
ama icim rahat.huzurluyum.insllah hrrsey guzel olcak bu kez.

Ohhhh için rahatsa sorun yok bak göreceksin kan sonucun süper ötesi çıkacak cupcakelove dedi dersin:KK48:

Back
X