- 3 Ekim 2013
- 8.390
- 880
- 248
- 34
teşekkür ederim canımYaa Ceyda mı yanlış anladım o zaman tatlım :) teşekkür ederim seninde adın çok güzelmiş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canımYaa Ceyda mı yanlış anladım o zaman tatlım :) teşekkür ederim seninde adın çok güzelmiş![]()
Insallah cnm ilkinde de cikmisti a kimyasal gebelik oldu
Senide okudum cok gecmis olsun seninki tazemk dondurulmusydu acaba
Yilma pes etme olurmuuu
insallahh arkadasim cok tesekkur ediorum
testin gayet belirgin canım önceki kimyasal oldu diye bu da olur endişesi yaşaman doğal ama ikinci çizgi çok belirgin daha test gününe var üstelik..
İnşallah canım..Hepimizin aldığı son negatifler son olumsuz sonuçlar olsun..
Bitanem nedesem boş biliyorum ama seni çok iyi anlıyorum son tedavimde benimde kimyasal oldu nasip buymus
canım hayırlısı böyleymiş demekten başka bişey gelmiyor ellimden
inan ki üzüldüm napalım sen iyi olda Rabbim inşallah bir dahaki tedavine gerek kalmadan mucizeni sana nasip eder
Offff cnm ya yrni okudum ve cok üzüldüm ne yapacagiz bilmiyorum bazrn cocik dusuncesini kafamdan atayim diyorum. Gittikce bizleri yipratiyor. Belki o zaman kendiliginden tutar(
Canım kısmet değilmiş Allah bir dahakine yüzünü güldürsün inşallah![]()
Amin cnım cümlemize inş sen naptın test yaptınmı tekrar inş seninde bebşin sana sıkıca tutunur![]()
hayırlı uğurlu olsun kuzum, inşallah da son tedavin olur bebişin sıkı sıkı tutunur sanaAmin canım inş iyi dimi ilk tedavim o yüzden hiç fikrim yok![]()
Amin canım inş :)hayırlı uğurlu olsun kuzum, inşallah da son tedavin olur bebişin sıkı sıkı tutunur sana![]()
Ins tutunurlar canım hayırlısı olsuncanım en kalitelisi 5AA. Yani seninkinin kalitesi de gayet iyi. İnşallah olumlu sonuçlanır herşey gönlünce olur canım. Ayrıca kaliteye çok takılma 3.gün 2.kalite embriyolar tutunuyor düşün yani. Rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiçbir şey yok![]()
Hayırlısı olsun inş canım rabbim tez zamnda yollasın meleğini amin canım allhım izniyle pıt pıt görmk nasip olsun bu sefer inştaze embriyoydu kuzum.. Kısmet değilmiş napalım.. İnşallah bir dahakine diyorum artık..
çoook teşekkürler kızlar
Dün kötüydüm haliyle, o hırsla annemin bütün evini temizledimsonra duş alıp vurdum kafayı yattım.. ama akşama tamam banu bu kadar bunalım yeter dedim giyindim kocişimi aldım kız arkadaşlarımla buluştum, gülüştük konuştuk derken bugüne daha iyiyim.. Ağlamakla sızlamakla bebek olmuyor çünkü.. Varsa kısmetimizde olacaktır değilse hayatı durdurmanın anlamı yok bunun için.. Kocama da yazık hem, adam yıllık izinde bütün bi ayı ağlayarak mı geçirelim yani
Yani gördüğünüz gibi iyiyim, o burukluk haliyle hep yüreciğimin köşesinde ama o kadarı da normal..
Hastaneye bilgi verdim, tamam siz geri dönünce yeni sürece başlayalım dediler.. Zaten doktorum bu sefer de olmazsa dhea takviyesine başlayalım yine bu sefer en az 3-4 ay kullanırsın sonra deneriz demişti. ona başlarım işte ufaktan..
Hepinizi çooook seviyorum, iyi ki varsınız
yok kuzum olmadı bu sefer de inşallah diğerine.. O zamana sen deneyimli hamiş olarak bize yol yordam gösterirsin inşallah![]()
Canım benim sağol darısı sana be burdaki herkese olsun inş son deneme kimyasal olmuştu biliyosun ama buda rabbimn bir mucizesi işte inş pıt pıtı görmek nasip olur pek sevinemiyorum saglıklı bi şeklde kalbinin atığını görmeden seninde testin umutlu çıkmış bence inş yükselirde allhın izniyle mutluluğun daim olur özel mjlar gelmiyor sanırım ya bna bi bakim canım
Canım cepten girdiğim için sanırım online görünüyorum ben daha yeni geldim ki
- yeteeeeer
- aycicegi10
- nslhn80
- yokhe
- melindam3535
- blgk
- perceneige
- berceste_
- nuryav kızlar yukarıya sohbete gelin