Günaydın herkse bu mubarek cumanın hürmetine ettiğimz dualr kabul olsun inş bugun çok güzel bi ruya gördüm inş çarşmba günü güzel haberler almk nasip olur inş
günaydınnnn nasılsın canımhayırlı cumalar...
bu kez oldu ALlahın izniyle çarşamba kalp atışını duydum kızlaarrrr diye geleceksin..
ay evet arkadaşım inşallah devamı gelircanımcım bariz çizgi var ve iyice koyulaşmış maşallah..
güzel habere doğru adım adım ilerliyoruz.
Masallah Cnmbuda bu gün yaptığım test sabaha karşı 4,30 gibi yaptımEki Görüntüle 1234829
GûnaydinnnnnnGünaydın kızlaaaarrrrr...
amin inşallah , transfer gününü saymazsak 6 . günümMasallah Cnm
Rabbim hayirli ugurlu eglesin insallah kacinci gunun bugun ?
günaydın ablagünaydınlar canlar
Oooo masallahh senin bebiste erken gostermis annecine kendiniamin inşallah , transfer gününü saymazsak 6 . günüm
inşallah kimyasal değildir böyle düşünüp stres yapmaSoruyu yazmamisim
E egunal ve dier arkadaslarim simdi ben yine bu toicte mart ayindaki tedavimin 10.gun paylasitigm testi buldum ve simdiki 10.gunle kasilastidim
Arada daglar kadar fark var bu seferki kimyasal eiildir dimi
Birde ben dunden beri cok asiri gribim hapsuruk ôksuruk ilacta alamiorum
Bu mart ayindaki 10.gûnumEki Görüntüle 1234851
Buda bu tedavimdeki 10.gunum yani dûn
Eki Görüntüle 1234852
inşallah devamı gelir....kötü şeyler düşünme hiç bir şey olmuyacak inşallah...allh bu sefer nasip edecekOooo masallahh senin bebiste erken gostermis annecine kendini
Biliosun gunden gune koyulasmasi onemli bende 6.gunu basladim bole cikti gunden gune koyulasti cok sukur ama yinede icimde korku var bu korkular hic bitmiycek sanirim
Insallah Cnm arada faRk var dimi testlerin bu rahat gozle goruluoinşallah kimyasal değildir böyle düşünüp stres yapma
BEBEM test günü ne zamandı seninnninşallah devamı gelir....kötü şeyler düşünme hiç bir şey olmuyacak inşallah...allh bu sefer nasip edecek
Aminnnnn allah razi oLSun guzel kalbinee tatli dilinePeygamber kokan gül çocuklar gönder Allah'ım,
Dünyamız, cennet olsun...
HAYIRLI CUMALAR....
ALLAHIM GÖNLÜMDE OLANI HAKKIMDA HAYIRLI EYLE HAKKIMDA HAYIRLI OLANLARIDA GÖNLÜME RAZI EYLE AMİNNN....
Her geceye bir sabah veren elbette her sabaha bir umut verir.
Her dile dua etme kabiliyetini veren elbette o duayı kabul etme iradesini gösterir.
Rabbim bu güzel günde de dilimizi duasız dualarımızı cevapsız bırakmasın...
AMİN.....
testim in tarihi 12 eylül transferi saymazsam 6.günüm bu günBEBEM test günü ne zamandı seninnn
InSallahh rabbimmm su guzel gunler hûrmetine hicbirimizi evlat haSretiyle sinamasin (aminnnn)inşallah devamı gelir....kötü şeyler düşünme hiç bir şey olmuyacak inşallah...allh bu sefer nasip edecek
bu kadar oldu ya arkadaşım 4 gün nedir ki gelir geçer inşallah değerlerimiz yüksek çıkar sorunsuz bir gebelik yaşarızInsallah Cnm arada faRk var dimi testlerin bu rahat gozle goruluo
Inan sende bende dieri de icimizden bu kusku gitmiycek sanirim
Bnm teStime daha 4 gun var
Dort koca gun asir gelio inan ama napiyim doktorun berdigi recete kagidinin disina cikamiorum
Test tarihini degistirim kalemle dedimama testin yazildigi tarih belli birde oraya 15.gun sonra yazmislar
Yani herhalukarda oynadigim belli olur die ellemedim
Sabirla bekliorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?