2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Günaydın herkse bu mubarek cumanın hürmetine ettiğimz dualr kabul olsun inş bugun çok güzel bi ruya gördüm inş çarşmba günü güzel haberler almk nasip olur inş

hayırlı cumalar...
bu kez oldu ALlahın izniyle çarşamba kalp atışını duydum kızlaarrrr diye geleceksin..

Soruyu yazmamisim
E egunal ve dier arkadaslarim simdi ben yine bu toicte mart ayindaki tedavimin 10.gun paylasitigm testi buldum ve simdiki 10.gunle kasilastidim
Arada daglar kadar fark var bu seferki kimyasal eiildir dimi
Birde ben dunden beri cok asiri gribim hapsuruk ôksuruk ilacta alamiorum

Bu mart ayindaki 10.gûnum

Buda bu tedavimdeki 10.gunum yani dûn

amin inşallah , transfer gününü saymazsak 6 . günüm
Oooo masallahh senin bebiste erken gostermis annecine kendini
Biliosun gunden gune koyulasmasi onemli bende 6.gunu basladim bole cikti gunden gune koyulasti cok sukur ama yinede icimde korku var bu korkular hic bitmiycek sanirim

inşallah kimyasal değildir böyle düşünüp stres yapma

Resim boyutlari cok bûyûk yahuu ben bile bakarken isgence cektim

Oooo masallahh senin bebiste erken gostermis annecine kendini
Biliosun gunden gune koyulasmasi onemli bende 6.gunu basladim bole cikti gunden gune koyulasti cok sukur ama yinede icimde korku var bu korkular hic bitmiycek sanirim
inşallah devamı gelir....kötü şeyler düşünme hiç bir şey olmuyacak inşallah...allh bu sefer nasip edecek

Peygamber kokan gül çocuklar gönder Allah'ım,
Dünyamız, cennet olsun...
HAYIRLI CUMALAR....
ALLAHIM GÖNLÜMDE OLANI HAKKIMDA HAYIRLI EYLE HAKKIMDA HAYIRLI OLANLARIDA GÖNLÜME RAZI EYLE AMİNNN....
Her geceye bir sabah veren elbette her sabaha bir umut verir.
Her dile dua etme kabiliyetini veren elbette o duayı kabul etme iradesini gösterir.
Rabbim bu güzel günde de dilimizi duasız dualarımızı cevapsız bırakmasın...
AMİN.....

inşallah kimyasal değildir böyle düşünüp stres yapma
Insallah Cnm arada faRk var dimi testlerin bu rahat gozle goruluo
Inan sende bende dieri de icimizden bu kusku gitmiycek sanirim
Bnm teStime daha 4 gun var
Dort koca gun asir gelio inan ama napiyim doktorun berdigi recete kagidinin disina cikamiorum
Test tarihini degistirim kalemle dedim ama testin yazildigi tarih belli birde oraya 15.gun sonra yazmislar
Yani herhalukarda oynadigim belli olur die ellemedim
Sabirla bekliorum

Aminnnnn allah razi oLSun guzel kalbinee tatli diline
Seninde culan mubarek olSun yeter ablamm

bu kadar oldu ya arkadaşım 4 gün nedir ki gelir geçer inşallah değerlerimiz yüksek çıkar sorunsuz bir gebelik yaşarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…