2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Yapışıklık yok sadece hidrosalpenks. Bu operasyonu 20 yaşımdan beri gittiğim doktorum yapacak. Acıbadem Bakırköy de Melih Gündüz. Sonrasında tüp bebek onun da tavsiyesiyle Fulya Bahçeci de Güvenç Bey.

Fulyayı bende tavsiye ederim cnm
Ben bahceci umut tüp bebek merkezine gidiyorumm evime yakın diye keşke fulya yakın olsaydı

Küstüm işte ben yatıyorum
oyyyy küstürdüler mi seniiii gelirler tatlımmm geçmişi okuyolardır yada belkide telefonda açık kalmıştır sayfa ondan online görünüolardır..blgk yoğun bi gün geçirmiş belkideee çoktannnnnn uyumuş bile olabilir..phala yok yaaa epeydir o nerelerde acep amaya da yok..ensu yu da meraklardayım gelse artık haber alsak ne durumda..kaç gün kaldıki acep pozitifi görmeye

ohhhh ii o vakittt inşallahh güzel geçer operasyonun..insanın güvendiği ellerde olması güzelççfulya konusunda bende hep ii şeyler okudumm..şifa kapın olsun inşallah tez vakitteee kavuş bebişine

Hadi nerdesin oynamaya devammmmm
PerceNeige de burda bi malindam yok
Kuzum fuarda geziyordum ayaklarım koptu herseyi tatmaktan mide fesati oldum
melindacım gezmelerdee tatlımmm izmir fuarı açılmışş ordaydı en sonn bu gece geç gelir gelirsedeee hatunn gezioooo yahuuuuu
Geldim geldim bebeğim fuar bu sene çok güzeldi özelliklede yöresel mutfaklar ama yoruldum
Küstüm işte ben yatıyorum
Oy benim kuzum küsmüş opeyimde barisalim cepten girdiğim için açık gözüküyor canım

Günaydın herkse bu mubarek cumanın hürmetine ettiğimz dualr kabul olsun inş bugun çok güzel bi ruya gördüm inş çarşmba günü güzel haberler almk nasip olur inş

Eklentiler

• image.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 43
Günaydın herkse bu mubarek cumanın hürmetine ettiğimz dualr kabul olsun inş bugun çok güzel bi ruya gördüm inş çarşmba günü güzel haberler almk nasip olur inş
günaydın arkadaşım , inşallah rüyanda hayırlı haberler getirir

Her tıkanıklık hidrosalpesnk demek değildir aslında ondan merak ettim nasıl tespit ettiler diye demek ki rahim filmi ile anlaşılabiliyor.Yapışıklık vs..gibi de olabilir diye düşündüm ben yani gerek olmayabilir tüpünün alınmasına..
Tıkalı olan tüpünün tarafındaki yumurtalıkta folikül görüldüyse dediğin gibi o yumurtalıktan atılamıyor gebelikte oluşamıyor haliyle...diğer açık taraftan yumurtlasan ve gebelik oluşsa bu kez de sıvı birikimi oluşan embriyoyu zehirliyor ve daha baştan gebeliğe engel oluyor.Gerçekten hidrosalpensk var sa alınmalı ne doğal ne tüple gebelik oluşmaz çünkü..

Sıvı birikimi hamileliği azartıyor diye önce ameliyat dediler. Ya da ilaca başlayıp donduralım arada ameliyat ol dediler. Ben ameliyatı önce olmayı tercih ettim. İyi mi yaptım bilmiyorum.

Sıvı birikimi zehirli sıvı diyelim gebeliğe engel canım mutlaka müdehale edilmeli tabii iyi ellerde yapılmalı bu işlem..yumurtalık rezervine zarar verilmeden...Ameliyatı önce olman daha mantıklı kendine gelip dinlendikten sonrada tüpe başlarsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…