• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
10653433_703742213044800_4990251666283100410_n.png

''Hayata tepeden bakarsan insanların sadece tepesini görürsün. Hayata daima insanlarla aynı mesafeden bak; o zaman insanların hem yüzünü, hem kalbini görürsün.
Mühim olan yükseklere çıkıp hayata tepeden bakmak değildir; Mühim olan ne kadar yükselsen de her şeye eşit mesafeden bakabilmektir.
Hayatta her şey olabilirsin; ...
Fakat mühim olan hayatın içinde "İNSAN" olabilmektir....
Güzel bir gülü, güzel bir geceyi, güzel bir dostu herkes ister. Önemli olan gülü dikeniyle, geceyi gizemiyle, dostu tüm derdiyle sevebilmektir.

Şems-i Tebrizi

günaydın kızlaaaaaar

sabah sabah bebek oda takımlarına bakıyorum ne güzeller Rabbim bizlerede bu güzel şeylerden almayı ve içinde bebeklerimizi büyütmeyi nasip etsin

10653433_703742213044800_4990251666283100410_n.png

''Hayata tepeden bakarsan insanların sadece tepesini görürsün. Hayata daima insanlarla aynı mesafeden bak; o zaman insanların hem yüzünü, hem kalbini görürsün.
Mühim olan yükseklere çıkıp hayata tepeden bakmak değildir; Mühim olan ne kadar yükselsen de her şeye eşit mesafeden bakabilmektir.
Hayatta her şey olabilirsin; ...
Fakat mühim olan hayatın içinde "İNSAN" olabilmektir....
Güzel bir gülü, güzel bir geceyi, güzel bir dostu herkes ister. Önemli olan gülü dikeniyle, geceyi gizemiyle, dostu tüm derdiyle sevebilmektir.

Şems-i Tebrizi

sabah sabah harika bir mesaj olmuş zaten Şemsi Tebrizi Hazretleri söylerde güzel olmazmı hiç

günaydın yetercim

Günaydın arkadaşlar cumanız mübarek olsun...arkadaşlar gene ben bisey sorcam dün yedinci günüydü test ysptirdin 1.57 cikti onun oncesinde 4. Gün yaptirmistim 2.93 cikti.. o günlerde sag kasigim da batma vardivayakta kaldigimda sürekli devam ediyordum.. ama iki gündür batma yok sadece göğüslerim biraz hassa o kadar :( :( dünkü sonuç beni çok aglatti ilk defa böle agladim ya :( kocamda aglyinca cok cok üzüldüm.. Allahim kimseye yasatmadin bu yasadiklarimizi :( ben napim arkadaslar ya 3gün var tes gününe yükselmez dimi :( :( :(

sarammmmmmmmmm hatesle konuştunmu ben 2 gündür eve dönünce işten zaman bulamadımda

Merhaba canm

merhaba canm ya bişey sorabilirmiyim bende tüp bebek yaptırıcam da doktora ve merkeze karar veremeiyorum arayış içerisindeyim ilgili bir doktor istiyorum şahin bey hangi merkezde acaba yada hangi hastahanede
Canım ben Bursa Acıbadem Şahin beyin hastasıyım. Bursaya yakın oturuyorsan düşün derim çünkü ben çok memnunum.

Gerçekten mi canım ayyy bende çok duygulandım ve mutlu oldum bizde onu çook seviyoruz :KK36::KK36: Gittiğimde bu konudan mutlaka bahsedeceğim ona umarım unutmam :KK66:
Eveeeet kesinlikle bahset melisin mutlaka hatırlar, o mesajı yazan bendim dersin, arkadaş size göndermiş dersin hemen hatırlar

Günaydın arkadaşlar cumanız mübarek olsun...arkadaşlar gene ben bisey sorcam dün yedinci günüydü test ysptirdin 1.57 cikti onun oncesinde 4. Gün yaptirmistim 2.93 cikti.. o günlerde sag kasigim da batma vardivayakta kaldigimda sürekli devam ediyordum.. ama iki gündür batma yok sadece göğüslerim biraz hassa o kadar :KK43: :KK43: dünkü sonuç beni çok aglatti ilk defa böle agladim ya :KK43: kocamda aglyinca cok cok üzüldüm.. Allahim kimseye yasatmadin bu yasadiklarimizi :KK43: ben napim arkadaslar ya 3gün var tes gününe yükselmez dimi :KK43: :KK43: :KK43:
canım neden erken yaptınki tetsiii bak ben söylüyorum (kendim başaramasamda ) tranfer sonrası bebeğimizle en yakın olduğumuz dönemdir o zmanın tadını çıkartmak lazım olmassa eğer zaten ağlayacak zülecek çok vaktimiz olacak diyeee test tarihine kadar bekel ve test gününde (dr söylediği günde )kan ver kendinide sakın üzmeee bizler ruh fizik sağlığı yerinde kadınlar olmalıyızki bebeklerimiz geldiğinde onları sabırla büyütelim

Günaydın arkadaşlar cumanız mübarek olsun...arkadaşlar gene ben bisey sorcam dün yedinci günüydü test ysptirdin 1.57 cikti onun oncesinde 4. Gün yaptirmistim 2.93 cikti.. o günlerde sag kasigim da batma vardivayakta kaldigimda sürekli devam ediyordum.. ama iki gündür batma yok sadece göğüslerim biraz hassa o kadar :KK43: :KK43: dünkü sonuç beni çok aglatti ilk defa böle agladim ya :KK43: kocamda aglyinca cok cok üzüldüm.. Allahim kimseye yasatmadin bu yasadiklarimizi :KK43: ben napim arkadaslar ya 3gün var tes gününe yükselmez dimi :KK43: :KK43: :KK43:
Canım üzülme ne olur. Gene denersiniz, gene tedaviye başlarsınız. Kısmet bu zaman değilmiş bunu kabul etmeliyiz. Önünde ki zamanlara bak ve o günler için moral topla. Burada bir çok kişinin başına gelen durumlar, o yüzden yalnız değilsin. Benimde değerim 17 çıktı sonra 14 de düştü kimyasal gebelik belirtisidir bu. Ama tekrar başlayacağım ve tedavi için hazırlanıyorum. Yılmak yok ağlamakta yok.

günaydın kızlaaaaaar

sabah sabah bebek oda takımlarına bakıyorum ne güzeller Rabbim bizlerede bu güzel şeylerden almayı ve içinde bebeklerimizi büyütmeyi nasip etsin
İnşallah canım, hepimize nasip etsin

Ya Rab,
Bize, acının ve ağlayışın hayırlısını ver.
Sevincin ve gülüşün hayırlısını ver.
Yâr’in ve yarenin hayırlısını ver.
Rahmetin ve azabın hayırlısını ver.
Malın ve fakirliğin hayırlısını ver. Şefkatin ve sevginin hayırlısını ver. Nefretin ve buğz etmenin hayırlısını ver.
Firkatin ve vuslatın hayırlısını ver. Can'ın ve cananın hayırlısını ver. Ferasetin ve basiretin hayırlısını ver. Ya Rab, Her ne verirsen kabulümüzdür. Tüm verdiklerinin en hayırlısını ver.
Âmin.
<<< hayırlı nurlu akşamlar <<<

Back
X