- 8 Ekim 2012
- 9
- 415
- 56
- 39
melindacım gezmelerdee tatlımmm izmir fuarı açılmışş ordaydı en sonn bu gece geç gelir gelirsedeee hatunn gezioooo yahuuuuuHadi nerdesin oynamaya devammmmm
PerceNeige de burdabi malindam yok
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
melindacım gezmelerdee tatlımmm izmir fuarı açılmışş ordaydı en sonn bu gece geç gelir gelirsedeee hatunn gezioooo yahuuuuuHadi nerdesin oynamaya devammmmm
![]()
iyi etmişsinnn vallaa alışmasın hergün farklı yemeğeeHoşbulduk güzellik
Buarada yemek yapmadım Dünden kalan bulgur pilavını ısıttım yedi çocuğum![]()
Yapışıklık yok sadece hidrosalpenks. Bu operasyonu 20 yaşımdan beri gittiğim doktorum yapacak. Acıbadem Bakırköy de Melih Gündüz. Sonrasında tüp bebek onun da tavsiyesiyle Fulya Bahçeci de Güvenç Bey.Yok canim yoktu iki tupumde duruyo ikiside tikali acmak icin biraz ugrasmislar ama olmamis..oylece duruyolar yani umarim hidrosalpenks gibi bi durum olmaz da tekrarlanmaz laparoskopi..yapisiklik yoksa tup cikarilmasi cok da zor degil bildiğim kadarıyla umarim sikintisiz atlatirsin..nerde tedavi goruosun?
iyi etmişsinnn vallaa alışmasın hergün farklı yemeğee![]()
Yapışıklık yok sadece hidrosalpenks. Bu operasyonu 20 yaşımdan beri gittiğim doktorum yapacak. Acıbadem Bakırköy de Melih Gündüz. Sonrasında tüp bebek onun da tavsiyesiyle Fulya Bahçeci de Güvenç Bey.
oyyyy küstürdüler mi seniiiiKüstüm işte ben yatıyorum![]()
ohhhh ii o vakittt inşallahh güzel geçer operasyonun..insanın güvendiği ellerde olması güzelççfulya konusunda bende hep ii şeyler okudumm..şifa kapın olsun inşallah tez vakitteee kavuş bebişineYapışıklık yok sadece hidrosalpenks. Bu operasyonu 20 yaşımdan beri gittiğim doktorum yapacak. Acıbadem Bakırköy de Melih Gündüz. Sonrasında tüp bebek onun da tavsiyesiyle Fulya Bahçeci de Güvenç Bey.
Kuzum fuarda geziyordum ayaklarım koptuHadi nerdesin oynamaya devammmmm
![]()
Geldim geldim bebeğimmelindacım gezmelerdee tatlımmm izmir fuarı açılmışş ordaydı en sonn bu gece geç gelir gelirsedeee hatunn gezioooo yahuuuuu![]()
Oy benim kuzum küsmüşKüstüm işte ben yatıyorum![]()
Günaydın canım rabbim nasip etmiş inş kanda da iyi bi değer çıkar hayırlısıylA inşbuda bu gün yaptığım test sabaha karşı 4,30 gibi yaptımEki Görüntüle 1234829
günaydın arkadaşım , inşallah rüyanda hayırlı haberler getirirGünaydın herkse bu mubarek cumanın hürmetine ettiğimz dualr kabul olsun inş bugun çok güzel bi ruya gördüm inş çarşmba günü güzel haberler almk nasip olur inş
Hsg çektirdim. Tek tüpte tespit edildi. Diğer tüp Hsg de açıldı.Yumurta rezervin çok iyi dedi doktor. (ama burda okuduklarıma göre sayı değil kalite önemliymiş sanırım.) Hatta bu ay çatlayan varmış. Ama tüp tıkalı olunca aşağıya inemiyor garipler.
Sıvı birikimi hamileliği azartıyor diye önce ameliyat dediler. Ya da ilaca başlayıp donduralım arada ameliyat ol dediler. Ben ameliyatı önce olmayı tercih ettim. İyi mi yaptım bilmiyorum.
buda bu gün yaptığım test sabaha karşı 4,30 gibi yaptımEki Görüntüle 1234829