şimdide hımı hımı hım hım da hım hım yar vıy vıy vıy da vıy vıy yarı söylüyoooo
evet o sevdiceğimle artık ortak şarkı evresini geçtik ortak ekşında anlam buluyor aşkımız bu saatte gitmiş yatmaya neden acabavaaaavvvvvvvv sevdiceğimizle ortak şarkıların adamı .... sözü yetti
evet canımadetten sonra dr gidiyorsun rahim kalınlığı istenilen seviyeye gelince (adetten sonraki 15 ila 20.gün gibi)tanfer oluyorMuhabbetiniz çok güzel kızlar ama hazır yakalamışken online birşey sormak istiyorum. Diyelimki bu ay adet sonrası yumurta toplandı. Embriyo olarak donduruldu. Bir dahaki ay ne zaman ttransfer ediliyor. Adetten sonra mı?
cengiz kurtoğlu hayranıyken üstüne bide alişan heleki bu repertuvarla kesinlikle çekilmezşimdide hımı hımı hım hım da hım hım yar vıy vıy vıy da vıy vıy yarı söylüyoooo
repertuvar şahane yani...repertuvar mı nasıl yazılıyooo
Ama ama beenii catlatiyoonnnkızlarrrrrrrrrr ben çıkıyorummmmmm
Muhabbetiniz çok güzel kızlar ama hazır yakalamışken online birşey sormak istiyorum. Diyelimki bu ay adet sonrası yumurta toplandı. Embriyo olarak donduruldu. Bir dahaki ay ne zaman ttransfer ediliyor. Adetten sonra mı?
senceeeeeeeeeeeeeeeeeeeevet o sevdiceğimle artık ortak şarkı evresini geçtik ortak ekşında anlam buluyor aşkımız bu saatte gitmiş yatmaya neden acaba
ama bunlar sizin için kuzumAma ama beenii catlatiyoonnn
haklıymışım dimi dinlenmiyor yani online olarak şikayetçiyim yetkilileri göreve davet ediyorum gürültü kirliliği varcengiz kurtoğlu hayranıyken üstüne bide alişan heleki bu repertuvarla kesinlikle çekilmez
ara gelsin zabıta
Çok teşekkürlerGenelde hemen sonraki ay transfer edilmez bir ay dinlendirilir rahim ve yumurtalıklar..
Adet olursun bir süre ilaç kullanırsın bu arada rahim duvarının kalınlığına bakılır ultrasonlarda yeterli kalınlığa gelmişse transfer olursun..7mm ve sonrası kalınlıklarda transfer yapılıyor..
teessüf ederim google bir motor unuttun galiba arama motoru
google gibi hatunsun
Tesekkur ederim kendi adima kuzumama bunlar sizin için kuzum
Rica ederim..Çok teşekkürler
haklıymışsın meğer ben sana haksızlık etmişim tadını çıkar demekle sorry editörümhaklıymışım dimi dinlenmiyor yani online olarak şikayetçiyim yetkilileri göreve davet ediyorum gürültü kirliliği var
bebişim önce resminurl adresini kopyala sonra mesaj yazdığımız yere gel kare içinde tepeciğe benzeyen bir şey var ona tıkla bir sayfa açılacak url adresi yazıyor oraya kopyala dığın url adresini yapıştır ekle de sonrada mesajı cevapla bu kadarTesekkur ederim kendi adima kuzumAma bende yayinlamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?