2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
şimdide hımı hımı hım hım da hım hım yar vıy vıy vıy da vıy vıy yarı söylüyoooo
repertuvar şahane yani...repertuvar mı nasıl yazılıyooo

Muhabbetiniz çok güzel kızlar ama hazır yakalamışken online birşey sormak istiyorum. Diyelimki bu ay adet sonrası yumurta toplandı. Embriyo olarak donduruldu. Bir dahaki ay ne zaman ttransfer ediliyor. Adetten sonra mı?

Muhabbetiniz çok güzel kızlar ama hazır yakalamışken online birşey sormak istiyorum. Diyelimki bu ay adet sonrası yumurta toplandı. Embriyo olarak donduruldu. Bir dahaki ay ne zaman ttransfer ediliyor. Adetten sonra mı?
evet canımadetten sonra dr gidiyorsun rahim kalınlığı istenilen seviyeye gelince (adetten sonraki 15 ila 20.gün gibi)tanfer oluyor

şimdide hımı hımı hım hım da hım hım yar vıy vıy vıy da vıy vıy yarı söylüyoooo
repertuvar şahane yani...repertuvar mı nasıl yazılıyooo
cengiz kurtoğlu hayranıyken üstüne bide alişan heleki bu repertuvarla kesinlikle çekilmez
ara gelsin zabıta

Genelde hemen sonraki ay transfer edilmez bir ay dinlendirilir rahim ve yumurtalıklar..
Adet olursun bir süre ilaç kullanırsın bu arada rahim duvarının kalınlığına bakılır ultrasonlarda yeterli kalınlığa gelmişse transfer olursun..7mm ve sonrası kalınlıklarda transfer yapılıyor..

evet o sevdiceğimle artık ortak şarkı evresini geçtik ortak ekşında anlam buluyor aşkımız bu saatte gitmiş yatmaya neden acaba
senceeeeeeeeeeeeeeeeeee adam yatmaya gitmiş sen bizimle takılıyorsun olcek şeymi bacımmmmm hadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sende git çabukkk

cengiz kurtoğlu hayranıyken üstüne bide alişan heleki bu repertuvarla kesinlikle çekilmez
ara gelsin zabıta
haklıymışım dimi dinlenmiyor yani online olarak şikayetçiyim yetkilileri göreve davet ediyorum gürültü kirliliği var

Çok teşekkürler

hadi ben kaçtım ben yaşlı bir kadınım sizin kadar enerjik değilim

haklıymışım dimi dinlenmiyor yani online olarak şikayetçiyim yetkilileri göreve davet ediyorum gürültü kirliliği var
haklıymışsın meğer ben sana haksızlık etmişim tadını çıkar demekle sorry editörüm
bu arada bende çıkıyorum birazcık dizi izliyim kociş gelene kdr
iyigeceler sizlerede arkadaşlarrrrr görüşürüzz

Tesekkur ederim kendi adima kuzumAma bende yayinlamak istiyorum
bebişim önce resminurl adresini kopyala sonra mesaj yazdığımız yere gel kare içinde tepeciğe benzeyen bir şey var ona tıkla bir sayfa açılacak url adresi yazıyor oraya kopyala dığın url adresini yapıştır ekle de sonrada mesajı cevapla bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…