- 30 Ağustos 2014
- 2.719
- 3.782
- 198
- 47
Yoo buradayım:)Rica ederim..
Bir soru sorup gitmeyeceksin dimi..
Bizimle kal olurmu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoo buradayım:)Rica ederim..
Bir soru sorup gitmeyeceksin dimi..
Bizimle kal olurmu![]()
Yoo buradayım:)
Burç okuyordum. Bakın ne diyor:)Yoo buradayım:)
Evet, ilk defa başlıyoruz. 37 yaşındayım ama:)Tüp bebek mi yaptırıyorsun?
Burç okuyordum. Bakın ne diyor:)
23 Eylül tarihinde burcunuz ile uyumlu görünüm yapacak Güneş, Terazi burcunda yani aşk evinizde seyrine başlıyor. Bir gün sonra yine aynı alanda bir yeni ay meydana gelecektir. Bu yeni ay aslında olumlu olarak görünüyor. Yakın çevre ilişkileri ve iletişimde rahatlık getirecektir. Hem de kendinizi ifade etme anlamında önem taşıyacaktır. Evli olanlar için bebek haberi olabilir. Hayatınızla ilgili konularda sürpriz haberler alırsanız hiç şaşırmayın. Hepsi genelde olumlu yönde olacaktır.
37 yaşında olman önemli değil ki önemli olan yumurta rezervin onda sorun yoksa tamamdır..Evet, ilk defa başlıyoruz. 37 yaşındayım ama:)
Önümüzdeki hafta hidrosalpenks ameliyatı olacağım. Arkasından 1,5 ay dinlenme ve Ekim adetiyle tedavi başlayacak.
Hsg çektirdim. Tek tüpte tespit edildi. Diğer tüp Hsg de açıldı.Yumurta rezervin çok iyi dedi doktor. (ama burda okuduklarıma göre sayı değil kalite önemliymiş sanırım.) Hatta bu ay çatlayan varmış. Ama tüp tıkalı olunca aşağıya inemiyor garipler.37 yaşında olman önemli değil ki önemli olan yumurta rezervin onda sorun yoksa tamamdır..
tüplerdeki sıvı birikimini nasıl tespit ettiler..
Sıvı birikimi hamileliği azartıyor diye önce ameliyat dediler. Ya da ilaca başlayıp donduralım arada ameliyat ol dediler. Ben ameliyatı önce olmayı tercih ettim. İyi mi yaptım bilmiyorum.Hsg çektirdim. Tek tüpte tespit edildi. Diğer tüp Hsg de açıldı.Yumurta rezervin çok iyi dedi doktor. (ama burda okuduklarıma göre sayı değil kalite önemliymiş sanırım.) Hatta bu ay çatlayan varmış. Ama tüp tıkalı olunca aşağıya inemiyor garipler.
evet canm az kaldı anadolu saglk merkeznde yaptrcam insallah tatlm2 hafta mıııııııayy az kalmışşşş ya
hadi bakalım inşallah güzel haberlerini alırız canımcım
nerde yaptırıyorsun peki ?
Tanisirizz tatlimm sıkıntı yokBen yeni üyeyim. Kimseyi tanımıyorum.
Selamlar, hoşbuldum:)Tanisirizz tatlimm sıkıntı yokben perceneige cogu arkidis nickimden muzdarip okunamayan nickimle nam saldim
manisadan katiliyorum bir negatif asilamam bi de nisan ayinda bi negatif tupum var..tup tıkanıklığı ve % 1 morfoloji tanisiylaa yola devam ediyoreeee..kismet olursa ekim yada kasim da ikinci deneme olacak...sevgilerrrr saygilarr opucukler
aramıza hosgeldinnn
Himmm benim calismadigim yerden geldi soruuu yaaaMuhabbetiniz çok güzel kızlar ama hazır yakalamışken online birşey sormak istiyorum. Diyelimki bu ay adet sonrası yumurta toplandı. Embriyo olarak donduruldu. Bir dahaki ay ne zaman ttransfer ediliyor. Adetten sonra mı?
Ohhhh gec sirayaa eylul ekim kasim yogun gececek zaten...hayirli olsunnn..evet kasim ayinda Laparoskopi ve histereskopiyle konuldu tup tıkanıklığı tanisiiSelamlar, hoşbuldum:)
Aynı anda tüp başlayacağız desene:) Tüp tıkanıklığı bende de var. Laparoskopi oldun mu?
Ne yapıldı tıkanıklık için, hidrosalpenks var mıydı?Ohhhh gec sirayaa eylul ekim kasim yogun gececek zaten...hayirli olsunnn..evet kasim ayinda Laparoskopi ve histereskopiyle konuldu tup tıkanıklığı tanisii
Yok canim yoktu iki tupumde duruyo ikiside tikali acmak icin biraz ugrasmislar ama olmamis..oylece duruyolar yani umarim hidrosalpenks gibi bi durum olmaz da tekrarlanmaz laparoskopi..yapisiklik yoksa tup cikarilmasi cok da zor degil bildiğim kadarıyla umarim sikintisiz atlatirsin..nerde tedavi goruosun?Ne yapıldı tıkanıklık için, hidrosalpenks var mıydı?
iyigeceler canım Allah rahatlık versin
kurtlarımızın devamını yarın dökeriz ozaman![]()
hosgeldikkk tatlışımm![]()