Canım doğru karar vermişsin inşallah pozitif sonuçlarını alırsınherkes içine sinen doktora gitsin ve doktora güvenmek çok önemli bence... Bende 3,5 senelik evliyim çok şükür allahıma çok aratmadı isteyen herkesi tez vakitte kavuştursun inşallah yavrusuna :) hiçbir soruyu cevapsız bırakmıyor soru sormana bile gerek kalmadan kendisi cevaplıyor zaten :) sıkıntı yapma sakın rahat ol Allah'ın izniyle hayırlısıyla tutar inşallah canım Allah aratmasın :)
6. günündeymiş....Son 2 gün kaldı dimi sonucu öğrenmemize
Bak ben sana dedim ona giden herkes çok memnun
6. günündeymiş....
Canım Merhaba beni hatırladım mi izmirden bursaya gelicem Şahin hocayla maillestik eylül reglisi ile ongorusmeye gidicem ekimdede nasipse tedavi seninle aynı problemlerimiz bana umut oldun Rabbim evladını kucağına almayi nasip etsinEvet canım Şahin hocanın hastasıydım ve sende emin ol çok iyi bir kArar vermiştin doktor konusunda :) benim 2. Denememde tuttu aslında ilk tedavide diyebilirim çünkü ilk tüp bebekte transfer dahil yapılamamıştıbizim hem eşimde hemde bende problem vardı benim yumurta rezervimde azlık vardı eşimde inmemiş testis ve sperm sayısında düşüklük kalite bozukluğu vardı... Daha önce gittiğim doktor adını vermiyeyim şimdi ama Bursa'nın en iyi doktorlarından biriydi ama bana göre kesinlikle değil bizi moralmen çöküntüye uğratmıştı çocuk sahibi olmamın çok zor olduğunu falan hatta erken menapoza gireceğimi bile söyledi tedaviyede bodoslama başladı ve sonuç hüsran çok üzüldüm çok ağladım ama Şahin hoca toparladı bizi onun hakkını ödeyemeyiz Allah razı olsun diyorum hep yumurtalıklarımın durumunu düzenleyene kadar başlamadı tedaviye 3 ay boyunca bana ilaç tedavisi uyguladı ve en iyi gördüğü durumda tedaviye başladı ve çooook şükürki meleğime önce Rabbim sonra Şahin hocam sayesinde kavuştum allahım sağlıklarda kucağıma almayı nasip etsin inşallah :) Hala Şahin hocama gidiyorum doğumumda onda yapıcım kısmetse :) sende moralini yüksek tut Şahin hocanın elinden gelenin fazlasını yapacağına emin olabilirsin :) sormak istediğin birşey varsa cevaplayablirim canım
ünaydın kızlar bugün test yaptıracak olan var mı?
Bu akşam Btd08 arkidişimiz test yaptırcak
Banu_K hatunun sanki bugün tekrar testi vardı inşallah değeri artmış
Melinda masal naz hayalimdeki isimler kuzumYa kızlar kızıma hala isim bulamadık bana yardım edin sizin gibi özel anne adaylarının özel seçimleri vardır hadi el birliği ile kızıma isim bulalım
test tarihim 12 eylül arkadaşlarSon 2 gün kaldı dimi sonucu öğrenmemize
Canım Merhaba beni hatırladım mi izmirden bursaya gelicem Şahin hocayla maillestik eylül reglisi ile ongorusmeye gidicem ekimdede nasipse tedavi seninle aynı problemlerimiz bana umut oldun Rabbim evladını kucağına almayi nasip etsin
TRANSFERİN NE ZAMAN OLDU CANIM SENİN? BİDE KAÇINCIU GÜN TRANSFERİYDİ....test tarihim 12 eylül arkadaşlar
Ya kızlar kızıma hala isim bulamadık bana yardım edin sizin gibi özel anne adaylarının özel seçimleri vardır hadi el birliği ile kızıma isim bulalım
Güzel haberlerini bekliyoruz yavrum Rabbim yüzünü guldursuntest tarihim 12 eylül arkadaşlar
6.6. günündeymiş....
inşallah arkadaşlarYa sanki ikinci çizgi var gibi test umut verici duruyor inşallah tutunmuştur.
inşallah arkadaşım amin inşallahGüzel haberlerini bekliyoruz yavrum Rabbim yüzünü guldursun
test mi yaptın sen nerde hani bi bakiimminşallah arkadaşım amin inşallah
evet idrarda da tespit edilebilir..istisnalarda olabilir herkeste idrara karışma hemen olmuyor..egunalın tüp bebek tedavileri hakkında herşey diye bir konusu vardı; orda bir tablo vardı, 3. gün emriyosunun gelişimini gün gün anlatan... ve 8. gün kanda beta hcg salınımının başladığı yazıyodu...
5. gün emriyosu içinde 6. gün yine kanda beta hcg tespit salınımının başladığı yazılmıştı...
aynı gün idrarda tespit edilebilir mi?
idrar testi yaparken bunları düşünerek yapın bence arkadaşlar....
güzel heyecanlar bu bence malum sonu güzel olcak ya ondanAyy ben varim.aksama kadar bayilmazsam is yerinde.
2 kez agladim bide bugun heyecandan.
Kani veripte nasil beklicem bilmiyorum.
6 da cikicam isten.esimle buluscaz tip merkezinde.
Hakkimizda hayirlisi...
arkadaşım testi yaptım resim atımtest mi yaptın sen nerde hani bi bakiimm
cumartesi transfer oldum 6.gün embiryosuTRANSFERİN NE ZAMAN OLDU CANIM SENİN? BİDE KAÇINCIU GÜN TRANSFERİYDİ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?