2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Aminn canım aminn çok teşekkür ederim bütün isteyenlere tez vakitte hayırlısıyla versin Rabbim inşallah

Canım Merhaba beni hatırladım mi izmirden bursaya gelicem Şahin hocayla maillestik eylül reglisi ile ongorusmeye gidicem ekimdede nasipse tedavi seninle aynı problemlerimiz bana umut oldun Rabbim evladını kucağına almayi nasip etsin

ünaydın kızlar bugün test yaptıracak olan var mı?

Bu akşam Btd08 arkidişimiz test yaptırcak
Banu_K hatunun sanki bugün tekrar testi vardı inşallah değeri artmış

Ayy ben varim.aksama kadar bayilmazsam is yerinde.
2 kez agladim bide bugun heyecandan.
Kani veripte nasil beklicem bilmiyorum.
6 da cikicam isten.esimle buluscaz tip merkezinde.
Hakkimizda hayirlisi...

Merhaba sen de mi Şahin beye geleceksin çok sevindim giderek çoğalıyoruz inşallah olumlu güzel sonuçlar alırız hakkında, hakkımızda hayırlısı olsun

evet idrarda da tespit edilebilir..istisnalarda olabilir herkeste idrara karışma hemen olmuyor..
misal eski kızçelerimden biri idrara testi yapıyor yapıyor bişi çıkmıyor kan testine gitti 140 çıktı
buna da şahit birisi olarak idrar testine çıkmayınca çok güvenmemek üzülmemek lazım ama idrar da çıkıyorsa bişiler illa ki vardır yanlış çıkması çooooook az görülen bir durum test bozuk oluyor o zaman...

Ayy ben varim.aksama kadar bayilmazsam is yerinde.
2 kez agladim bide bugun heyecandan.
Kani veripte nasil beklicem bilmiyorum.
6 da cikicam isten.esimle buluscaz tip merkezinde.
Hakkimizda hayirlisi...
güzel heyecanlar bu bence malum sonu güzel olcak ya ondan
Allah korusun aksi bir durum olursa ben senden daha fazla hayal kırıklığına uğrayacam o kadar eminim çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…