2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
yaa neden yapıyorsun ki daha çokkk erken cnm morali,ni bozma bekel bari 9 veya onuncu gün olsun ya lütfen moral bozmak yokkkkkkk
ne bilim eşim hergün arayıp belirti varmı sancın varmı tutu mu diye soruyordu bende onunla konuştuktan sonra yaptım

kızlar olmasını çok istiyorum 5 aşılama bu 6. tüp denemesi ne bilim olsun artık zamanı geldi geçiyor

kızlar olmasını çok istiyorum 5 aşılama bu 6. tüp denemesi ne bilim olsun artık zamanı geldi geçiyor
Allah gönlüne göre versin, inşallah seninledir... ancak öyleyse bile sen 6. gün test yapıp moralini bozarak onu çok üzersin kiii.... 6. gün idrar için çok çok çok çok erken!!!!!!

egunalın tüp bebek tedavileri hakkında herşey diye bir konusu vardı; orda bir tablo vardı, 3. gün emriyosunun gelişimini gün gün anlatan... ve 8. gün kanda beta hcg salınımının başladığı yazıyodu...

5. gün emriyosu içinde 6. gün yine kanda beta hcg tespit salınımının başladığı yazılmıştı...

aynı gün idrarda tespit edilebilir mi?

idrar testi yaparken bunları düşünerek yapın bence arkadaşlar....

Son düzenleme:
Canım doğru karar vermişsin inşallah pozitif sonuçlarını alırsın herkes içine sinen doktora gitsin ve doktora güvenmek çok önemli bence... Bende 3,5 senelik evliyim çok şükür allahıma çok aratmadı isteyen herkesi tez vakitte kavuştursun inşallah yavrusuna :) hiçbir soruyu cevapsız bırakmıyor soru sormana bile gerek kalmadan kendisi cevaplıyor zaten :) sıkıntı yapma sakın rahat ol Allah'ın izniyle hayırlısıyla tutar inşallah canım Allah aratmasın :)

Bak ben sana dedim ona giden herkes çok memnun

Ya kızlar kızıma hala isim bulamadık bana yardım edin sizin gibi özel anne adaylarının özel seçimleri vardır hadi el birliği ile kızıma isim bulalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…