Ya canım 6. gün çıkmaz zaten çok erken 8. gün bile çok silik çıkıyo bozma moraliniherkese günaydın biraz önce idrar testi yaptım ve yine negatif çıktı transferin 6.günüydü
ne bilim eşim hergün arayıp belirti varmı sancın varmı tutu mu diye soruyordu bende onunla konuştuktan sonra yaptımyaa neden yapıyorsun ki daha çokkk erken cnm morali,ni bozma bekel bari 9 veya onuncu gün olsun ya lütfen moral bozmak yokkkkkkk
Banu_K hamiş mi çok sevindimBu akşam Btd08 arkidişimiz test yaptırcak
Banu_K hatunun sanki bugün tekrar testi vardı inşallah değeri artmış
Ama test ićin daha çok erkennne bilim eşim hergün arayıp belirti varmı sancın varmı tutu mu diye soruyordu bende onunla konuştuktan sonra yaptım
Allah gönlüne göre versin, inşallah seninledir... ancak öyleyse bile sen 6. gün test yapıp moralini bozarak onu çok üzersin kiii.... 6. gün idrar için çok çok çok çok erken!!!!!!kızlar olmasını çok istiyorum 5 aşılama bu 6. tüp denemesi ne bilim olsun artık zamanı geldi geçiyor
Canım çizgin çıkmış, inşallah ilaçların etkisi değildir. İnşallahEki Görüntüle 1234209 10 dakka sonra ki durum testimin
inşallah arkadaşım inşallah tutunmuşturCanım çizgin çıkmış, inşallah ilaçların etkisi değildir. İnşallah
Canım doğru karar vermişsin inşallah pozitif sonuçlarını alırsınÇok sevindimmm senin adınaAllahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ya inşallah biz de 5 yıllık evliyiz 3,5 senedir bebiş için uğraşıyoruz..bir tane aşılama denedik tutmadı.. tüpe karar verdik.. Medikaldeki Ahmet Bey tavsiye etti Osman Hoca ile Şahin Bey'i.. Biz kararımızı Şahin Beyden yana kullandık.. görüştük çok samimi içten geldi bize.. kafama bişey takılmıştı dün mail attım hemen cevap yazmış.. şimdilik her şey yolunda şükür.. ben zaman daraldığı için sanırım sıkıntıya giriyorum "ya tutmazsa" beynimi kemiriyor.. Rabbime sığınıyorum hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah
Bak ben sana dedim ona giden herkes çok memnunMerhabalar..şimdi yazınızı gördüm.. siz de Şahin hocanın hastasıymışsınız.. ben de kısmet olursa bu ayki adetimle şahin beyde tadeviye başlıyorumhamilelik takvimi görüyorum :) Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.... sizin kaçıncı denemenizde tuttu acaba? sorun neydi? biraz anlatabilir misiniz? Teşekkür ederim..
İnşallah canım, kendini yeme istersen yarın sabah tekrar bir test yap çizgin varsa yavaş yavaş sevine bilirsin.inşallah arkadaşım inşallah tutunmuştur
Ya sanki ikinci çizgi var gibi test umut verici duruyor inşallah tutunmuştur.Eki Görüntüle 1234209 10 dakka sonra ki durum testimin
Nasılsın canım doğum ne zaman benim doktorum bayramın son günü dedi sen normal mi düşünüyordun?günaydın kızlar nasılsınız
inşallah arkadaşım inşallah tutunmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?